Vrijeme za transformaciju

'Vučji mjesec' u siječnju donosi promjene za svaki horoskopski znak

Ove zime, 'vučji mjesec' očekuje nas u noći 17. siječnja 2022., a astrolozi vjeruju da označava vrijeme za transformaciju i introspekciju

pexels-krivec-ales-6047285.jpg
Foto: Pexels

Svaki puni mjesec ne samo da ima svoje ime i priču, već ima i duhovno značenje i utjecaj na svaki horoskopski znak.

U siječnju je na pola mjeseca vučji mjesec, kada je mjesec najveći i najsjajniji - i potpuno pun. Mnogi vjeruju u različite moći punog mjeseca, a budući da svaki puni mjesec signalizira prelazak u sljedeću fazu - mjeseca, vremena i tvog života - to je savršeni marker za okretanje vlastitog novog lista.

Image
Prognoza: oblačno s kišom

Pripremite se: Za ova 3 horoskopska znaka 2022. će biti izazovna

Što je fenomen 'vučjeg mjeseca'?

Prema Starom ratarskom almanahu, 'vučji mjesec' je tako nazvan zbog legendi iz davnina. "Smatra se da je siječanjski puni mjesec postao poznat kao 'vučji mjesec' jer je vjerojatnije da će se u to vrijeme čuti zavijanje vukova", kaže se.

Dok se nekoć pretpostavljalo da vukovi zavijaju zbog gladi, s vremenom je zavijanje shvaćeno kao način obilježavanja teritorija, lova i pronalaženja drugih članova čopora. Na kraju, bez obzira na pravi razlog zavijanja, naziv za puni siječanjski mjesec zadržao se, zahvaljujući glasnim vukovima.

shimmer fallback

Ove zime, 'vučji mjesec' očekuje nas u noći 17. siječnja 2022., a astrolozi vjeruju da označava vrijeme za transformaciju i introspekciju.

"Ovo je vrijeme da shvatite što vam je potrebno da biste imali uspješan život. To je također vrijeme kada vidite što nedostaje i pronađete istinu u onome za čim čeznete. Radi se o žrtvovanju i pronalaženju osobne istine i otkrivanju svoje svrhe i kako odnosi se na širu sliku i društvo u cjelini", objasnika je za Popsugar astrologinja Stina Garbis.

A što točno fenomen 'vučjeg mjeseca' u siječnju znači za svaki horoskopski znak i kakve promjene donosi - provjeri u nastavku.

Vodenjak

Oprez za Vodenjake! Astrologinja Garbis kaže da Vodenjaci u siječnju "mogu imati problema s izražavanjem svojih osjećaja i mogu biti uhvaćeni u laži".

shimmer fallback

Ribe

Siječanj bi trebao biti sretno vrijeme za Ribe i možda će pronaći novu ljubav, novo bogatstvo ili nešto drugo što su tražili.

shimmer fallback

Ovan

Siječanj izgleda kao borba za Ovna, ali nemoj odustati. Možda ćeš naići na prepreke u svojim osobnim odnosima, ali to svakako možeš prebroditi.

shimmer fallback

Bik

Siječanj bi mogao biti vrijeme za kreativnu slobodu za Bika. "Ovo bi bio dobar trenutak da Bik započne kreativni projekt koji donosi još više bogatstva ovom prirodno bogatom znaku", kaže astrologinja Garbis.

shimmer fallback

Blizanci

Blizancima siječanj izgleda kao mjesec koji otvara oči. "Ovo također može biti vrijeme u kojem se otkrivaju skrivene namjere ljudi oko njih", kaže astrologinja Garbis, dodajući da bi pogrešna komunikacija mogla biti veliki problem za Blizance u siječnju.

shimmer fallback

Rak

Siječanj bi mogao biti ogroman za Rakove, a astrologinja Garbis kaže da bi "mogli doživjeti onaj prosvjetljujući trenutak u kojem shvate na koji način se uklapaju u ovaj svijet". Oni također mogu dobiti priliku života.

shimmer fallback

Lav

Za Lavove je siječanj vrijeme introspekcije. Astrologinja Garbis kaže: "Ovo bi moglo biti sretno vrijeme za Lava, koji bi mogao shvatiti svoje prave osjećaje u vezi ili prema sebi."

shimmer fallback

Djevica

Novac bi mogao biti na glavnom udaru nove godine za Djevice dok prolaze kroz izazove s onim što imaju. Možda je vrijeme da se napokon ozbiljnije pozabave s financijama u 2022. godini.

shimmer fallback

Vaga

Godina će imati hrabar početak za Vage, koje bi mogle naići na nalet kreativnosti. Međutim, prema astrologinji Garbis, oni mogu "patiti zbog svoje umjetnosti i izražavati bol kroz ljepotu".

shimmer fallback

Škorpion

Početak godine vrijeme je za Škorpiona da pronađe sebe stavljajući svoje želje i potrebe na prvo mjesto. Započet će 2022. na najbolji mogući način.

shimmer fallback

Strijelac

Siječanj će bit pun uspona i padova za Strijelca, ali padovi neće dugo trajati. Viši usponi su na vidiku!

shimmer fallback

Jarac

Te novogodišnje odluke o preuzimanju odgovornosti mogle bi biti dobra ideja za Jarce. Početak godine vrijeme je da izbaciš sve loše navike i da pred prijateljima i obitelji napokon preuzmeš odgovornost za svoje postupke, a ne da prebacuješ krivnju na nešto ili nekog.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.