Ah, ta ljubav

Velike ljubavi: Zvijezde otkrivaju koliko ćeš puta u životu istinski voljeti

Romantične Ribe jednom, nestašni Blizanci, nimalo nas čudi - barem četiri puta...

pexels-dario-solano-4090636.jpg
Foto: Pexels

Kažu da je čovjeku u prosjeku predodređeno da tijekom života voli četiri puta. Te četiri ljubavi su različite i uče te različitim, ali vrlo važnim lekcijama o životu i ljubavi.

Image
Ne očekuj previše

Ne miješaj to s ljubavlju: Znakovi da vas povezuje samo fizička privlačnost - i ništa više

Ako, dok čitaš ovo, na prste brojiš sve svoje ljubavi pa shvaćaš da ima još slobodnih prstiju do četiri i uz iznenadni osjećaj krivnje jer dragi nije zadnji, brzo gasiš članak, opusti se. Rekle smo "u prosjeku", a to znači da te neće ostaviti niti ćeš ti njega.

shimmer fallback

Puno faktora odlučuje koliko će se puta netko zaljubiti i voljeti, a horoskopski znak itekako je jedan od njih. Štoviše, on je odličan pokazatelj koliko ćemo puta u životu voljeti. Zvijezde znaju. U nastvaku ti otkrivamo koliko ćeš puta, prema horoskopskom znaku, voljeti.

Ovan

Ti ljubav shvaćaš vrlo ozbiljno i nikada je ne uzimaš zdravo za gotovo. Za tebe je ona ona koja pokreće svijet, a kad je jednom osjetiš u svome srcu, više je ne puštaš. Kad si u vezi, daješ sve od sebe da uspije i polovična rješenja nisu opcija. Nikada. Ovnovi vjeruju u vječnu ljubav i zato ih većina voli samo jednom u životu. Jednom kada se zaljubiš u nekoga i zavoliš ga, želiš biti s tom osobom zauvijek i više se ne osvrćeš.

shimmer fallback

Bik

Voliš biti zaljubljena, ali za razliku od Ovna, zaljubljuješ se svaki dan. No, to nije problem jer si dovoljno pametna da te ljubavne veze (koliko god intenzivne bile u određenom trenutku) ne miješaš s pravom stvari jer jako dobro znaš koliko ti je ljubav važna i što ona zapravo znači. Naučilo te tome slomljeno srce. Zato ćeš, prema zvijezdama, istinski voljeti dvaput u životu – jednom u mladosti, dok si još neiskusna, a drugi put u zreloj dobi kada si spremna ponovno prigrliti ljubav i znaš kako voljeti.

shimmer fallback

Blizanci

Blizanci se zapravo vrlo lako zaljubljuju i odljubljuju, ali to ne znači da su neozbiljni kada je ljubav u pitanju. Kod Blizanaca je problem što im partner može brzo dosaditi i što su uvijek željni uzbuđenja koje su osjećali na početku veze. Zbog toga im je izazov ostvariti dugu vezu. Oni su majstori u započinjanju novih veza, no ne znaju kako ih održati. Ako si rođena u ovom horoskopskom znaku vrlo vjerojatno ćeš se tijekom života ozbiljno zaljubiti najmanje četiri puta.

shimmer fallback

Rak

Ti si jedna od onih koji sanjaju o gospodinu pravom. Imaš prilično visoka očekivanja od partnera, maštaš o filmskoj ljubavi, no nisi svjesna da tvoje težnje mogu izazvati puno štete odnosu u kojem jesi. Stavljanje previše nepotrebnog pritiska na sebe ili na partnera koji pokušava oponašati savršenu ljubav i udovoljiti ti, neće dugoročno polučiti dobre rezultate.

Vjeruj partneru, i što je najvažnije, usredotoči se na jak osjećaj vlastite vrijednosti. To će ti pomoći da ostvariš zdravu vezu kakvu zaslužuješ.

Zaljubit ćeš se dva puta u životu. Prvi put bit će vrlo intenzivno i završit će tvojim slomljenim srcem. Ali ne brini, drugi put kada se zaljubiš, to će biti ljubav koju si oduvijek željela i o kojoj si maštala. Ta će ti ljubav promijeniti život na bolje.

shimmer fallback

Lav

Vjeruješ u ljubav, ali neprestano imaš potrebu isprobati sve što život nudi. Zbog toga neprestano upoznaješ zanimljive ljude i mnogi od njih te privuku. Nisi tip osobe koja se želi odmah vjenčati, ali čvrsto vjeruješ u snagu ljubavi.

Zaljubit ćeš se dva puta u životu – u mladosti te u zreloj dobi. Ta će ljubav trajati zauvijek, jer ćeš biti iskusnija i znati točno što želiš, a što ne želiš kod partnera. I što je najvažnije, smirit će se nemiri u tebi i potreba za novim iskustvima.

shimmer fallback

Djevica

Djevice bolje od ikoga znaju koliko ljubav ponekad može biti teška i bolna. Budući da si po prirodi iznimno praktična, nećeš se olako upuštati u ljubavne veze. Radije ćeš se usredotočiti na ciljeve i ambicije, umjesto da razmišljaš o partneru iz snova.

Ali u isto vrijeme, ljubav ti je važna. Biti zaljubljen za tebe znači biti odana, predana i sretna. Zato ćeš se istinski zaljubiti samo jednom u životu, a kada se to dogodi, bit će zauvijek. Sva ćeš se dati u to da veza uspije.

shimmer fallback

Vaga

Za tebe su ljubavi prožete lekcijama. Imate ogromno srce koje je ispunjeno ljubavlju, a sve što želi učiniti je obasuti tom ljubavlju nekoga. No, s vremenom ćeš naučiti mnogo važnih lekcija o životu i ljubavi, te kako ne zaslužuju svi ljubav koju daješ.

Naučit ćeš i da se u vezi ne treba u potpunosti usredotočiti na partnera, već itekako treba brinuti i o vlastitim potrebama. Ako misliš na sebe, to ne znači da manje voliš osobu s kojom jesi. Tijekom života zaljubit ćeš se tri puta, a u svakom od tih odnosa naučit ćeš nešto važno o sebi.

shimmer fallback

Škorpion

Sposobna si za veliku strast i ljubav te su emocije u tebi toliko intenzivne, no zahvaljujući svome cinizmu i nedostatku vjere u druge ljude, potisnula si ih. Bez obzira koliko želiš voljeti i biti voljena, tvoj cinizam i pesimizam sprječavaju te da budeš istinski sretna. Neprestano misliš da tvoja veza neće potrajati te da je samo pitanje vremena kada će sve biti gotovo.

Najvjerojatnije ćeš se zaljubiti tri puta u životu. Prvi put u vezu ćeš ući spuštenog garda i naivno pružiti srce na dlanu te doživjeti veliku ljubavnu bol. Drugi put ćeš se zaljubiti dok ti srce još uvije bude ranjeno, samo zato kako bi pokazala sebi i drugima da si sposobna istinski voljeti. Treći put kad se zaljubiš, bit ćeš puno opreznija i čuvat ćeš svoje srce, a kad konačno u njega pustiš drugu osobu, više joj nećeš dati da izađe.

shimmer fallback

Strijelac

Kad god stvari postanu previše ozbiljne, bježiš. Čak i kada osobu voliš svim srcem. Predanost i pomisao da ćeš s nekim provesti život stvara u tebi napadaj panike, zbog čega većinu vremena biraš neobvezne, ležerne veze. Znaš što je ljubav, ali ponekad ne znaš kako se nositi s emocijama.

Zaljubit ćeš se četiri puta, s razlogom. Naime, trebaju ti sve te ljubavi jer te uče važnim stvarima i pomažu ti da rasteš. Svaka iduća bit će intenzivnija od prethodne.

shimmer fallback

Jarac

Ti si netko tko jako dobro zna što želi i ne boji se naporno raditi za to. Bilo da je riječ o karijeri ili vezama, ništa ne shvaćaš olako i u sve što ti je bitno ulažeš mnogo truda.

Vjerojatno ćeš se zaljubiti samo jednom u životu, a kada to učiniš, ta će veza biti zauvijek. U ljubavi su ti važne male stvari i smatraš da ljude treba prihvatiti onakvima kakvi uistinu jesu, ne mijenjati ih. Dakle, dan kada se ti budeš zaljubila, bit će dan koji će odrediti tvoj život.

shimmer fallback

Vodenjak

Neovisnost i zaljubljenost za tebe su dvije bitne stvari, no s obzirom da djeluju oprečne ponekad ti je teško nositi se sa svojim željama i potrebama. Oba ova aspekta vrlo su važna za tvoju osobnost pa nerijetko imaš osjećaj da moraš birati između njih i osjećaš se podvojeno. S vremenom ćeš naučiti da se ne moraš odreći neovisnosti zbog ljubavi. Kraj osobe koju voliš osjećat ćeš se slobodno.

U životu ćeš voljeti dvaput. Prvi put nećeš znati što želiš, ali ćeš ipak proći kroz to jer će ti biti novo, nepoznato i uzbudljivo. Drugi put će biti sigurnija u sebe i znati izraziti svoje osjećaje i potrebe. Pronaći ćeš partnera koji te razumije.

shimmer fallback

Ribe

Odmalena si sanjala o ljubavi iz bajke. Pomisao na to da u svom životu imate nekoga savršenog, tko će te voljeti svim srcem, za tebe je sve. No, također u sebi nosiš golemi strah da ćeš nekako upropastiti u vezu. Jako je bitno da se oslobodiš sumnji u sebe, odnosno svoje dvojbe da nisi dovoljno dobra za ljubav kakvu sanjaš. Zaljubit ćeš se samo jednom, a ta ljubav će ti doista promijeniti život i natjerati te da vidiš svijet iz potpuno drugačije perspektive.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.