'Ako ovo je kraj...'

Kako znati da se veza bliži kraju? Neka ti otkrije njegov horoskopski znak

I prije nego što je veza gotova možeš primijetiti znakove koji ukazuju na to da je kraj. Evo kako se pojedini horoskopski znak ponaša kada mu je dosta...

profimedia-0184546665.jpg
Foto: Profimedia.hr

Htjeli mi to ili ne, romantične veze nekada jednostavno ne traju vječno. A kada veze traju dugo, postoji ta posljednja prepreka koju neki parovi uspješno pređu, a neki baš i ne. I iako je istina da sve veze zahtijevaju posao, trud i odricanje, znati kada ostati, a kada otići je vještina.

Image
Horoskop i prekid

Slomljeno srce: Horoskopskih znakovi kojima prekid veze najteže pada

Postoje neke male stvari koje nam pokazuju da se naša veza bliži kraju i da je gotovo. Neprestano se nadati da će se naš partner promijeniti nikada neće uspjeti, dakle, vrijeme je da se konačno pustimo da se zavjese spuste jednom zauvijek, baš kao i u kazalištu.

shimmer fallback

A kada je riječ o kraju romantične veze, i prije nego što je gotova možeš primijetiti neke znakove koji bi ti na to mogli ukazati. Ti se znakovi razlikuju s obzirom na horoskopski znak, a u nastavku saznaj kako se pojedini horoskopski znak ponaša kada mu je dosta veze.

Ovan

Ovnovi vole izazove i žele osvojiti sve, što može biti jako lijepo kada tebe pokušavaju osvojiti. Ali što se dogodi onda kada te tvoj Ovan počne tretirati kao neprijatelja kada se ne možete dogovoriti što gledati na Netflixu? Uvijek će započeti oštrim sukobima, ali će eskalirati do toga da će te početi gledati kao neprijatelja - a kada shvatiš da te više gleda kao neprijatelja nego kao djevojku, vrijeme je da odeš.

shimmer fallback

Bik

Bikovi se vole maziti i za njih je maženje jezik ljubavi. Ali ako se tvoj Bik već neko vrijeme ne želi maziti s tobom i ignorira te, nešto se sprema. Kao nježan horoskopski znak, Bik žudi za intimnošću jer ga ona ispunjava, a kada ti da do znanja da više ne želi biti intiman, to je znak da je između vas, barem s njegove strane, gotovo.

shimmer fallback

Blizanci

Blizanci vole razgovarati o svemu, bilo da je riječ o najnovijem traču, smiješnom memeu koji su vidjeli ili vremenu. Kada komunikacija prestane, to je crvena zastavica da se stvari pogoršavaju - i to jako brzo. Ako se nađete zaglavljeni u dugoj i napetoj tišini, vrijeme je da se suočiš s činjenicama. Nema se o čemu pričati jer više ne želi razgovarati s tobom i vrijeme je da odeš.

shimmer fallback

Rak

Rakovi smatraju povjerenje kamenom temeljcem svake veze jer im treba vremena da otvore svoja srca. U vezi ti žele reći sve svoje osjećaje, kao i čuti tvoje. Međutim, ako se osjećaju kao da ih se uzima zdravo za gotovo, opet će navući svoj oklop. Ako se tvoj Rak ne oslanja na tebe za bilo kakvu emocionalnu podršku, to znači da je dobiva negdje drugdje i da više nisi "njegova osoba".

shimmer fallback

Lav

Lavovi su vrlo romantični i senzualni. Seks daje Lavovima priliku da se osjećaju kao da su centar tvog svijeta, tako da znaš da to nikada ne bi propustili. Osim ako u njihovom životu ne postoji netko drugi. Bez obzira vara li te se ili se samo zaljubio u nekog drugog, to će uzrokovati da vaša strast, kao i vaš seksualni život nestane, a za njime i vaša veza.

shimmer fallback

Djevica

Djevice obožavaju raditi planove za budućnost, one razmišljaju unaprijed na duge staze, bilo da potajno organiziraju večeru sljedećeg utorka ili pregledavaju lokacije za vaš prvi odmor nakon pandemije. Ali onog trenutka kada Djevica prestane kovati planove znači da je između vas vjerojatno gotovo.

shimmer fallback

Vaga

Znak Vage se doslovno odnosi na partnerstvo i ravnotežu - one vole zrcaliti druge, a posebno svoju bolju polovicu. Međutim, crvena zastavica dolazi na vidjelo kada tvoja Vaga prestaje sagledavati stvari iz tvoje perspektive i kada se sve počne vrtjeti samo oko nje. To znači da vas dvoje više niste tim.

shimmer fallback

Škorpion

Škorpioni imaju žalac. Poznavati ih znači voljeti ih, ali i bojati ih se. Ni jedna veza sa Škorpionom nije bez barem malo nestabilnosti, jer je ovaj vodeni znak jako strastven. Ali dolazi trenutak kada Škorpioni postaju zli i često ne shvaćaju da su otišli predaleko - i to je trenutak kada je između vas gotovo.

shimmer fallback

Strijelac

Veza sa Strijelcem je uvijek avantura. Međutim, možeš naslutiti kraj onda kada se oboje više ne zabavljate i kada se nađete u dosadnoj rutini. Neobične stvari o tebi koje su nekada bile šarmantne tvom Strijelcu sada su samo dosadne, a oboje se osjećate zaglavljeni u kolotečini. To pokazuje da vaši životi idu u različitim smjerovima.

shimmer fallback

Jarac

Jarčevi su poznati po tome što su radoholičari i što im je karijera na prvom mjestu. To nije problem, ali u onom trenutku kada tvoj Jarac više uopće ne može naći vremena za tebe i koristi posao kao izgovor da se ne vidite, tada to postaje problem. Oni znaju odvojiti vrijeme za onoga tko im je važan, pa ako nisi visoko na toj listi, vrijeme je za prekid.

shimmer fallback

Vodenjak

Vodenjaci vole svoje prijatelje i oni su im na prvom mjestu. Dakle, ako izlaziš s Vodenjakom, ne samo da ti se moraju svidjeti njegovi prijatelji, već i njegovi prijatelji moraju voljeti tebe. A ako te Vodenjak počne skrivati od svoje ekipe, to znači da misli da se ne uklapaš. Ako uvijek bira svoje prijatelje umjesto druženja s tobom, znači da je među vama vjerojatno gotovo.

shimmer fallback

Ribe

Ribe su osjetljive duše koje mogu suosjećati s bilo kim. Njihova suosjećajna priroda navodi ih da u odnose ulaze cijelim srcem. Ali onda kada Ribe priznaju da ih više nije briga jer su se predugo osjećale zaglavljeno i dosadno i nastupila je apatija, tada je gotovo.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.