Horoskop i prekid

Slomljeno srce: Horoskopskih znakovi kojima prekid veze najteže pada

Od emotivnog Raka do romantičnih Riba, ovo su horoskopski znakovi koji će se najvjerojatnije dugo boriti s raskidom veze

horoskop-prekid.jpg
Foto: Unsplash

Ako si tip osobe koja tjednima nakon prekida ne može funkcionirati, ali svim tvojim bivšima vrlo je lako nastaviti dalje, možda je kriva astrologija. Možda toga nisi ni svjesna, ali tvoj horoskopski znak može utjecati na to kako se nosiš s krajem veze.

Image
Tip djevojke po horoskopu

Koketna ili odana: Horoskop otkriva koji si tip partnerice u vezi

Od svih znakova u zodijaku, zračni i vatreni znakovi imaju tendenciju najbrže krenuti dalje - posebno Blizanci i Vodenjak. S druge strane, tu su osjetljivi vodeni znakovi koje prekid veze najviše pogađa. Stoga, ako si rođena u jednom od tih znakova, možda će ti biti teško prestati razmišljati o svom bivšem. Od emotivnog Raka do romantičnih Riba, ovo su horoskopski znakovi koji će se najvjerojatnije dugo boriti s raskidom veze.

Rak

Rak kojim vlada Mjesec može biti vrlo osjetljiv i ćudljiv znak koji se teško oslobađa prošlosti. On će se stalno prisjećati svoje prošlosti, posebno kada je riječ o vezi koja mu je puno značila. Rakovi se osjećaju najpotpunijima kada imaju partnera o kojem se mogu brinuti i pružati mu ljubav. Ako nemaju nekoga o kome trebaju brinuti, možda će se osjećati pomalo prazno. Oni su vrlo emotivni i morat će pronaći zdrave načine za rješavanje emocionalnih okidača nakon prekida. Raku je nakon prekida potrebna podrška kako bi se izliječio i prebolio prekid.

Škorpion

Intenzivnim Škorpionom upravlja Pluton, koji upravlja 8. kućom seksa, smrti i braka. Poput Raka, i Škorpion ima poteškoće s prekidima zbog svoje duboko emocionalne prirode. Kad se Škorpion posveti svojoj vezi, ta mu veza postaje sve, a ako dođe do prekida, to može uništiti Škorpiona i njegov unutarnji osjećaj sigurnosti. Ako se Škorpion osjeća kao da mu je učinjena nepravda, ljutnja bi ga mogla spriječiti da krene naprijed i mogao bi postati jako depresivan i izgubiti se u moru tuge. Tada mu treba netko tko će ga saslušati.

Ribe

Kad Ribe pod vlašću Neptuna dožive prekid veze, to ih može rastužiti do srži. Ribe u svoje odnose ulažu cijelo srce i dušu, čineći svog partnera središtem svog svijeta od samog početka. Ribe čeznu za spajanjem sa svojim partnerom, a kad njihova veza propadne, osjećaju se kao da su podbacile ili da ih je partner iznevjerio. Zbog toga im treba jako dugo da prebole taj prekid. One seks poistovjećuju s ljubavlju možda će morati pronaći načine da svoju seksualnu i emocionalnu energiju usmjere negdje drugdje. Za njih, izlazak iz zone udobnosti kako bi pomogle drugome također će im pomoći da pronađu olakšanje od boli.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.