Juno u Strijelcu

Stari plamen: Za ova 3 znaka pravo je vrijeme za obnoviti stare ljubavi

Stara ljubav zaborava nema - kaže pjesma, a po svemu sudeći i zvijezde. Situacija na nebu jednostavno poziva bivše da ti se vrate u život, ali i kod tebe jača potrebu da stupiš u kontakt s onim jednim posebnim....

pexels-ron-lach-10122009.jpg
Foto: Pexels

U ovom tjednu iskusit ćeš na svojoj koži utjecaj asteroida Juno u konstelaciji sa Strijelcem. Juno u Strijelcu je tranzit temeljen na emocijama, a to znači da će ti u život vratiti osobe s kojima si nekada bila bliska, konkretno ljubavne partnere. To se može dogoditi na tvoju ili njegovu inicijativu. Možda ćeš sada reći: "Nema šanse", no prisjetit ćeš se ovog što si pročitala kada se uhvatiš kako iz neobjašnjivih razloga misliš na njega.

Image
Znaš li koji si znak?

Kineski horoskop za studeni - tvoj sretan mjesec ili pak ne?

Ovo su dani u kojima ćeš se prisjetiti bivših ljubavi. Juno u Strijelcu podsjetit će te zbog čega si davnih dana bila s određenom osobom pa ćeš možda imati potrebu ponovno stupiti u kontakt s njom ili ona s tobom.

Strijelac ti pomaže da vidiš širu sliku pa će se možda dogoditi da pomisliš kako veza iz prošlosti ustvari i nije gotova. U ovim trenucima utjecaj planeta je takav da će privući bivše ljubavnike pa ih čak i potaknuti da razmisle o obnovi veze.

Image
Foto: Pexels

U nastavku ti otkrivamo koja su to tri horoskopska znaka kod kojih postoji najveća vjerojatnost da se ovih dana susretnu s bivšima.

Vaga

Prekinula si s bivšim na vrlo traumatičan način i situacija je ostala nedorečena. Bez obzira na to što je otad prošlo jako puno godina, i dalje te kopka. Juno u Strijelcu dodatno će potencirati taj osjećaj da postoje neke neraščišćene stvari između vas dvoje. I dalje voliš tu osobu, sada ste oboje zreliji i imaš osjećaj da biste si mogli pružiti drugu priliku. Pokušat ćeš stupiti u kontakt s njim kako bi mu pokazala da je tvoja ljubav bila prava i još uvijek je.

Image
Foto: Pexels

Škorpion

U ovom slučaju ti si ona kojoj će se bivši javiti. Riječ je o osobi koja ti je bila vrlo važna u životu i koja ti se već u nekoliko navrata pokušala vratiti, no ti si distancirana jer si svjesna da je drugoj osobi, zbog tvog karaktera, s tobom teško i na van izgledaš kao da si hladna, što uopće nije istina. Intimno, želiš da ti se vrati i sada je prava prilika za to. Juno u Strijelcu pomoći će ti da otvoriš svoje srce. Priznaj sama sebi koliko ti nedostaje i očekuj telefonski poziv ovih dana.

Image
Foto: Pexels

Strijelac

Još od prekida ne reagiraš na ovog svog bivšeg. Možda ste prijatelji, ali čim ti se on pokuša približiti, ti dižeš zid i daješ mu do znanja da te ne zanima i da si se nastavila razvijati u smjeru u kojem, vjeruješ, ni on ne bi bio zainteresiran za tebe. No, to nije istina. Lažeš samu sebe. Juno u Strijelcu razbit će sve tvoje strahove i srušiti zidove i shvatit ćeš da ti je ova osoba najposebnija u tvom životu. Vremena se mijenjaju i ljudi također, oboje ste krenuli dalje, no ti si u njegovom srcu stalno. Hoćeš li mu pustiti da se vrati u tvoj život? Pripremi se, hoćeš!

Image
Foto: Pexels