Nisu 'materijal' za brak

Baš i nisu materijal za brak: Najveće šanse za razvod ima ovih 5 horoskopskih znakova

Neki ljudi jednostavno nisu stvoreni za brak, no jesi li znala da u tome ulogu igraju i zvijezde? Možda si rođena u znaku koji ne podnosi monogamiju ili pak toliko cijeni odanost i privrženost, da druga osoba ne može po tom pitanju ispuniti njegove kriterije, koliko god se trudila

kelly-sikkema-E8H76nY1v6Q-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Brak traži jako puno posvećenosti i truda s obje strane, ali ni to nije dovoljno za uspjeh. Brojni faktori igraju ulogu u tome da dogurate do dijamantnog pira. U svemu u životu treba doza sreće, a kada govorimo o braku i dobitna kombinacija, koju zasigurno ne čine pojedinci koji nisu "materijal" za monogamiju, doživotnu odanost, požrtvovnost, vjernost i spremnost na kompromis i opraštanje - i to sve za cijeli život.

Image
Ne mogu si odoljeti, ali...

Astro (ne) parovi - ovi horoskopski znakovi se stalno svađuju, ali i (jako) privlače


Image

Određenu ulogu u tome hoće li brak potrajati igra i tvoj horoskopski znak. U nastavku pročitaj jesi li predoređena za bračni život i jednu ljubav do kraja ili se u tvom tijelu krije nemirni duh željan slobode i neovisnosti ili pak osoba koja ne može (ne kažemo niti da mora) prijeći preko partnerovih pogrešaka te ne oklijeva potpisati papire za razvod. Otkrivamo ti koji su to horoskopski znakovi kod kojih postoji najveća šansa da vrate svoje djevojačko prezime, podijele imovinu i krenu iz početka.

Lav

Lavovi izuzetno cijene odanost i vjernost i isto to očekuju od svog partnera ili partnerice. Ne podnose nevjeru i ne opraštaju je. U stanju su u trenu pokrenuti razvod koji će biti sve samo ne civiliziran. Ako si u braku s Lavom, ne upuštaj se u nezakonite radnje u koje ovaj znak ubraja i flert. Ako si ti Lavica, znaš vrlo dobro o čemu pričamo.

Image
Foto: Pexels

Ovan

Ovan je najromantičniji znak horoskopa. Partnera ili paretnericu obasipa poklonima, na najmaštovitije načine iskazuje njoj ili njemu pažnju i nerijetko pretjera s ljubavnim folklorom, no ne treba mu zamjeriti. Traži duboku emocionalni i tjelesnu vezu sa svojim partnerom, a ako osjeti da druga strana ne cijeni dovoljno sve što radi ili mu na bilo koji način povrijedi ego, ovaj vatreni znak spreman je podići zid, zahladiti odnos pa čak i zatražiti razvod. Ovan se ne libi razvesti ukoliko od partnera ili partnerice ne dobiva pažnju koju vjeruje da zaslužuje.

Image

Blizanci

Ovaj horoskopski kameleon može se sprijateljiti sa svima, a u svojoj boljoj polovici traži traži najboljeg prijatelja i ljubavnika. Na razvod će se odlučiti vrlo lako ukoliko shvate da su izgubili vezu s partnerom i ukoliko komunikacija između njih dvoje zamre. Također, osobe rođene u ovom znaku će nakon razvoda vrlo brzo pronaći novu srodnu dušu.

Image
Foto: Pexels

Strijelac

Za strijelce je život jedna velika avanatura. Ovaj vatreni znak ima prirodan šarm, zbog čega vrlo dobro kotira kod suprotnog spola. Lako će pronaći partnericu ili partnera, no bit će mu problem ostati u vezi jer žude za lutanjem i slobodom. Da bi brak sa strijelcem potrajao, on se mora osjećati kao da i dalje ima neovisnost. I premda su strastveni ljubavnici i partneri, ne boje se razvesti ukoliko im druga strana ne pruiža ono što im treba, odnosno ukoliko ih sputava, koči i ne cijeni dovoljno.

Image

Vodenjak

Najveći horoskopski buntovnik najviše se boji da će biti zauzdan. Slobodnjački duh ovog znaka čini ga neuhvatljivim i najneprikladnijim "materijalom" za brak. Veza s vodenjakom potrajat će ako bude nekonvencionalna. Tradicionalni brak najgora je opcija za njega i vodenjak traži razvod čim se počne osjećati kao da ga druga strana guši.

Image