Astro vodič

Ovo su horoskopski 'stalkeri'! Njihova ljubav je opsesivna

Iako će to rijetko tko priznati, svi ponekad provirimo u nečiji profil kako bismo vidjeli mjesta gdje je netko bio ili proučili nečiji modni outfit Provjeri gdje si ti na popisu astro stalkera

profimedia-0528535330.jpg
Foto: Profimedia.hr

Kada kažemo da netko uhodi, odmah nam na um padaju mračne misli i u glavi nam se odvrti neki crni scenarij iz kriminalističkih serija poput 'You'. Zamislimo neke mračne ulice, maglu koja se spušta i nekoga tko izvire iz mraka. No, često se ne radi o tako lošim postupcima i mračnoj atmosferi jer puno ljudi kada se zaljubi ili se počne diviti nekome, samo želi saznati što više informacija o toj osobi. Bez velikog plana i mračnih želja, samo s velikom simpatijom.

Image
Zvjezdanova prognoza

Strijelac - godišnji horoskop 2021.: Jupiter ulazi u tvoje polje doma i obitelji pa očekuj super vijesti

U današnje vrijeme ovo znači da će mnogi zaljubljeni proučavati društvene mreže osobe koja im se sviđa. Što voli, gdje je putovala, kakvi su joj prijatelji - ovakav način ponašanja postao je čak i normalan. Iako će to rijetko tko priznati, svi ponekad provirimo u nečiji profil kako bismo vidjeli mjesta gdje je netko bio ili proučili nečiji modni outfit.

Image

Prema astrologiji neki horoskopski znakovi postat će malo opsesivniji na početku ljubavi, dok se neki poput Strijelaca uopće ne zamaraju takvim stvarima. Ako te zanima gdje se ti ili tvoj voljeni na ovom popisu samo nastavi dalje čitati!

Škorpion

Kada Škorpioni vole, oni vole jako. I kada se pripadnik ovog znaka zaljubi postoji velika šansa da će ga početi uhoditi. Posesivni su i vrlo zaštitnički nastrojeni prema ljudima do kojih im je stalo. Učinit će baš sve da budu tu za voljenu osobu.

Image

No, zbog prevelike strasti mogu prestati jasno razmišljati, pa će sve postati intenzivno. Možda čak previše za osobu koju vole. No, njihova strast uvijek izlazi iz dubokog divljenja jer samo žele pokazati osobi koliko je istinski vole.

Bik

Bikovi su tvrdoglavi i ne popuštaju. Kada se zaljube i požele nekoga, pokušat će sve i zavoditi dok ne dobiju osobu koja im se sviđa. No, ovo na kraju može izgledati kao da upravo uhode osobu koja im se sviđa.

Image

Bik neće htjeti nikoga i ništa drugo, i mislit će samo na onoga koga želi. Zanimljivo je da, kada osvoji osobu koja mu se sviđa, nema potrebu za kontrolom. Međutim, na putu do te točke postat će pravi stalker.

Rak

Pripadnici ovog znaka imaju duboke emocionalne veze s ljudima. Vrlo snažno osjećaju te veze, čak i ako druga strana ne osjeća isto. Zbog toga se ponašaju malo iracionalnije i kao da uhode. Ništa ima nije važnije od tog odnosa i osoba u koju su zaljubljeni im je prioritet. Ovakav odnos stvara njihovu potrebu da kontroliraju situaciju i znaju sve o osobi.

Image

Ribe

Ribe ne mogu odoljeti uhođenju kada su fascinirani s nekim. Oni svijet vide kao umjetničko djelo i vole se diviti ljepoti u svemu. To osobina će ih natjerati da budu malo opsesivniji kada su oduševljeni osobom. Oni čak ni ne shvaćaju što rade, nego misle da se izdaleka dive lijepom umjetničkom djelu.

Image

Ovan

Tipični pripadnici ovog znaka su strastveni, ali i vrlo direktni. No, oni vjeruju da je poštenje vrlo važno i ako postanu opsjednuti s nekim - to će pokazati. Zbog vrlo dinamičnog karaktera vole biti i vođe, ali to ne znači nužno da vole kontrolu. Voli napredovati, ali neće biti agresivni, to će više proizlaziti iz divljenja.

Image

Vaga

Vage su ljubavnici i obožavaju ljubav! No, ne vole nikada biti sami pa će zbog toga početi uhoditi. Jednostavno stalno žele biti u društvu voljene osobe, uvijek žele još više zajedničkog vremena. Ne žele biti posesivni, ali žele biti vezani.

Image

Lav

Lavovi nisu skloni uhođenju. Postaju pomalo posesivni i pojavljuje se želja za kontroliranje, ali to ima više veze s njima, nego s drugim ljudima. Ne žele da ih itko sputava, ali uvijek žele imati sve. Ako je to voljena osoba, ići će punom brzinom naprijed. Trudit će se koliko god mogu da dobiju predmet svoje žudnje.

Image

Blizanci

Pripadnici ovog znaka vrlo teško donose odluke jer žele imati što više izbora i boje se pogrešnog izbora. Zbog svega ovoga postaju vrlo neodlučni. Neće baš pokazivati prevelik interes za praćenjem osobe koje im se sviđa. Kod njih to ovisi o raspoloženju, a ako počnu pratiti nekoga trajat će vrlo kratko.

Image

Jarac

Tipični pripadnik ovog znaka neće se pretvoriti u "stalkera". Oni su disciplinirani i točno znaju što i koga žele u životu. Jako će se truditi da osvoje osobu koja im se sviđa, ali neće biti agresivni jer imaju dovoljno samokontrole. Također, ako osjete da pokazuju agresivnost vrlo brzo će se vratiti sebi. Njima je kontrola najvažnija u životu, a uhoditi nekoga znači da su izgubili kontrolu, a taj osjećaj im se ne sviđa.

Image

Djevica

Djevice obično nisu osobe koje se ovako ponašaju. Oni su vrlo oprezni kada trebaju nekom pokloniti srce i jako se čuvaju, pa im ideja da se za neku osobu jako bore nije baš bliska. Obično idu u suprotnom smjeru od obveza. No, kada se zaljube onda je to za njih više neka igra nego ozbiljan posao i nije im u prirodi da uhode druge ljude.

Image

Strijelac

Strijelci obožavaju slobodu i najviše se boje ako pomisle da bi mogli završiti u nekom "kavezu". Također oni se ne žele previše zanijeti nekom drugom osobom pa ako se zaljube sigurno im neće pasti na pamet da provjeravaju društvene mreže. Za njih je život misterij u kojem trebaju uživati.

Image

Vodenjak

Vodenjaci imaju karakter koji je u potpunoj suprotnosti od ikakvog uhođenja drugih ljudi. Oni ne žele nikakve emocionalne prtljage oko sebe, niti će juriti za nekom osobom ako treba uložiti previše truda i vremena. Takvo ponašanje njima samo oduzima dragocjeno vrijeme. Ako ipak pronađu nekoga tko im se jako sviđa, nastoje mu pristupiti što racionalnije i ne napadaju previše.

Image