'Bez dlake na jeziku'

Brutalno iskreni: Ovi horoskopski znakovi nikad ne skrivaju istinu od svojih partnera

Neki od njih toliko su iskreni da istina koju govore ponekad zaista boli, a najbolje od svih to znaju oni koji su s njima u vezi

alice-donovan-rouse-Z371TcPQliI-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Svatko od nas je drugačiji, a različito se ponašamo i u vezama. Kad je u pitanju iskrenost u odnosima, postoje oni neki ljudi koji će uvijek reći istinu, bez obzira na to koliko ona bila okrutna ili ružna.

Image
Junaci bez plašta

Rođeni zaštitnici: Ovi horoskopski znakovi uvijek će braniti one koje vole

Astrolozi ističu da se takvi 'poštenjaci' najčešće rađaju u određenim horoskopskim znakovima. Ova četiri znaka smatraju se najiskrenijim partnerima. Neki od njih toliko su brutalno iskreni da istina koju govore ponekad zaista boli, a najbolje od svih to znaju oni koji su s njima u vezi.

Koji to horoskopski znakovi uvijek govore istinu pročitaj u nastavku:

POGLEDAJ VIDEO: Kako lakše reći 'ne' i prihvatiti odbijanje?

Ovan

Vatreni Ovnovi često su hvaljeni kao jedan od najiskrenijih znakova, a kad je iskrenost u pitanju, oni su praktički 'bez filtera'. Pripadnici ovog znaka ujedno su i dobro poznati po svom izravnom i neustrašivom pristupu životu, a takvi su i u vezama. Oni razbijaju delikatne teme i otkrivaju istinu, koliko god ona neugodna bila. Nemoj od njih očekivati da će uljepšati svoje mišljenje ili ukrasiti istinu. Njihov partner uvijek se može nadati nefiltriranim savjetima i iskrenoj rasporavi. Bilo da se radi o modnom promašaju ili očiglednoj pogrešci, Ovan će to otvoreno reći bez imalo razmišljanja.

Image
Foto: Unsplash

Lav

Sljedeći na redu su karizmatični Lavovi, također poznati po svojoj iskrenosti, smatraju se jednim od najpoštenijih znakova zodijaka. Oni se ponose svojom iskrenošću i smatraju je obilježjem svoje 'kraljevske ličnosti'. To je dio njihove snage i integriteta. Njihova iskrenost može biti blistava, ali i okrutna. Oni su vrlo otvoreni kad su u pitanju njihove emocije pa partner od njih može očekivati da će za ljubav riskirati sve, čak i ako to znači priznati vlastite pogreške. Međutim, njihova iskrenost može biti dvosjekli mač, jer je vođena njihovom strašću i željom za autentičnošću.

Image
Foto: Pexels

Djevica

Pedantne i analitične Djevice još su jedan od znakova koji pripadaju redu poštenjaka. Djevice su vođene osjećajem dužnosti i odgovornosti, a takve su i kad su u pitanju veze. Vjeruju u otvorenu i iskrenu komunikaciju, cijeneći istinu kao kamen temeljac zdravog odnosa. Iako se njihova iskrenost ponekad može činiti kao kritika, uvijek je ukorijenjena u želji za poboljšanjem i podrškom. Djevice se ne boje zadubiti u najsitnije detalje, čak i ako to znači razotkrivanje ranjivosti. Njihov partner im može vjerovati da će uvijek dati savjet koji je dobro promišljen i iskren. Pripadnici ovog znaka možda neće umotati svoju istinu u lijepu mašnu, ali će se pobrinuti da kažu točno ono što misle.

Image
Foto: Unsplash

Strijelac

Avanturama skloni Strijelci također su dobro poznati po svojoj iskrenosti i neustrašivoj potrazi za istinom. Vjeruju u autentičan način života, a isto očekuju i od svojih partnera. Oni su poput daška svježeg vjetra, brutalno iskreni i osvježavajuće transparentni. Njihova pomalo oštra priroda nekima bi mogla zasmetati, ali partner se na njih uvijek može osloniti za neuljepšanu perspektivu. Bilo da daju savjete vezane uz karijeru ili dijele svoje najskrivenije misli, pripadnici ovog znaka će sve iznijeti, bez ograničenja. Iskrenost vide kao sredstvo za očuvanje svoje osobne slobode i integriteta.

Image
Foto: Pexels