Vladari kaosa

Život s njima je kaos: Horoskopski znakovi koji su izrazito neuredni

Njihovo najčešće pitanje je: "Gdje mi je....?", jedini red koji poznaju je onaj u banci ili na blagajni, a pospremanje je aktivnost koja im nema smisla - vjerojatno zbog toga jer su oni hodajući nered

profimedia-0094267501.jpg
Foto: Profimedia.hr

Za sebe će reći da žive u kreativnom neredu i da znaju gdje im što stoji, no svima je jasno da nemaju pojma niti gdje im je glava, a kamo li putovnica ili ugovor TV operatera. Uvijek kasne jer prije izlaska iz stana neplanski traže ključeve i tako svaki put, a glagol "organizirati" u njima izaziva iskonski strah.

Image
Vole se predomisliti u zadnji čas

S njima bolje ne imati planove: Ovi horoskopski znakovi kasne i krše dogovore

Oni žive u neredu, a kaos je za njih prirodno stanje. Nećemo reći da se u njemu snalaze, jer bismo pretjerale, no nekako u njemu funkcioniraju jer za bolje ne znaju. Red i organizacija za ova četiri znaka su apstraktni pojmovi, a za njihove životne partnere i ukućane nedosanjani san.

Image

U njihovu obranu - takvi su rođeni, zvijezde su im se tako "namjestile" pa ćeš ih ili prihvatiti neuredne i neorganizirane ili potražiti neki uredniji svijet za sebe, no tada gubiš ljude koji jako puno imaju za dati i koji tvoj svijet čine bogatijim i ljepšim. Ok, kaotičnijim, no da nije tako, bilo bi dosadno i monotono.

Vodenjak

Uzrok nereda i neorganiziranosti kod ovog zračnog znaka njegovo je pretjerano razmišljanje. Vodenjaci nisu fizički pretjerano aktivni, većinu vremena odsutni su duhom jer im se mislima vrti bezbroj ideja od kojih su mnoge genijalne. No, to za rezultat ima neoprano posuđe, nenamješten krevet i zaboravljanje svakodnevnih zadataka. Primjerice, Vodenjaku se lako može dogoditi da zaboravi otići po klinca u vrtić, ali nikada neće priznati da je pogriješio.

Image
Foto: Pexels

Blizanci

Ljudi rođeni u znaku Blizanaca uživaju u neredu i neorganiziranosti kao nitko drugi. Raspršeni su na više strana, što je izazovno stanje i za one vrlo organizirane, a gdje li za nekoga tko ne zna koji je dan. Ovi rođeni kampanjci majstori su u neizvršavanju zadataka na vrijeme, zbog čega su uvijek u nekoj žurbi i kaosu, a oko njih vlada nered. No, funkcioniraju u ovakvim okolnostima i to vrlo dobro.

Image

Vaga

Vage su sjajne u stvaranju planova, no maestralno netalentirane u realizaciji istih. Uvijek na koncu nešto zabrljaju. Problem je u tome što Vagama sve brzo dosadi pa početni elan vrlo brzo splasne, a time i operativnost. Osim što su neorganizirane, Vage su i vrlo neuredne, a pospremanje životnog prostora nikada se neće naći na listi zadataka koje bi trebalo obaviti.

Image

Strijelac

Strijelcima je na prvom mjestu njihova sloboda, neovisnost i spontanost. Obožavaju putovanja i stoga neprestano pakiraju stvari i prevrću po ormarima, zbog čega, među ostalim, u njihovim životnim prostorima vlada nered. Stalno su "na relaciji". Za obavljanje kućanskih poslova i ostale dosadne aktivnosti koje zahtjevaju rutinu, pripadnici ovog znaka nikada neće naći vremena.

Image
Foto: Pexels