Ljetne destinacije

Put, putujem: Horoskopski znakovi koji obožavaju putovanja

Dolaskom ljeta svi požele bar nakratko pobjeći iz grada i otputovati negdje daleko, no, neki horoskopski znakovi ljeto ne mogu zamisliti bez putovanja, a u nastavku donosimo kojih je to pet znakova

pexels-te-lensfix-1371360.jpg
Foto: Pexels

Odlazak na more, u prirodu ili na neko egzotično putovanje - izbora je puno, a bilo da smo skloni dugim vožnjama autom, avionom ili pak vlakom, svima nam dobro dođe neko putovanje jer osim što nas obogaćuje i pruža novi pogled na svijet, također nas uči prihvaćanju onoga što je drugačije od nas i upoznaje nas s raznim kulturama. Unatoč tome što ima onih koji svoj život mogu zamisliti bez ovakvih avantura, neki horoskopski znakovi ne mogu bez putovanja. Provjeri možeš li svoj idući odmor planirati sa svojim prijateljem.

Image

Vodenjak

Ovaj vodeni znak zbog svoje znatiželjne prirode voli posjećivati potpuno različita mjesta, upoznavati nove ljude, ali i voditi s njima intelektulalne razgovore. Skloni su svoja putovanja pretvoriti u neku humanitarnu aktivnost i tako pomoći ljudima oko sebe. Ako ih pitate, reći će vam da je njihovo idealno putovanje ono u kojem mogu vidjeti i naučiti što više stvari, ali i putovanje koje se odvija spontano, a ne prema strogom planu. Oni su tip ljudi koji će danas odlučiti da žele na put, a već sutra otputovati. Svoje vrijeme vole iskoristiti boraveći u prirodi stoga biraju lokacije gdje se mogu diviti prirodnim ljepotama. Ovaj znak ima talent pronalaziti skrivene dragulje popularnih mjesta.

Strijelac

Osobe rođene u znaku Strijelca žive za putovanja i pravi su istraživači, stoga, ne čudi što od svih horoskopskih znakova najviše uživaju u ovoj aktivnosti i prikupljanju novih iskustava koji im služe kao pravi način opuštanja. Poput pravih free spirita za njih ne postoji riječ zahtjevno jer za svoje avanture rado biraju neistražene teritorije. Pri završetku jednog putovanja odmah planiraju sljedeće, a ovakvi izleti im pomažu da stvore novu perspektivu u životu. Znate da su Strijelci zadovoljni s putovanjem kada će imati puno toga za prepričati i pokazati, a tu bi najviše spadala putovanja na kojima su se upoznali s novim kulturama ili kušali neku novu hranu.

Image

Jarac

Jarčevi su uzbuđeni već na samu pomisao putovanja, stoga će svaku kunu potrošiti prvom prilikom na put koji im služi kao bijeg od stresa i užurbanog života. Ovaj ambiciozni znak otvoren je za sve ideje, pa će mu tako jednom izbor pasti na egzotični otok, a drugi put na neku državu u kojoj će stvoriti nezaboravnu uspomenu. Kad je u pitanju nova avantura svejedno im je putuju li sami ili u grupi prijatelja, teže samo uživanju. Ipak, važno je reći da izlete nikako ne vole provoditi izležavajući se u hotelu već će svaki slobodan trenutak iskoristiti u istraživanju destinacije.

Image

Ovan

Ovan je znak koji voli preuzimati rizik i uvijek su spremni na nove stvari, stoga im napuštanje kuće služi kao izlika za razbijanje rutine. Zbog svog avanturističkog duha, na putovanja gledaju kao mjesto gdje trebaju iskušati nešto novo. Ovan je tip osobe koja će na putovanju isprobati nešto poput ronjenja, penjanja na planinu i skakanja s litice koje im zasigurno pruža adrenalin. Od Ovna očekujte da će napraviti svako putovanje nezaboravnim. Najsretniji su ako su prepušteni sami sebi, stoga, putovanja preferiraju solo jer ne podnose da ih netko usporava u njihovim naumima. Kako bi što više osjetili mjesto koje su posjetili, razmijenit će informacije sa strancem kako bi bolje razumjeli način života koji vode.

Image

Blizanci

Blizanci obožavaju putovanja i to posebno s velikom grupom prijatelja. Oni ne mogu istinski uživati, ako nisu okruženi ljudima koje vole i s kojima se vole zabavljati. Rado će izabrati posjetiti mjesta s bogatom tradicijom. Vole obilaziti povijesne znamenitosti, muzeje, ali i i zanimljiva povijest nekog mjesta, idealan su izbor za Blizance. Nisu ludi za adrenalinom jer smatraju kako putovanja trebaju biti način opuštanja, a ne umora.

Image