Donose nevolju

Rade kaos: 6 horoskopskih znakova koji vole izazivati probleme

Za neke je izazivanje kaosa jedna od najuzbudljivijih stvari u životu, a posebno za ove horoskopske znakove koji obožavaju izazivati probleme (svjesno ili nesvjesno)

profimedia-0604334577.jpg
Foto: Profimedia

Kaos zvuči kao teorija, nešto što ima veze s kvantnom fizikom i svim ostalim stvarima koje nitko ne razumije. Ali što je kaos kad se svede na razinu nečega što bismo mogli imati u svom životu?

Kaos je u našem svakodnevnom životu zbrka, pogoršanje, teror, nerazumijevanje i uzrujanost. I to je nešto što kaotični horoskopski znakovi u astrologiji previše dobro znaju.

Image

Jesi li znala da možeš biti ovisna o kaosu i drami u životu?

Ima li nešto pozitivno u kaosu? Pravi kaos nije pozitivan ili negativan; slučajan je i eksplozivan. No može li kaos biti stvar koju čovjek može kontrolirati ili izazvati? Da. A za neke je izazivanje kaosa jedna od najuzbudljivijih stvari u životu. Osoba koja voli kaos je osoba koja voli promatrati probleme na djelu. Rijetko su vezani za ishod; oni samo žele vidjeti eksploziju.

Komplicirana smo bića, mi ljudi, stoga nije ni čudo da se neki od nas smatraju kaotičnima. A koji horoskopski znakovi vole kaos i uvijek izazivaju probleme (svjesno ili nesvjesno) - provjeri u nastavku.

Škorpion

Škorpion je tako kaotičan - točnije kaotično zlo. Kao najkaotičniji znak, ovi stvaratelji nevolja vole stvarati kaos i probleme.

Ne samo da voli kaos, već želi da i ti znaš da ga voli. Voljeti kaos i stvarati ga ljudima oko sebe ono je što možeš očekivati od Škorpiona.

Da, vrlo su pametni i kada vole - vole intenzivno, ali oni su najgori manipulatori na zemlji i to čine lažima, zavođenjima, obećanjima, i s još više laži.

Gdje stvaraju najgori kaos? U ljubavi. I nije ih uopće briga.

Lav

Impulzivni Lav baca oprez u vjetar i radi ono što želi, kada želi, bez obzira na posljedice. Ovo je kaos na djelu.

Lav je svojeglav i egomanijak, i ovaj znak mora imati svoj put. To je sve u redu u svijetu mašte, ali u stvarnom svijetu ne možeš uvijek dobiti ono što želiš. Nažalost, Lav ne uzima to razmišljanje u obzir i tjera svoje sve dok ne dobije ono što želi, što nesumnjivo izaziva kaos.

A kaos uzrokuje zbunjenost, povrijeđene osjećaje, nesigurnost i čitav nered drugih stvari koje Lava ni najmanje ne diraju. Oni uzrokuju kaos zbog uzbuđenja oko svega toga.

Nepotrebno je reći da im je izazivanje kaosa jedna od najdražih zabava.

Blizanci

Blizanci čine stvari "samo da vide što će se dogoditi". Nisu zabrinuti kako će sve ispasti, već samo koliko problema i ludila u ovom trenutku mogu nastati.

Kaos čini Blizance da se osjećaju živima. Osim toga, ovaj znak donosi tako loše izbore, a ti su izbori još k tome iskovani u vatri kaosa. Blizanci nemaju pojma što rade; taj nedostatak brige nazivaju "živjeti u trenutku", ali stvarnost je u tome što su njihova djela sve vrijeme čisti kaos.

Kaos je način da se Blizanci ne nose sa stvarnošću. Izazivanje problema i kaosa njihov je hobi, a da toga nisu ni svjesni.

Djevica

Djevica mrzi kaos, ali to je ne sprječava da ga svakodnevno stvara. Budući da toliko vole miješati se u apsolutno sve, i pritom izazivati probleme, netko bi mogao reći da to čini potpuno svjesno i namjerno.

Međutim, ono što se zapravo događa jest da Djevica uvijek vjeruje da je u pravu, bez obzira na sve i svoje stvaranje kaosa zapravo vidi svojom 'dobrom najmerom'.

Također je bijesno vrijeđa svatko tko se s njom ne slaže, a da bi dokazala da je u pravu, stvorit će čitavu fikciju laži samo da dovedu drugu osobu na svoju stranu.

Kad se laži otkriju, nastaje kaos. Jednostavno ne možeš vjerovati Djevici, nikada.

Bik

Kaos je za Bika samo još jedan dan. Bik voli zabavu; voli ludosti povezane s drogom, glazbom, brzim automobilima i ilegalnim poduzetništvom.

Nije ni čudo što toliko voli i kaos. Kaos predstavlja nedostatak kontrole, nekontrolirane okolnosti i divlje nepredviđene rezultate - sve čega ima u izobilju u Bikovom životu.

Radi se zapravo o toj ideji da oni ne mogu kontrolirati što dolazi, a u ovom svijetu kontrol-frikova to je poput gutljaja svježeg zraka da zapravo ne znaš što te čeka.

Unesi kaos. Bik je tu, spreman i čeka da ugasi vatru benzinom.

Vodenjak

Još jedan od znakova kojem je toliko dosadno da zbog svog uzbuđenja stvari pretvara u kaos, Vodenjak jednostavno sudjeluje u kaosu iz bolesne radosti - gledajući kako se nešto raspada.

Vodenjak zamišlja katastrofe; vidi kako se zrakoplovi sudaraju u zraku, zamišlja vlakove kako izlaze iz kolosijeka, voli izmišljeni zvuk ljudi kako vrište zaglavljeni u cijevima.

Vodenjak je taj koji će prvi vrištati "vatra!" u prepunom kinu samo da vidi što će se dogoditi, a nakon toga tvrditi da im je bogom dano pravo moći imati slobodu govora.

Vodenjaci su vjerojatno najveći frikovi u horoskopu, ali i najluđi od svih horoskopskih znakova.