Ljubav kroz astrologiju

Kad se suprotnosti privlače: 7 nekompatibilnih parova koji mogu uspjeti (uz malo truda)

Za neke horoskopske kombinacije astrolozi kažu da su teške i da im je veza neće potajati. No ne gleda se samo jedan element i ljubav ovih parova može trajati, a važno je samo otkriti kako međusobno utječu jedan na drugog i kako mogu postati bolje verzije sebe

profimedia-0151235440.jpg
Foto: Profimedia.hr

Uživaš s njim i on s tobom, volite se i puno toga pokazuje da je budućnost pred vama. No u nekom trenutku vaša veza kao da gubi na snazi, sve su češće nesuglasice i možda već misliš da je ljubav nestala i da vašoj ljubavi stiže kraj. No možda se ipak radi o nečem drugom, ako osjećate ljubav i privrženost i ipak se svađate oko ne bitnih tvari možda ste vi jedan od nekompatibilnih parova u Zodijaku. Prema tradicionalnoj astrologiji postoje znakovi koje se ne slažu najbolje i koji teško opstaju kroz godine. No ne treba paničariti!

Image
Astro tajne

Krive su zvijezde: Parovi u ovim znakovima izazivaju ono najgore jedno kod drugoga

Za neke horoskopske parove se kaže da neće imati kvalitetnu ljubavnu vezu, no puno toga treba uzeti u obzir kada se gleda ljubavna kompatibilnost. Neke stvari su općenite pa se vatreni znakovi slažu puno bolje sa zračnim, a zemljani s vodenim. No to nije nešto na što bi se trebalo ograničiti. Astrolozi kažu da su važni i drugi elementi i da treba puno dublje sagledati ove parove.

Image

Sljedećih sedam horoskopskih kombinacija možda na prvu nisu idealni ljubavni parovi, no njihova ljubav može opstati. Ljubav može trajati, a važno je samo otkriti kako međusobno utječu jedan na drugog i kako mogu postati bolje verzija sebe. O kojim parovima se točno radi možeš pročitati u nastavku:

Ovan & Rak

Ova dva znaka su loša astro kombinacija od trenutka kada započnu vezu. Ovan je impulzivan vatreni znak koji voli akciju i uvijek želi biti prvi, dok je Rak senzibilan vodeni znak koji najviše uživa u svom domu. Oba znaka su vrlo moćna pa će većina astroloških knjiga reći da se loše slažu.

No Raku će biti zabavno dok ga vatreni Ovan izvlači iz njegove ljušture. S druge strane, Rakova priroda puna ljubavi i podrške pomoći će Ovnu da osjeća ugodu zbog svojih ljubavi i osjećaja. Čak će se kod Raka pojaviti i vrlo strastvena strana. Općenito kod ovog para postoji jako puno dubine u odnosu, ali će se morati uskladiti.

Image

Bik & Vaga

Vaga je zračni znak dok je Bik zemljani znak i ne radi se kompatibilnom paru zbog različitih elemenata. Bik je vrlo prizemljen, sve u njegom životu ide polako i želi znati što će se sljedeće dogoditi. Vaga je pak potpuno nepredvidljiva, teče sa strujom i vrlo često mijenja mišljenje. No ipak oni mogu biti vrlo uspješni zbog svoje povezanosti s Venerom, planetom ljubavi.

Kako imaju isti vladajući planeta, oba znaka cijene romantiku, ljepotu i lijepe stvari. Također su na isti način odani u ljubavnoj vezi. Bez obzira na neke početne razlike ovaj par ima puno toga zajedničkog i može uspjeti.

Image

Lav & Jarac

Jarac ima važnu rečenicu koja pokazuje njegov karakter "prvo posao, a kasnije zabava", a u znaku Lava su rođeni ljudi koji vole svakodnevnu zabavu. Jedan od najistaknutijih razloga zašto je ovaj par nekompatibilan je što Lav treba jako puno pažnje od svog partnera, a Jarac uvijek mora puno raditi i nema vremena za ovakav tretman. No bez obzira na sve ovaj horoskopski par može uspjeti.

Lav će se potruditi i zabaviti svog partnera, a Jarac može biti jako zabavan kada odluči uživati. Ova dva znaka mogu se ludo zabavljati. Jarac može pomoći partneru da se fokusira, a Jaraca njemu da se opusti. Nije li to fantastično? Oba znaka su vrlo ambiciozna na svoj način. Lav želi biti zvijezda showa, dok Jarac želi biti direktor u svojoj kompaniji. Mogu biti jedan vrlo moćan par koji se čak i zabavlja.

Image

Djevica & Lav

Djevica i Lav su još jedan par koji zbog zemljano-zračne kombinacije može osjetiti puno izaziva na svom ljubavnom putu. Na primjer, Vaga treba puno potvrđivanja, emocionalne stabilnosti i stalne brižnosti kako bi se osjećala da je u dobroj vezi. Dok Lav nema problema s izražavanjem osjećaja ipak neće uvijek obraćati pažnju na partnera. Nije da se Lavovi ne brinu za svog partnera, nego se samo puno bave sobom.

Ipak, Merkur u Lavu i Venera u Djevici čine određenu razliku. Mogu imati sjajnu ljubavnu priču; Lav može biti jako zabavan Djevicama i može im pomoći da smanje svoju kritičnost prema sebi i drugima.

Image

Vaga & Škorpion

Iako su susjedi u horoskopskom krugu, Vaga i Škorpion nisu uvijek najbolji par. Ovo može biti vrlo zahtjevna kombinacija jer poteškoće nastaju zbog toga što uopće ne razumiju energiju one druge strane, kao da im partner izvanzemaljac. No opet nije nešto što će biti potpuno nepremostivo.

Merkur i Venera putuju vrlo blizu Sunca, a ovo pomaže da se stvori veza i da bude zanimljiva, Vaga će donijeti romantiku u njihov odnos, a Škorpion puno strasti. Odmah će biti privučeni jedno drugim i uživat će u upoznavanju partnera.

Image

Vodenjak & Rak

Tradicionalna objašnjenja su da ovaj par nema sjajnu budućnost. Rak je topao i privržen znak, dok Vodenjak spada u vrlo rezervirane znakove. No Vodenjak je možda baš ono što treba Raku. Pripadnici ovog znaka su toliko osjećajni da se svatko u njihovoj blizini osjeća sigurno da se plače i smije, a ove može biti katarzično za Vodenjaka. On će pak s druge strane pomoći tradicionalnom Raku da gleda svijet na drugačiji način.

Kao i svaka druga horoskopska kombinacija i ovaj par mora raditi kako bi se partner osjećao dobro, a svakako oba mogu naučiti puno toga.

Image

Ribe & Strijelac

Ovo je još jedan od težih astoloških aspekta u kojoj nedostaje seksualna kemija. No Riba i Strijelac su primjer para koji opet može uspjeti iako na početku mogu bit nervozni jedno s drugim. Strijelac će se Ribi činiti previše bezobziran i nezreo, dok će Riba izgledati previše čudna. Osjećaju previše razlika, ali će se opet vraćati jedno drugom. Planet Jupiter povezuje ova dva znak i jača njihovu vezu.

Image