Sudbonosno "ne"

5 horoskopskih znakova koji preferiraju vezu, a ne brak

Oni će izbjegavati 'stati na ludi kamen'. Ok, može ih se natjerati u brak, no je li to stvarno rješenje?

pexels-gabriel-bastelli-1759823 (1).jpg
Foto: Pexels

Sigurno imaš u svojoj okolini prijatelje ili prijateljice kojima ne pada na pamet udavati se ili ženiti i uvijek će reći kako im "taj papir ništa ne znači". Možda si i ti jedna od njih. U dugogodišnjoj si vezi, živite zajedno, no nemate namjeru vjenčati se. Radije ćete neprestano rodbini objašnjavati kako vam je dobro u ovom aranžmanu i kako je za vas brak samo papir koji vam ništa ne znači. Ali, je li to zaista istina?

Image
Toksični u odnosu

S njima nije lako: Horoskopski znakovi koji su na glasu kao loši bračni partneri

Image

Možda se bojiš obveza iako si ih i ovako neformalno preuzeli na sebe? Ili ti ono "do smrti" prolazi tijelom kao jeza pa radije ostaješ u odnosu koji ne podrazumijeva konačnost, no ipak računaš na to da ćete biti zajedno zauvijek? Možda nisi ni slutila, ali zvijezde imaju veze s tvojim odabirom kako ćeš živjeti. Naime, postoje horoskopski znakovi koji preferiraju živjeti u neformalnoj vezi umjesto u braku. Da, ponekad (da parafraziramo Balaševića), u zlatni okov i njihov prstić padne, no ne tako lako...

Ribe

Ribe su vrlo oprezne. Radije će izabrati neformalni odnos, nego brak jer su ranjive i emotivne te se užasavaju pomisli da bi ih osoba s kojom uđu u brak jednom mogla ostaviti. Njihove dvojbe riješit će partnerska veza koja će im omogućiti da zaštite sebe. Ribama je potrebno puno sigurnosti, privrženosti i brige prije, nego što se obvežu, ukoliko se ikada obvežu. Iako zvuči kontradiktorno to da traže sigurnost, a ne žele brak, ustvari je vrlo logično. Partnerski odnos u kojem imaju svoju slobodu, ali su u potpunosti tu i za drugu osobu, za Ribe je savršen aranžman.

Image

Bik

Biku će trebati neko vrijeme od zagrljaja do službene objave veze. Po prirodi je pasivan i teško se upušta u promjene, čak i kad su one tako slatke kao nova ljubav ili još bolje, prava ljubav. Najčešće se odlučuje živjeti u neformalnom odnosu, a ne u braku jer ima osjećaj da u ovom aranžmanu ne ugrožava svoju slobodu i neovisnost. Budući da često osjeća nesigurnost u romantičnim odnosima, poput Ribe, i njega je strah obvezati se na ljubav do kraja života kako jednog dana ne bi bio povrijeđen.

Image

Djevica

Djevice uvijek daju prednost zajedničkom životu prije, no što se odluče za brak, ako se ikada odluče formalizirati svoju vezu. One će se u potpunosti posvetiti analiziranju svog partnera ili partnerice te preispitati svaki dio segment romantičnog odnosa kako bi dobile uvid u to što očekivati od veze. Ovaj praktični znak, kada konačno donese odluku da je to to (mislimo na ljubavnu vezu), postaje stabilan, uravnotežen i divan partner za zajednički život.

Image

Jarac

Jarci se ne žure zaljubiti ​​i u obzir će uzeti samo partnera koji ima potencijala koji je u stanju dugoročno se obvezati. Pod time misli na zajednički život u izvanbračnoj zajednici jer mu je brak prevelik i preozbiljan korak. To ne znači da su Jarci nezreli i neodgovorni, već da brak shvaćaju puno ozbiljnije od drugih znakova. Prije vjenčanja testirat će vezu, a na brak se odlučiti samo ako sve ide glatko i ako su u potpunosti sigurni da je osoba s kojom su u vezi jedina prava. Iskreno, tko je u bilo što potpuno siguran?

Image

Vodenjak

Vodenjak nikako nije najbolji "materijal" za brak. On ne vjeruje u papire, prisile, obveze. Vjeruje da brak samo može upropastiti romantičnu vezu. Potrebne su mu godine da razvije poseban odnos s posebnom osobom u svom životu. Vjenčanje vidi kao mamac koji bi mu mogao oduzeti svu slobodu. On jednostavno žele ići po svome i treba partnera koji ga razumije i koji se s njim u tome slaže.

Image