Toksični u odnosu

S njima nije lako: Horoskopski znakovi koji su na glasu kao loši bračni partneri

Umjesto da im bračni partner bude najbolji prijatelj, oni su u stanju od njega napraviti neprijatelja i izazvati bračnu krizu

profimedia-0645330489.jpg
Foto: Profimedia.hr

Dok neki brakovi s vremenom procvjetaju i pretvore se u sretna, ispunjavajuća partnerstva, drugi krenu nizbrdo iako su im u početku i najskeptičniji uzvanici na svadbi predviđali lijepu budućnost.

Image
Zapisano u zvijezdama

Jesu li oni najnesretniji? 6 horoskopskih znakova koji nemaju puno sreće

Puno toga utječe na brak i nije ga lako održati, a osobito je teško ukoliko i zvijezde stave svoj teret na njega, u vidu karaktera supružnika. Naime, neki znakovi jednostavno nisu najbolji bračni partneri na svijetu.

Image
Foto: Pexels

S time se treba pomiriti i prihvatiti ih takve kakvi jesu, ako to možeš i ako ih voliš. U nastavku ti otkrivamo pet znakova u kojima se kriju bračni partneri koji će, primjerice, kada budu imali loš dan na poslu - svoje nezadovoljstvo iskaljivati na suprugu ili supruzi, odnosno prema onome najbližem biti neprijateljski nastrojeni. Ovakvo ponašanje s vremenom itekako ugrožava brak i udaljava supružnike.

Bik

Osobe rođene u ovom znaku bit će tihe, blage i pouzdane dok se ne ustanu na lijevu nogu ili ih netko ne naljuti putem. U tim trenucima na svjetlo dana izaći će njihova nagla narav, a kad su u naletu bijesa vrlo su netaktični, izravni i zajedljivi. Partner u ovom znaku će ti bez povoda (pritom mislimo da ga nisi pitala za mišljenje) reći da si se udebljala ili da je jelo koje si stavila pred njega preslano. U određenim trenucima partneri Bikovi znaju biti itekako grubi pa verbalno zlostavljati osobu s kojom dijele život.

Image

Ribe

I dalje često ignoriramo nasilje koje za posljedicu nema modrice, slomljene udove, razbijenu arkadu ili usnu. No, osim fizičkog itekako je postojano i psihičko nasilje u kojem se ističu vodeni znakovi. To ne znači da ga ne čine i drugi ili da među pripadnicima vodenih znakova nema dobrih i blagih ljudi. Iako ti borba s Ribom možda neće ostaviti modrice, vjerojatno ćeš biti jako uzrujana zbog svega što ti je partner rođen u ovom znaku rekao, jer je u stanju pogoditi u točku gdje najviše boli. Ono što kaže može uključivati ​​neistine, stare pritužbe iz prethodnih sukoba, odnosno sklon je neprestano izvlačiti kosture iz ormara i na taj način stvarati neprijateljsko okruženje u vašem braku.

Image

Rak

Rak je ljubazan, pažljiv i nježan, no njegov eksplozivan temperament tjera ga da govori užasne stvari koje nije moguće povući. Takvi njegovi ispadi potkopavaju osjećaj vrijednosti osobe u koju su usmjereni, što pak za posljedicu može imati dugoročnu štetu na njezino samopoštovanje. Kada je omjer snaga između supružnika narušen, odnosno kada je jedan dominantan, a drugi se boji, ne može se govoriti o sretnom braku.

Image

Škorpion

Kako bi se osjećali moćnima (što im je vrlo bitno), Škorpioni uz pomoć prisile i emocionalnog zlostavljanja nastoje slomiti svog partnera ili partnericu te ih učiniti što više ovisnima o njima. Prije nego što odnos postane još toksičniji, Škorpionov partner ili partnerica moraju naučiti prepoznati te manipulativne karakteristike i otići ili , pak, naučiti živjeti s ovakvom osobom, postaviti granice i zaštititi se.

Image

Lav

Neki znakovi horoskopa imaju poteškoća u izražavanju emocija na zdrav način, primjerice Lav. Kada je uznemiren, bilo da je riječ o nekom gubitku, frustraciji na poslu ili stresu, često se obruši na najbližu osobu, a to je obično njegov bračni partner. Takvo ponašanje dovodi do neprijateljstva u braku. Ako partner ili partnerica nisu u stanju humorom odgovoriti na ovakvo ponašanje, izignorirati ga ili pak svom Lavu ozbiljno reći da ohladi, isti bi mogao nanijeti nepopravljivu štetu njihovom braku.

Image