Astrologija o roditeljstvu

Zvijezde znaju: 4 horoskopska znaka u kojima su rođeni najcool tate

Neki roditelji znaju kako biti odgovoran i privržen roditelj, a opet zadržati ležernost i biti cool. Koji očevi su poznati kao najcool tate prema astrologiji otkrij u našem članku

profimedia-0328532992.jpg
Foto: Profimedia.hr

Svaki roditelj ima individualan pristup djetetu i načine na koje se svakodnevno bavi s djecom. Naravno pristup često ovisi o karakteru i dobi djeteta. Ipak kako se radi o najtežoj ulozi u životu vjerojatno se svaki roditelji na kraju dana pita: "Radim li dobar posao i mogu li biti bolji?

Image
Očinstvo u 'kasnim' godinama

Tate u godinama: Ovi slavni frajeri dobili su djecu nakon 60-e

No među roditeljima postoje i cool mame i tate koji se na neki vrlo jednostavan način nose s odgojem djece i kod kojih postoji neka vrsta ležernosti. Astrolozi objašnjavanju da su neki očevi upravo takvi - posebno cool. Oni su požrtvovani očevi koji su uvijek tu za svoju djecu, ali će ponekad vrlo rado izaći iz tradicionalne uloge.

shimmer fallback

Tko prema astrologiji ima titulu najcool tate možeš pronaći u nastavku, a možde te iznenade znakovi koji su na popisu.

Djevica

Muškarci rođeni u znaku Djevice su vrlo praktični i posvećeni sitnicama, vrlo pažljivo planiraju svoju budućnost, ali i teško izražavaju emocije. No u roditeljstvu će jako uživati, a djeca će biti njihova radost i ponos. Istovremeno će djeci biti najbolji prijatelji i mentori. Vrlo otvoreno će razgovarati o tabu temama poput seksa, ali će djecu učiti i kako biti financijski odgovoran od rane dobi. Zbog svega ovoga muškarci Djevice su vrlo cool očevi koji ozbiljno shvaćaju svoju ulogu.

shimmer fallback

Vaga

Ove muškarce je vrlo lako prepoznati jer su vrlo ljubazni, društveni i veliki šarmeri. Vrlo su predani svom poslu, a jako poštuju tradiciju i brak. U konvencionalnom smislu Vage su vrlo tradicionalne, ali su također najbolji očevi koji će djetetu biti najbolji prijatelj i navijač. Vrlo im je važno da pomognu djetetu da izgradi samopouzdanje i visoke moralne standarde.

shimmer fallback

Ribe

Iako na prvi pogled muškarci rođeni u znaku Ribe mogu izgledati neodlučno, radi se s ljudima koji nemaju predrasude i vrlo su osjetljive prirode. Oni su najposvećeniji muškarci u Zodijaku. Također će obožavati svoje mališane i pojavit će se na svakog školskoj priredbi, nogometnoj utakmici i ritmici. Djeca se nikad neće bojati priznati sve pogreške i nestašluke jer će ih tata uvijek saslušati, a zatim zaštititi. Muškarci rođeni u ovom znaku uvijek će štititi svoju djecu, a nisu ni jako strogi očevi.

shimmer fallback

Lav

Muškarci rođeni u ovom znaku vrlo su inteligentni i ponosni te imaju snažnu životnu energiju. Znaju biti jako usredotočeni na sebe i poznati su po tome kako lako rješavaju velike probleme. No ljudi ne znaju da im je jako važan obitelji život. Iako su sami sebi jako važni, postat će potpuno predani roditelji kada dijete dođe u njihov život. No podržavat će i dječje nestašluke. Uvijek će djeci davati više džeparca, a dozvolit će im da dulje ostanu vani kako bi mogli sudjelovati na partyjima s prijateljima. Muškarac rođen u znaku Lava je pravi cool tata.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.