Horoskop i dopisivanje

Bezobzirni: Horoskopski znakovi koji ti hladno neće odgovoriti na poruku

Ovih šest horoskopskih znakova prava su noćna mora kada je odgovaranje na poruke u pitanju i vrlo vjerojatno će te 'seenati' i ne odgovoriti na poruku

horoskop-tipkanje.jpg
Foto: Pexels

Što znači kad te netko "seena" ili pročita poruku bez da na nju odgovori? To je nešto što je svatko od nas doživio, bilo da se radi o tekstualnoj poruci ili DM-u preko društvenih mreža. Dopisuješ se s frajerom i stvari idu odlično (možda čak i bolje nego što si mogla zamisliti), a onda se odjednom sve promijeni. Ti mu pošalješ poruku, on ju pročita i ti vidiš da je pročitao jer su se pojavile dvije plave kvačice. A onda… ništa.

Image
Pate of filofobije

Ja u ljubav (ne) vjerujem: Tri horoskopska znaka koji bježe od prave ljubavi

On prestaje slati poruke. Tvoja je poruka pročitana i on ju ignorira ili ju, u najmanju ruku, ostavlja po strani, da bi na nju eventualno odgovorio nekada u budućnosti. To znači da si se upravo pridružila klubu svih onih koji su barem nekada u životu dobili "seen", i to ni manje ni više od frajera za kojeg si mislila da mu se sviđaš.

Naravno, postoji mnogo različitih razloga zbog kojih bi osoba mogla pročitati tvoju poruku i ne odgovoriti. Možda gubi interes ili uopće nije zainteresirana za tebe. Možda ju je nešto prekinulo baš u trenutku kada je otvorila poruku. A možda jednostavno igra igrice. Koji god razlog da je u pitanju, to je vrlo frustrirajuće.

shimmer fallback

Pročitati nečiju poruku bez namjere da na nju odgovoriš jednostavno je nepristojno, a za neke je ljude puno vjerojatnije da će to napraviti od drugih - razlog se krije, ni manje ni više, u karakteristikama i osobinama koje idu uz njihov horoskopski znak u astrologiji. Ovih šest horoskopskih znakova prava su noćna mora kada je odgovaranje na poruke u pitanju i vrlo vjerojatno će te ostaviti na "seenu" i više ti neće odgovoriti.

Bik

Bikovi su nevjerojatno tvrdoglavi, a osim toga, muškarac rođen u ovom znaku voli finije stvari u životu, tako da kada ste zajedno, jest ćete u najboljim restoranima i uživati u najboljim stvarima. Ali ovaj materijalist koji voli ljepotu više je od onoga što je na površini. Vrlo je osjećajan, ali te osjećaje ne zna uvijek izraziti, pa mu je ponekad čak i na vrlo jednostavnu "hej, što ima" poruku nemoguće odgovoriti. Uključiš li njegovu tvrdoglavost u jednadžbu, bit će ti jasno zašto ti ne odgovara na poruku.

shimmer fallback

Ovan

Ovnovi su vatreni i ustrajni kada je u pitanju njihov posao ili njihove ambicije u karijeri. To znači da će pročitati tvoju poruku, htjeti odgovoriti na nju, a zatim shvatiti da na njihovom popisu prioriteta stoji hrpa drugih stvari prije nego li dogovori spoj s tobom. No, nemoj očajavati: muškarci Ovnovi su odani svojoj obitelji i prijateljima, pa iako se možda osjećaš ignorirano, pokušaj se sjetiti da mu je stalo do tebe.

shimmer fallback

Djevica

Muškarci Djevice vole savršenstvo u svemu, a to ne vrijedi samo za njihove prijatelje i ljubavnike, već i za njih same. Imaju visoke standarde, no ta strast za savršenstvom može ostaviti tvoju poruku u njegovom inboxu da stoji satima, ako ne i danima, prije nego što na nju odgovori. On mora pronaći savršen odgovor, a za to je potrebno vrijeme. Osim toga, on nema pojma da bi, ako pročita tvoju poruku i ne odgovori na nju, u kombinaciji s njegovim obično suzdržanim emocionalnim stanjem, to u tebi moglo izazvati oluju frustracije.

shimmer fallback

Vaga

Sila vodilja muškarca Vage u njegovom životu je ravnoteža - oni na svaki način pokušavaju izbalansirati sve što im se događa u osobnom i profesionalnom životu, a s vremena na vrijeme i previše razmišljaju. Muškarac rođen u znaku Vage ne odgovara na poruke ili prestaje odgovarati iz jednog razloga: zato što osjeća da postoji poruka od nekog drugog na koju prvo mora odgovoriti prije nego što se može "nagraditi" tvojom porukom.

shimmer fallback

Vodenjak

Ako te Vodenjak ostavi na "seenu", to ne mora nužno značiti ništa loše. Vodenjaci su često divlji ekscentrici koji vole svoju slobodu. Putuju svijetom i sklapaju prijateljstva gdje god krenu. Njihove veze su sve značajne, ali njihova opuštena priroda privlači mnoštvo novih prijatelja, što im otežava da vam uvijek odgovore na poruku. Žele te vidjeti, ali su u međuvremenu također napravili oko osam stotina drugih planova.

shimmer fallback

Ribe

Muškarac rođen u znaku Riba ozbiljno je stara duša. Mudar je i ljubazan i vrlo usklađen sa svojim emocijama. Kada on ne odgovara na poruke, to znači samo jedno. Ako mu pošalješ poruku, a on ju pročita i ne odgovori, jedini razlog je taj da je njegova pažnja podijeljena između tebe i šačice drugih bliskih prijatelja i ljubavnika koje ima u svom životu. Ribe mogu boraviti u vodama svojih emocija, a to im može otežati izbacivanje svojih malih ribljih glavica iz vode i povezivanje kada ti to želiš.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.