Horoskopski znakovi i alkohol

Rak plače, Škorpion flerta: Kakvi su znakovi kad popiju koju previše?

Na svakoga od nas alkohol ima drugačiji utjecaj, a evo što kaže astrologija o tome kako se koji horoskopski znak ponaša kada previše popije

horoskopski-znakovi.jpg
Foto: Pexels

Svatko od nas promijeni se pod utjecajem alkohola, no često nismo ni svjesni koliko. Nakon nekoliko čašica previše, i najveći introverti mogu postati otvoreni i zabavni, a i oni najsramežljiviji mogu prići osobi koja im se sviđa.

Image
Snažna osobnost

Tri najkarizmatičnija znaka u horoskopu, čak pomalo i plaše svojom energijom

No jesi li znala da na naše "pijano" ponašanje uvelike utječu i zvijezde? Svaki od horoskopskih znakova ima drugačije karakteristike, pa tako i kada je pod utjecajem alkohola, svaki se horoskopski znak ponaša drugačije.

Od Ovna koji postaje previše fizički aktivan i Bika na kojemu ni ne možeš vidjeti da je previše popio, pa sve do Raka koji postaje previše emotivan i zaplače, evo kakvi su horoskopski znakovi kad popiju koju čašicu previše.

Ovan

Kada se Ovan napije, najradije bi otišao u teretanu, čak i ako uopće ne voli vježbati. Nakon nekoliko čaša, Ovan voli dobro natjecanje u sklekovima ili čučnjevima kako bi se mogao razmetati svojom superiornom snagom (čak i ako je nema). Nažalost, ta će mu "snaga" idućeg dana doći na naplatu, u obliku glavobolje i bolova u mišićima.

Bik

Sve počinje s jednim pićem, zatim slijedi još jedno, pa još jedno, i tako u krug. Odjednom, svi su pijani, osim Bika. Bikovi imaju puno dostojanstva i teško da će ikada izgledati glupo, a nakon duge večeri i nekoliko čašica previše, Bik će ustati i spotaknuti se, i to tako graciozno, a drugi će tek tada shvatiti da je zapravo pijaniji nego što se čini.

Blizanci

Blizanci vole dobar trač, a kad su pod utjecajem alkohola, svi će saznati taj trač. Opijanje je društveni sport, a Blizanci se vežu prvenstveno kroz komunikaciju i zajedničke perspektive. A što može biti bolja prilika za povezivanje od razmjene svježih vrućih tajni - ili čak skandaloznih, kontroverznih tračeva?

Rak

Ispod Rakova tvrdog oklopa nalazi se mekana, emocionalna jezgra koju samo krug njemu bliskih ljudi može vidjeti. Međutim, alkohol na Raka ima takav utjecaj da Rak postane vrlo emotivan, što obično znači samo jedno - suze. Čak i ako su sretni ili previše glupi ili čak jednostavno preplavljeni emocijama, spremni su zaplakati.

Lav

Bilo da je riječ o karaokama, pijanim zdravicama ili suočavanju s ljudima koji su im nanijeli nepravdu, pijani Lavovi od svakog će trenutka napraviti pravi show. Bit će to kao njihov osobni stand-up nastup, jer Lavovi su rođeni za pozornicu.

Djevica

Dobro je što Djevice nisu zle, jer znaju svačije slabosti. A kada Djevice kritiziraju druge, to čine jer iskreno žele pomoći. Dakle, kad postanu malo pijane, postaju još iskrenije nego obično i reći će sve što misle, bez dlake na jeziku.

Vaga

"Volim te" je nešto što će pijana Vaga reći od trenutka kad im prva čaša dodirne usne. Vaga voli ljubav u svim oblicima, pa čak i jedna čaša vina kod njih može novog poznanika podići u status najboljeg prijatelja. Vage vole da se svi osjećaju dobrodošlo i prirodno preferiraju jednakost.

Škorpion

Reputacija Škorpiona kao izrazito seksualnog obično se tumači previše doslovno, no ako se Škorpionu netko jako sviđa, njihovi obično neprimjetni znakovi flerta postaju puno očitiji nakon nekoliko čašica. Tada se može vidjeti koliko su zapravo žedni ljubavi i pažnje.

Strijelac

Strijelci su sami po sebi glasni i zabavni ljudi, pa će dodavanje alkohola u mješavinu samo pojačati stvari. Strijelac će se na plesnom podiju pohvaliti svojim plesnim vještinama, ili će zapjevati karaoke, i ne boji se da će izgledati glupo.

Jarac

Jarčevi se mogu opustiti kada to žele, ali i nakon nekoliko čaša su tako staloženi i profesionalni. Oni se odijevaju za poslove koje žele, a kada piju, piju za posao.

Vodenjak

Pijani Vodenjak želi da ga svi slušaju - bilo da priča o klimatskim promjenama, problemima u sustavu ili o kulturi - i uvijek će misliti da je u pravu. A kada popije koju previše, spreman je za raspravu s neistomišljenicima.

Ribe

Ribe će pronaći najudaljeniji mali kutak bilo koje zabave i tamo se nastaniti. One prirodno gravitiraju najznačajnijim razgovorima, najukusnijim zalogajima i duhovnoj energiji koja najviše ispunjava. Ribe su znak opijenosti, a kada su pijane, onda su i dubokoumne.