Horoskop i novci

Lova do krova: Ova tri horoskopska znaka imaju velike šanse postati milijarderi

Privlače te skupe stvari i raskošan život? Onda si vjerojatno rođena u jednom od tri horoskopska znaka koja imaju najveće šanse postati milijarderi

milijarderi.jpg
Foto: Unsplash

Ako si ikada osjetila snažan poriv za luksuzan život i skupe stvari, možda za to postoji objašnjenje zapisano u tvojoj natalnoj karti. Ako te novac motivira, voliš sve što je skupo i misliš da si predodređena za nešto puno više, onda si vjerojatno rođena u jednom od horoskopskih znakova koji imaju najveće šanse postati milijarderi.

Image
Upravljanje financijama

Znaju kada stati s trošenjem: Ova 4 horoskopska znaka znaju štedjeti

Kvalitete tvog sunčanog znaka mogu ti dati uvid u neke osobine koje mogu odražavati tvoje raskošne sklonosti. Na primjer, ako je tvoj sunčani znak Jarac, zemljani znak koji je vrijedan, velike su šanse da su tvoja disciplina i radna etika dovoljan razlog za tvoju sklonost bogatom i luksuznom načinu života. Osim sunčevog znaka, tu su i položaji kuća koji mogu štošta reći o tebi i o smjeru u kojem se kreće tvoj život. Točnije, tvoja druga kuća, koja se bavi financijama, kao i tvoja deseta kuća, koja je povezana s karijerom i imidžom u javnosti. Ako, primjerice, imaš znak Bika stacioniran u ovom položaju, vjerojatno se nećeš zadovoljiti ničim manjim od luksuznog života.

Dakle, bilo da maštaš o životu na visokoj nozi ili jednostavno voliš malo finije stvari, tvoja natalna karta može ti dati kontekst koji stoji iza tvog razmišljanja o novcu. A prema brojnim astrolozima, postoje tri sretna horoskopska znaka koja sanjaju o bogatom životu i koja imaju najveće šanse da nekada u životu postanu milijarderi.

Bik

Bik je veliki materijalist, a postoji puno razloga zašto je tome tako. Njime vlada druga kuća financija i sigurnosti, što znači da su Bikovi jako povezani sa svojim materijalnim posjedima, a to im pomaže da vide vrijednost novca. Također, njima vlada Venera, planet koji upravlja estetikom i novcem, tako da imaju afinitet prema svemu što je raskošno.

Image
Foto: Giphy

Vaga

Budući da se nalazi pod vladavinom Venere koja upravlja svim stvarima vezanima za ljepotu i novac, Vaga je usmjerena prema financijama. No, njihov afinitet prema novcu uglavnom je posljedica njihove sposobnosti da stvore značajne veze s drugima koje im omogućuju izgradnju snažne profesionalne mreže - dobar razlog zašto ima toliko milijardera rođenih u znaku Vage je taj što su Vage timski igrači.

Image
Foto: Giphy

Ribe

Sposobnost Riba da maštaju o svom životu iz snova je razlog zašto će vjerojatno postići status milijardera. Ono što Ribe čini uspješnima u poslu jest to što si dopuštaju da sanjaju velike snove i koriste svoju empatijsku energiju za preuzimanje rizika. Neptun, planet idealizacije, i Jupiter, planet obilja, koji su vladari Riba, nevjerojatni su u privlačenju ljudi, što je također jedan od razloga zašto Ribe imaju velike šanse postati milijarderi.

Image
Foto: Giphy