Šašavi horoskopski znakovi

Teško je s njima: Ovi horoskopski znakovi izluđuju svojim ponašanjem

Postoje neki horoskopski znakovi koji koriste svoje ponašanje kako bi druge oko sebe izludili - njih šest izdvojile smo u tekstu

ludost-horoskop.jpg
Foto: Unsplash

Život zna biti predivan, sve dok se ne pojavi ta jedna osoba koja ga okrene naglavačke i tako uništi svaki djelić tog divnog. A prema astrologiji, nekoliko je horoskopskih znakova koji se ponašaju pravo tako - koriste svoje ponašanje kako bi druge oko sebe izludili. Dok se Ovan nalazi na vrhu ove liste, Rak, Lav, Vaga, Vodenjak i Ribe ne zaostaju mnogo. A njihovo ludo ponašanje nije stidljivo - tu je riječ o egomanijalnom, egocentričnom i nadasve bezobzirnom "ludilu".

Image
ili si i ti među njima?

S njima nije lako: Horoskopski znakovi s najtežim karakterom

Bez obzira jesu li ovi znakovi namjerno destruktivni, ili si jednostavno ne mogu pomoći, oni su osoba u svačijim životima koja s vremenom počinje postati poznata kao osoba koja sve mora uništiti ili osoba koja uvijek daje neki neželjeni savjet. Neki su rođeni takvi, a drugi samo njeguju svoje loše navike. Ali istina je da ludilo nije zabavno. Evo što to ove horoskopske znakove čini toliko ludima da izluđuju sve oko sebe.

Ovan

Postoje različite vrste izluđivanja, ali ako postoji jedna koju treba izbjegavati, to je ona vrsta koja se prirodno nalazi u znaku Ovna. Ovan je znak koji te može izluditi najviše od svih - i ne posustaje. Posebno onda ako se u nečemu ne složiš s njim. Zato, ukoliko ne želiš probuditi tu stranu Ovna, uvijek se u svemu složi s njim.

Image
Foto: Giphy

Rak

Još jedan od "ludih" znakova je Rak. To je zato što s Rakovima očekujemo ljubaznost i toplinu, no jednom kada ih upoznamo, shvatimo da i nije baš tako. Rakovi će te dovesti do ludila, i to ne samo zato što su prevrtljivi - oni mogu biti i profesionalni prevaranti. Ni jedan znak nije tako sposoban zabiti nož u leđa prijatelju kao Rakovi.

Image
Foto: Giphy

Lav

Nitko te na svijetu neće toliko izluditi kao Lav, a to je zato što su previše žestoki. U njihovim mislima, riječ "žestoki" znači nešto nevjerojatno, ali nije nimalo zabavno kada moraš trpjeti Lava u akciji, dok on neprestano zanovijeta. Lav je kao doberman kada te ugrize za nogu - noga je u ovom slučaju tvoj um, koji će se pretvoriti u kašu.

Image
Foto: Giphy

Vaga

Vage lažu - one to rade kako bi spasile obraz, a spašavanje obraza je u osnovi njihova životna priča. One ne priznaju ništa, ni preuzimaju odgovornost za bilo kakvu štetu koju nanesu, bilo kome. Lako ih je krivo pročitati zbog njihove "lijepe" osobnosti, ali ljudi uvijek shvate da se ispod te maske nerijetko krije netko drugačiji.

Image
Foto: Giphy

Vodenjak

Vodenjak je nemoguć, reći će mnogi , a njihovu ludost samo pojačava njihova sposobnost da gnjave. Ali ne samo to, oni su i majstori u ignoriranju i ponekad te mogu toliko dugo ignorirati da te na kraju to ignoriranje dovede do ludila.

Image
Foto: Giphy

Ribe

Ribe unose zaokret u svijet ludosti, jer su majstori manipulacije i nemaju nikakvih problema oko izvrtanja i pretvaranja tuđih emocija u kašu. A onda će, iznenada, primijetiti da im treba pomoć. Kao da se ništa nije dogodilo, kao da nema odgovornosti za njih, Ribe će im pružiti ruku da im pomognu.

Image
Foto: Giphy