ili si i ti među njima?

S njima nije lako: Horoskopski znakovi s najtežim karakterom

Znaš one ljude s kojimanije lako, a opet ne možeš bez njih? Ne zamjeraj im, možda suzvijezde krive za njihov težak karakter

pexels-elevate-1267697.jpg
Foto: Pexels
Play logo

Astrologija nam daje uvid u naše unutarnje motive, želje i tumači nam osobine kojima se i same ponekad čudimo. Poznavajući svoj sunčev znak (a to je upravo onaj u kojem si rođena, odnosno onaj iznad kojeg je Sunce bilo u trenutku kada si došla na svijet i koji kažeš kada te netko pita što si u horoskopu), dobit ćeš odgovor na pitanje zbog čega, primjerice, moraš izreći svoje mišljenje čak i ako to znači da bi mogla platiti visoku cijenu.

Play logo
Image
Horoskop i prekid

Slomljeno srce: Horoskopskih znakovi kojima prekid veze najteže pada

Element pod kojim si rođena jako puno utječe na tvoj karakter. Osobe rođene pod elementom vatre su strastvene, hrabre, direktne i kreativne. One ne filtriraju riječi, osjećaje i reakcije. Nije dovoljno znati samo što si u horoskopu kako bi se dublje upoznala. Natalna karta sadrži mnoštvo detalja koji zajedno definiraju tvoju osobnost, no sada nećemo govoriti o njoj, već o znakovima koji glase kao najteži u horoskopu. Ne mislimo pritom na težinu koju mjeri vaga, već onu koju mogu podnijeti živci okoline.

shimmer fallback

Ako si ti ona koja će podići prašinu gdje god se pojaviš, potaknuti žustru raspravu, možda čak i svađu, postoji velika šansa da si pripadnica jednog od najžešćih astroloških znakova. U nastavku otkrij je li i tvoj znak dio žestoke astrološke četvorke.

Ovan

Ovnice, ti si kapetanica broda i nemaš ni malo problema da ga zaljuljaš kad god poželiš. "Ne samo da je Ovan vatreni znak, već je i pod utjecajem moćnog Marsa. Energija vatre je jaka, nemilosrdna, direktna, razorna. Osobe rođene u ovom znaku nikada se ne ispričavaju, ne odustaju od svojih stavova kada ih jednom zauzmu, strasne su, tvrdoglave, uporne, samouvjerene i iskrene. Mogu se svađati danima, ako treba. Zbog svega toga spadaju u jedan od naješćih horoskopskih znakova.

Play logo
shimmer fallback

Lav

Vladajući planet Lava je Sunce. Osobe rođene u ovom znaku jako dobro znaju s čime raspolažu. Nametnut će se kao vođe i šefovi. Ni malo im ne smeta kada ih nazivaju teškima i dramatičnima. Lav je pritom i vatreni znak, a energija vatre je topla, strastvena i izravna. S osobama rođenim u ovom znaku nije lako, no vrijede truda.

shimmer fallback

Škorpion

Nikako nije dobra ideja podcijeniti žestinu Škorpiona. Istina, oni su na potpuno suprotnoj strani od vatrenih znakova. Spadaju u vodene, a prema drevnoj astrologiji, njima vlada sampouzdani i žestoki Mars. Škorpioni će suptilno kanalizirati svoju strast, zadržati tajanstvenost vodenog znaka i pritom ostati vjerni agresivnom Marsu, što ih istovremeno čini nevjerojatno inteligentnima, dovitljvima, britkima i dubokima. Oni imaju moć fatalno ubosti.

shimmer fallback

Strijelac

Osobe rođene u ovom znaku slobodnog su duha i "kruzaju" kroz život. Vođeni Jupiterom, Strijelci se sjajno osjećaju u svojoj koži, vole biti glasni i ponosni su. Jupiter, planet obilja, ekspanzije i sreće dao im je samopouzdanje i strast. Ako Strijelcu uskratiš slobodu, shvatit će to vrlo osobno i ponašati se baš poput pravog strijelca - uzvratit će "vatru", a ne zaboravi da oni izvrsno ciljaju.

Play logo
shimmer fallback
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.