Zapisano je u zvijezdama

Doznaj koja je idealna tetovaža za tvoj horoskopski znak

Voliš li astrologiju i tetovaže, zvijezde ti otkrivaju kakva tetovaža najviše odgovara tvojoj osobnosti

flavio-gasperini-FUFW0_j8QRo-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Zvijezde nam često nude odgovore na brojna pitanja u životu, a bez obzira na to vjeruješ u horoskop ili ne, astrologija nas u najmanju ruku uvijek može dobro zabaviti.

Kada govorimo o tetovažama, one u posljednje vrijeme postaju sve popularniji ukras na tijelu, a razmišljaš li i sama o tome da se tetoviraš, no nedostaje ti ideja – horoskop i tu nudi neke zanimljive odgovore.

Image
Elegantne i ženstvene

Ukras na tijelu: 20 malenih tetovaža u koje smo se zaljubile

Nije lako odlučiti koju tetovažu staviti na svoje tijelo, zato jer ćeš je nositi zauvijek pa bi ona trebala na neki način odražavati tvoju osobnost, stavove ili pak imati neki smisao i značenje. Zanima te što kaže astrologija? U nastavku otkrij koje su tetovaže idealan izbor za tvoj horoskopski znak!

Foto: Instagram

Ovan

Tvom smjelom horoskopskom znaku i energiji koja te prati odgovarao bi simbol strelice jer ima snažan smjer i putanju, baš kao i ti sama. Vrlo si kompetitivna i ništa te ne može zaustaviti pa ti se možda svidi i tetovaža pčelica, što ujedno izgleda i vrlo simpatično.

Bik

Ti voliš dobar život i pravi si hedonist, a palma predstavlja taj osjećaj nagrade i užitka koje si zaslužila. Osim toga, sentimentalna si i romantična pa bi ti se mogla svidjeti i neka emotivna tetovaža na području vrata, poput srca ili omiljenog nadimka.

Blizanci

Kod bezbrižnih i lepršavih Blizančica jedina je stalna promjena. Radi toga, mnogi ih poistovjećuju s pticama. Upravo ptice, krila i pero predstavljaju tu lakoću duha koja te karakterizira pa bi takve tetovaže savršeno odgovarale tvojoj osobnosti. Odgovorali bi ti i simboli koji ističu dualnost i različite perspektive.

Rak

Rakovi vole sigurnost, udobnost i svoj dom. Kod tebe su najviše naglašeni osjećaji za obitelj i tradiciju i voliš mir koju ti pruža stabilan život. Sidro, otkucaji srca ili pak tetovaža imena najdražih ljudi za tebe su savršen izbor.

Lav

Lavovi obožavaju svjetlo reflektora, kao i biti u ulozi vođe. Tvojoj dominantnoj prirodi savršeno bi odgovarala tetovaža krune ili pak samog lava. Uostalom, to je ono što ti i jesi.

Djevica

Djevice obožavaju detalje. Upravo radi toga, savršen izbor za tebe su geometrijske tetovaže s puno zamršenih linija, a odgovarao bi ti i neki pažljivo odabrani i smisleni citat.

Vaga

Vage su društvena bića i gotovo uvijek su u društvu svojih najboljih prijatelja ili srodnih duša. Razmisli o tome da ti i tvoja prijateljica ili partner tetovirate iste simbole na istom mjesto na tijelu. Na taj način, zauvijek ćete biti povezani.

Škorpion

Tebe u svemu u životu vodi strast. Čemu živjeti bez snažnih emocija? Tetovaža ruže mogla bi biti odraz mnogih tvojih želja i snova. Obožavaš i misterioznost i dubinu pa bi ti odgovarali i simboli koji stvaraju pomalo mračniju i intenzivniju atmosferu.  

Strijelac

Ti obožavaš sanjariti i misli ti neprestano lutaju. Neka tetovaža koja odražava tvoju unutarnju skitnicu sjajno bi se poklopila tvojom osobnošću. Razmisli o tetovaži svjetske karte ili pak geografskih koordinata.

Jarac

Jarčevi su prizemljeni, odlučni i čvrsto fokusirani na svoje ciljeve. Kada govorimo o tetovažama, svidjele bi ti se upečatljive riječi koje ističu tvoj čvrsti karakter, no odgovarali bi ti i simboli poput drveća ili korijenja.

Vodenjak

Ti si dobra duša i sve u tvome životu podređeno je tvom glavnom cilju – da svijet učiniš boljim mjestom. U skladu s takvim vizijama, savršeno bi ti odgovarala tetovaža mandale, simbol svemira ili pak dizajn koji prikazuje prirodu i njezinu divljinu.

Ribe

Ti si vodeni znak i teško te je definirati. Nježna si i voliš sanjariti, ali si i romantična. Tetovaže poput jednoroga, leptira i sličnih simbola savršeno bi ti odgovarale.