Oko čega si ti?

Oko čega je najizbirljiviji koji znak: Bik oko glazbe, Djevica oko partnera

Svatko od nas izbirljiv je oko nečega, netko malo više, netko malo manje, a evo oko čega su izbirljivi pojedini horoskopski znakovi

izbirljivi-horoskop.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Izbirljivost - pomalo neugodna osobina koju posjeduje vjerojatno svatko od nas. Svi smo izbirljivi u određenim stvarima, a uzmemo li za primjer horoskopske znakove, shvatit ćemo da svatko, ovisno o njegovom horoskopskom znaku, ima sklonosti prema onome što će prihvatiti ili odbiti, bilo da je riječ o hrani, modi ili zabavi.

Image
Tvrdoglavi horoskopski znakovi

Misle da su uvijek u pravu: Ovim horoskopskim znakovima ne možeš ukazati da su u krivu

Neki su izbirljivi u jelima, neki su izbirljivi kada je riječ o onome na što troše svoj novac i smatraju da veća cijena znači i veća kvaliteta, a neki su izbirljivi prema partneru kakvog žele u svom životu.

Izbirljivi smo u vremenu, spavanju, lijekovima, izbirljivi smo u kavi koju pijemo, tkaninama koje nosimo, izbirljivi smo oko toga koje slike otkrivamo javnosti i kako nas drugi percipiraju. Bezbroj je stvari oko kojih možemo biti izbirljivi, a evo oko čega je izbirljiv svaki od horoskopskih znakova.

Ovan

Ovnovi "pate" na kvalitetne proizvode i vrlo su izbirljivi - uvijek moraju biti okruženi vrhunskim i skupim predmetima i doživljajima. Ovan se neće zadovoljiti nekom najobičnijom čokoladom, to mora biti ona najfinija i najskuplja, a u protivnom će se naljutiti.

Bik

Bikovi dobro poznaju glazbu, znaju što žele i izuzetno su izbirljivi što se tiče glazbenog ukusa. Budući da su toliko informirani, znaju kome se obratiti u potrazi za novom glazbom, i bolje bi bilo da glazba uistinu bude dobra, inače Bik neće biti pretjerano oduševljen.

Blizanci

Blizanci su gotovo smiješno izbirljivi u tome kako žive svoj život i u što vjeruju, čak toliko da druge, ako se ne slažu s njima, mogu zauvijek isključiti iz svog života. Blizanci su izbirljivi u načinu svog života i kada je o tome riječ, uvijek mora biti po njihovom.

Rak

Rakovi obožavaju prijateljstvo i žele biti okruženi dobrim i odanim prijateljima do kraja života - osim ako, naravno, njihov prijatelj nema različito mišljenje. Tada je igra gotova, a prijateljstvu je kraj. Ako ćeš ikada biti prijatelj s Rakom, tada znaj da su oni možda previše izbirljivi da bi te uključili u svoj uži krug prijatelja.

Lav

I Lavovi vole kvalitetne predmete. Što ih je više, to je bolje - Lavovi nastoje gomilati lijepe stvari, gotovo do te mjere da pretrpaju vlastita kućanstva. Ako nešto košta milijun kuna, a Lav si je "zacrtao" da to mora imati, onda će to i kupiti.

Djevica

Djevice su vrlo izbirljive kada je riječ o biranju potencijalnih partnera. One su horoskopski znak s najvišim standardima kada je riječ o pronalasku savršenog partnera, a ujedno su i najtraženiji horoskopski znak - jer se neće skrasiti s bilo kim.

Vaga

Vaga je posebno izbirljiva u vremenu koje provodi sama. Vage ne žele svaki trenutak podijeliti s drugom osobom i vrlo su privatne osobe koje će prekinuti vezu s bilo kime tko ne cijeni tu njihovu potrebu.

Škorpion

Škorpion je izbirljiv u onome što drugi imaju za reći. Oni žele da osobe reagiraju ili razgovaraju na određeni način i toliko kontroliraju druge da se njihova izbirljivost ne odnosi samo na njih, već na osobe oko njih. Najsretniji su kad drugima nešto narede i kad drugi razmišljaju onako kako oni žele i vrlo su izbirljivi u tome kako te osobe na to reagiraju.

Strijelac

Poznat kao najneovisniji horoskopski znak, Strijelac je izbirljiv kada je u pitanju provođenje vremena s drugim ljudima. Voli se družiti, ali nakon toga mora "pobjeći". Strijelci su izbirljivi u pogledu toga koliko su društveni, a gotovo nikad nisu, i zbog toga se ponekad smatraju najomraženijim od svih horoskopskih znakova.

Jarac

Jarac je vrlo izbirljiv kada je riječ o određenoj vrsti odjeće i materijalima. Ako su vegani, stalno će pričati o tome kako životinjski proizvodi uništavaju život na zemlji. Ako vole skupe stvari, viđat ćeš ih samo u finim materijalima i markiranoj odjeći.

Vodenjak

Vodenjaci su vrlo izbirljivi u svom odabiru. Vole razmišljati o stvarima prije nego što na njih djeluju, a te su misli vrlo specifične i dobro organizirane. No, kada je vrijeme za odabir, nikako se neće moći odlučiti.

Ribe

Ribe nisu zadovoljne s ničim, a to se odnosi i na njihove osjećaje prema ljudima. Izbirljive su u vezi s darovima koje će primiti, u vezi s izgledom osoba i još mnogo toga. Ribe su vrlo lijep znak, ali su i izbirljive i pomalo kritične. Od svih horoskopskih znakova, njima stvari najlakše dosade.