Najveći samotnjaci u horoskopu

Ovi horoskopski znakovi najveći su introverti

Stidljivi, tihi i samotni - ovi su horoskopski znakovi najveći introverti. Jesi li i ti među njima?

introverti.jpg
Foto: Unsplash

Lockdown i socijalno distanciranje vjerojatno su blagodat za sve introverte, kojima vrijeme pandemije nije posebno teško palo. Nisu se morali družiti s drugima ili prisustvovati okupljanjima na koja nisu željeli ići - napokon su dobili priliku raditi ono što vole, biti kod kuće, bez da se osjećaju krivo zbog toga.

Image

Jesi li introvert ili ekstrovert? Saznaj što kažu zvijezde

Introvertima je obično teško dugo komunicirati s ljudima i potreban im je njihov prostor za "punjenje" i odmor. Više od svega vole biti daleko od gomile i najsretniji su u vlastitom društvu. Stidljivi, tihi, neodlučni i samotnjaci samo su neke od riječi koje su sinonimi za introverte, a pet je znakova u horoskopu koji odgovaraju ovom opisu - a evo i koji su to.

Bik

Bikovi će se bilo koji dan radije sklupčati na svom kauču uz dobru knjigu, nego izaći na neko druženje. Uvijek im je draže ostati kod kuće nego izaći van i ne vide ništa loše u tome.

Djevica

Iako se mogu činiti pričljive i druželjubive, Djevice su u srcu introvertirane osobe. Upuštaju se samo u male razgovore kako bi ostavile dojam društvene osobe, ali se ne otvaraju svakome.

Vodenjak

Vodenjaci su sramežljiva bića koja se vole družiti samo u svojoj malenoj grupi prijatelja. Nisu previše glasni i više vole biti u društvu ljudi s kojima se osjećaju ugodno.

Ribe

Uvijek su zadubljene u vlastite misli i uglavnom su zauzete sanjarenjima. Ribe nikad ne osjećaju potrebu da se potrude u interakciji s ljudima jer im stalno padaju na pamet kreativne ideje i stvari.

Jarac

Jarčevi se boje biti ranjivi pred svima. Vrlo su selektivni što se tiče sklapanja prijateljstva i ne vjeruju drugima te rijetko pokazuju svoju slabu i ranjivu stranu.