Horoskop i flert

Osvajači: Znaš li koji su horoskopski znakovi pravi zavodnici?

Postoje ljudi koji su rođeni zavodnici i čini se kako im je flertanje im je u malom prstu, čak i kada se uopće ne trude - i vjerojatno su rođeni u jednom od ovih znakova

horoskop-flert.jpg
Foto: Pexels

Kad su u pitanju naše navike, motivacije i jedinstvene osobine, astrologija nam može dati uvid u to tko smo i kakvi smo. Astrologija nam može otkriti gotovo sve, pa i našu senzualnu stranu i sklonost flertu. A ako imaš prirodnu sklonost da se osjećaš ugodno sa svakim koga upoznaš, onda je velika vjerojatnost da si jedan od znakova koji jako vole flertati.

Image
Prepuni emocija

Ne skrivaju svoje osjećaje: 4 najemotivnija horoskopska znaka

Jedan od načina da istražiš svoju zaljubljenu stranu jest da zaviriš u svoj Venerin znak - jer Venera je vladar ljubavi, sklada i romantike. Ako imaš promjenjiv ili kardinalni znak koji je smješten u znaku Venera, vrlo si sklona flertu - takvi znakovi vole se družiti i slagati s drugima, a druge privlače svojim šarmom.

Kuće u astrologiji također mogu otkriti mnogo o tvojoj koketnoj prirodi, a najveću pažnju obrati na svoju petu i sedmu kuću. Tvoja peta kuća odnosi se na sve stvari povezane s užitkom pa ima smisla da ukazuje i na tvoju privlačnost. S druge strane, tvoja sedma kuća vlada tvojim bliskim partnerstvima, posebno romantičnim odnosima. Zato, ako ti se čini da osvajaš druge svojom karizmom, a da ni ne pokušavaš, pa čak nisi ni svjesna toga, onda si vjerojatno jedan od četiri najkoketnija horoskopska znaka.

Blizanci

Nije tajna da su Blizanci društveni leptir zodijaka, što bi mogao biti veliki razlog zašto su koketni po prirodi. Blizanci su promjenjivi znak skupine zračnih znakova, što znači da su prilagodljivi i da mogu promijeniti oblike u svakoj situaciji - a drugi definitivno primjećuju njihov šarm. Blizanci često koriste riječi kao alat za iznenađenje i zabavu. Oni znaju da povezivanje s nekim znači biti u trenutku i zabaviti se, a uz to, izuzetno su genijalni i mogu voditi razgovor s gotovo svima, pa je lako vidjeti zašto drugi ponekad mogu zamijeniti njihovu ljubaznost s naklonošću.

Lav

Lav je srdačna i vesela osoba - i te šarmantne osobine omogućuju mu da bezbrižno koketira. Lavovima vlada peta kuća koja je dom svih užitaka, pa je njihova životna filozofija osnažiti sebe kroz aktivnosti zbog kojih se osjećaju dobro, a to uključuje i ljubaznost prema drugima, s nevjerojatnom lakoćom. Kao horoskopski znak koji je vezan za spojeve i plodnost, Lavovi se ne plaše "rikanja" kako bi privukli pažnju, a ta glad za avanturama omogućuje im da privuku mnoge udvarače.

Vaga

Vage su klasični ljubitelji flerta, i to zahvaljujući njihovom romantičnom vladajućem planetu, Veneri. Iako su poznati po očuvanju mira, također su poznati po svojoj sposobnosti da sve romantiziraju. Vage žive za sjedinjenje - i često nas uče da je kompromis bitan za život. Imaju urođenu neodoljivu kvalitetu da odražavaju druge, dok im zaokupljaju um. Kao zračni znak, Vage znaju točno utkati svoje riječi u druge i ostaviti trajan dojam. Vole voljeti i ne boje se pokazati naklonost.

Ribe

Kada je riječ o romantiziranju života, Ribe znaju ponešto o tome. Magiju lako pronalaze u svakodnevnom životu, uključujući i u svakoj interakciji koju imaju, što ima izravan utjecaj na njihove koketne sklonosti. S vladajućim planetom Neptunom, planetom za koji se zna da je viša oktava Venere, Ribe vole iz uma i duše. Neptunski utjecaj na ovaj emotivan znak čini savršen koktel za beznadnog romantičara. Ribe pokazuju razigranu i senzualnu prirodu nastojeći očarati sve koje upoznaju i slijedeći ideologiju da bi svaka sljedeća osoba mogla biti ljubav njihovog života.