Kome se zvijezde smiješe?

Dnevni horoskop: Škorpioni budite ono što jeste, Blizanci sredite se i izađite van

Što je subota 21. svibnja donijela za svaki horoskopski znak, saznaj u našem dnevnom horoskopu - hoće li za tebe ovaj dan biti top ili flop?

allef-vinicius-oe_03B2Q5A4-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Napokon nam je stigla subota koju mnogi od nas željno iščekuju još od ponedjeljka. Nadamo se da se danas možeš opustiti i uživati u dobrom društvu s obitelji i prijateljima. A što su ti zvijezde pripremile, pročitaj u našem dnevnom horoskopu za svih 12 horoskopskih znakova.

Image
Lova do krova

Iznimno sretna 2022. Ova 3 znaka mogao bi razveseliti veliki novčani dobitak

Ovan

LJUBAV: Vesela druženja, provodi i zabave danas će se miješati s intuitivnijim uvidima zbog kojih ćete lako čitati između redova.

KARIJERA: Teško da vas išta može ugroziti ili odvratiti od onog što radite. Sve teče dobro, stabilno, a vi funkcionirate unatoč malim preprekama.

ZDRAVLJE&SAVJET: Možete se malo opustiti.

Bik

LJUBAV: Gledat ćete da u svoj odnos s voljenom osobom unesete više opuštenosti i mašte. Ipak, ne pričajte previše, nego samo djelujte.

KARIJERA: Na tren će vam se učiniti kako vaši kolege nisu tako pouzdani kao vi, no to je samo prolazna slabost koja će brzo nestati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte u ljepše sutra.

Blizanci

LJUBAV: Imat ćete dobru volju i jednake namjere da svoje privatne odnose dovedete u red. Ipak, drugi će vas sputavati u tome.

KARIJERA: Danas će postati potpuno sigurno da prije ulaska u jedan posao ili projekt prvo treba završiti nešto što je ostalo nedovršeno.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sredite se i izađite van.

Rak

LJUBAV: Male nervoze unosit će prolazni nemir u odnose, ali će vas i poticati da se više angažirate oko istih.

KARIJERA: Borbe koje ste vodili donose pobjedu, a vas to potiče da svoje ideje razvijate dalje, smjelo i bez prepreka.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pozabavite se svojim hobijima.

Lav

LJUBAV: Sve što imate rado biste podijelili s drugom stranom, osim malih obiteljskih peripetija i briga koje danas isplivavaju van.

KARIJERA: Mučit će vas jedan problem povezan s financijama, ali je izvjesno da je rješenje na vidiku. No s tim se treba baviti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prošetajte na zraku.

Djevica

LJUBAV: Ako vam je već toliko stalo da kukate, onda to ispričajte osobi od povjerenja, a ne samo onoj s kojom ste u vezi, jer ćete joj biti naporni.

KARIJERA: Vjerojatno ćete se naći tik do značajnih ulagača u vaš posao, ali stvari još neće biti definirane ni gotove.

ZDRAVLJE&SAVJET: Odmorite, naspavajte se.

Vaga

LJUBAV: Vaša glavna dvojba danas bit će igrati li otvorenih ili zatvorenih karata. U svakom slučaju, bit će dosljedni.

KARIJERA: Vaši poslovni suradnici pokazat će svoje ozbiljno lice koje će se vama učiniti preturobnim. Učinit ćete sve da unesete vedrinu u rad.

ZDRAVLJE&SAVJET: Uzmite predah u slobodno vrijeme.

Škorpion

LJUBAV: Druga strana mogla bi se naći na rubu da vam povjeri neke svoje boljke i brige. Budite otvoreni i ne zaključujte ništa prerano.

KARIJERA: Možda ćete poželjeti da vas svi puste na miru kako biste odradili svoj dio posla s koncentracijom. Ići će vam od ruke.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.

Strijelac

LJUBAV: Ne čini vam se da vam okolnosti idu na ruku i analizirate zašto je tako. Zaboljet će vas glava. Jednostavno čekajte da prođe.

KARIJERA: Sad vam je već potpuno jasno da ne držite konce u svojim rukama, ali vas to ne brine toliko koliko pitanje dokle će to trajati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite tamo gdje vam je dobro.

Jarac

LJUBAV: Neki će razmišljati o promjenama u odnosu s voljenom osobom, ali neka ništa ne zaključuju ni ne odlučuju.

KARIJERA: Bit će onih koji će vas potražiti za suradnika ili pitati za mišljenje i savjet. Budite objektivni i procjenjujte bez emocija.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite realniji.

Vodenjak

LJUBAV: Vaši osobni odnosi postaju sve liberalniji, a vi sve otvoreniji za razne ideje. Osjećate da se vraćate svojoj biti.

KARIJERA: Vjerojatno ćete dobiti mail, poruku ili poziv u vezi jednog poslovnog problema koji nije mali, ali se sad može riješiti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sve ste sigurniji.

Ribe

LJUBAV: Dan je povoljan za svaku vrstu ljubavne komunikacije. Ukoliko ste još sami prepustite se osjećajima i izrazite ih.

KARIJERA: Nova faza poslovanja nakratko će vam postaviti i nove zahtjeve. No vi ćete se na njih naviknuti vrlo brzo.

ZDRAVLJE&SAVJET: Živite i hranite se zdravo.