Lova do krova

Iznimno sretna 2022. Ova 3 znaka mogao bi razveseliti veliki novčani dobitak

Čini se kako je sreća posebno naklonjena za 3 znaka koji se mogu radovati dobroj financijskoj injekciji u skoroj budućnosti

profimedia-0340610546.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Neki se u ovoj godini mogu radovati najavljenoj ljubavnoj sreći, drugi poslovnim uspjesima. Za neke su znakove Zvijezde pripremile uzbudljiva putovanja i pustolovine, druge očekuju lijepi trenuci u krugu obitelji. A iako ova godina većini nas nije počela bajno kad su u pitanju financije, postoje i oni kojima će se sreća u tom smislu uskoro nasmiješiti.

Image

Bilo da se radi o povišici na koju nisu računali (iako su je itekako zaslužili), nasljedstvu ili dobitku na lutriji, neki među nama u 2023. će uploviti s puno debljim bankovnim računom.

Image
Nostalgija na vidiku

Stara vatra: Ova 3 znaka bi se u 2022. mogla vratiti bivšoj ljubavi

Neočekivani novčani dobitak jedno je od ljepših iznenađenja koje nam život može prirediti - zato, ako si pripadnica jednog od ova 3 horoskopska znaka, smatraj se velikom sretnicom - i odmah kreni s planiranjem kako ćeš najbolje uložiti svoj novac. Nećeš valjda sve potrošiti na shopping - ili? Dakle, evo koja 3 znaka će uskoro dobro prepuniti svoje kasice prasice:

Blizanci

Pripadnici ovog znaka ove godine možda će naići na probleme romantične prirode, ali ih zato neće mučiti nedostatak novca. Moguće je da će napokon riješiti neke stare dugove, zatvoriti kredite i otplatiti nekretninu. Naime, već od proljeća počelo je pozitivno financijsko razdoblje za Blizance koje će osobito plodonosno biti u ljetnim mjesecima. Nizat će se dobre prilike za zaradu i iznenadni dobici radi kojih će Blizanci može čak i investirati svoj novac.

Image

Lav

Iskreno, Lavovima nije veliko iznenađenje da se nalaze na ovom popisu. Oni su i očekivali biti među znakovima - srećkovićima, jer na razne načine već neko vrijeme rade na tome da se obogate. No, svi oni uplaćeni listići za igre na sreću pokazat će se uzaludnima, za ovaj vatreni znak Zvijezde su predvidjele uspjeh na poslovnom planu - i tu ih čeka njihov 'ćup sa zlatnicima'. Zahvaljujući svojoj marljivosti, Lavovi će napokon dobiti povišicu i znatno popraviti svoj financijski status te se približiti glamuroznom životu o kakvom svaki pravi Lav sanja.

Image

Djevica

Za Djevice će ova godina, osobito njezina posljednja četvrtina biti posebno sretna kad je u pitanju novčani dobitak, ali i napredovanje u karijeri. Moguće je da će im se otvoriti vrata za odlazak u inozemstvo gdje ih očekuje izvrsna poslovna prilika s višestruko većom plaćom no što su je imale. Djevice znaju s novcem pa nema sumnje da će ovu razliku mudro uložiti kako bi se njihova hrpica s novcem eventualno još i narasla.

Image