Bez iznimke

Bez iznimke: Oko čega je svaki horoskopski znak izbirljiv

Neki su izbirljivi kad je u pitanju hrana, neki su izbirljivi na što troše svoj novac, a neki su izbirljivi prema vrsti partnera kojeg žele u svom životu. Oko čega tvoj horoskopski znak ima visoke zahtjeve?

profimedia-0094276482.jpg
Foto: Profimedia

Svi smo izbirljivi u određenim stvarima. Uzmimo za primjer izbirljivost u astrologiji; ovisno o tvom horoskopskom znaku, svi imamo neke visoke zahtjeve u vezi određenih stvari, bilo da su povezane s hranom, modom, ljubavi ili zabavom.

Image

Astro stereotipi: Kakav je svaki znak vs. kakvim ga drugi vide

Neki su izbirljivi kad je u pitanju hrana, neki su izbirljivi na što troše svoj novac, a neki su izbirljivi prema vrsti partnera kojeg žele u svom životu.

Izbirljivi smo u vremenu, spavanju, lijekovima; izbirljivi smo oko kave, odjeće, tehnologije; izbirljivi smo oko toga što otkrivamo javnosti ili kako nas percipiraju. Radosti zbog izbirljivosti su neograničene. A to posebno vrijedi za određene horoskopske znakove. Pa, oko čega je svaki horoskopski znak izbirljiv? Provjeri u nastavku.

Ovan

Ovaj znak pazi na kvalitetu na svakoj razini. Dakle, kad Ovan postane izbirljiv, radi se o vrhunskim stvarima, skupim pothvatima i kvalitetnim uživanjima. Ovan se ne zadovoljava čokoladicom na blagajni za tri kune - uzima cijelu bombonjeru ili ništa.

Bik

Bik jako dobro poznaje glazbu. Znaju što žele i izuzetno su izbirljivi što se tiče glazbenog ukusa. Budući da su toliko informirani, znaju točno gdje tražiti novu glazbu jer neće se bilo što naći na playlisti ovog znaka.

Blizanci

Blizanci su gotovo smiješno izbirljivi u načinu na koji žive svoj život i u što vjeruju, toliko da ti, ako se ne slažeš, trajno zatvore vrata.

Blizanci su izbirljivi u načinu života. Ili je po njihovom ili nikako drugačije, a ponekad je ovo drugo puno bolja opcija od osuđujućih Blizanaca.

Rak

Rakovi su izbirljivi oko prijateljstva. Vole prijatelje i žele biti okruženi velikim, predanim prijateljima sve do kraja života… osim ako, naravno, njihov prijatelj nema različita mišljenja. Tada je igra gotova.

Ako ćeš biti prijatelj ovom znaku, tada imaj na umu da su oni možda previše izbirljivi da bi te uključili u svoj uži krug.

Lav

I ovaj znak voli i cijeni kvalitetne predmete. Što više to bolje; zapravo, Lav nastoji gomilati lijepe stvari, gotovo do te mjere da prenapune vlastita kućanstva sa stvarima koje ne koriste.

Ako košta bezobrazno puno i previše, ali Lav smatra da je "must-have", tada će si to i priuštiti.

Djevica

Djevice su vrlo izbirljive u pogledu svojih potencijalnih partnera. One imaju nebeske standarde kada je u pitanju pronalaženje savršenog partnera.

Bez iznimke su horoskopski znak s najvišim standardima - ali često i najpoželjniji horoskopski znak - baš zato jer se ne žele ni za koga odlučiti. Ali definitivno nisu plitke, ovaj horoskopski znak ima veliko srce, samo je teško udovoljiti njezinim standardima…

Vaga

Vaga je posebno izbirljiva oko vremena koje provodi sama sa sobom. Ne želi svaki trenutak podijeliti s drugom osobom, pa iako je vrlo društvena, zapravo je jako privatna osoba koja će prekinuti svaku vezu s bilo kime ako se njezino solo vrijeme ne poštuje.

Škorpion

Škorpion je izbirljiv oko onoga što imaš za reći. Oni žele da reagiraš na određeni način, razgovaraš na određeni način, 'postojiš' na određeni način. Toliko kontroliraju da njihova izbirljivost nije samo u njima samima, već u tebi.

Trebaš jesti ono što oni žele da jedeš, razmišljaš onako kako oni žele da misliš. Najsretniji su kad naređuju i vrlo su izbirljivi u tome kako reagiraš na to.

Strijelac

Već poznat kao najneovisniji od svih znakova, Strijelac tu neovisnost nastavlja tako što nam svima daje do znanja koliko je izbirljiv kada je u pitanju biti s drugim ljudima.

Iako voli ići na nova mjesta i upoznati nove ljude, Strijelac će dopustiti tek nekoliko trenutaka druženja, a zatim brzo nestati. Jednostavno je izbirljiv oko toga koliko je društven.

Jarac

Što se tiče izbirljivosti, ovaj znak nas vraća u materijalistički svijet. Primjerice, jako je izbirljiv oko toga što će nositi, od određene vrste odjeće do materijala. I recimo, ako su vegani, nikada nećeš čuti kraj kako životinjski proizvodi uništavaju život na zemlji, a sebi će uvijek priuštiti najbolje i najskuplje, od hrane do odjeće.

Vodenjak

Vodenjaci su vrlo izbirljivi u svom odabiru. Vole razmišljati o stvarima prije nego što djeluju, a te su misli vrlo specifične i dobro organizirane.

Dakle, kad je vrijeme za odabir, recimo da su donijeli neke vrlo sitničave odluke samo pokušavajući smisliti konačni plan. Ali taj konačni plan? Posvećuju se tome. Nisu samo izbirljivi, nepopustljivi su.

Ribe

Ribe imaju problem; nisu zadovoljne ni sa čim, a to se, nažalost, prenosi i na njihove osjećaje prema ljudima.

Ozbiljno su izbirljivi oko darova koje će primiti i bez razmišljanja će pokloniti dalje ono što su dobile ako im se ne sviđa. Ribe su vrlo poseban znak, ali su i izbirljive, veliki snobovi i pomalo kritične.