Kome se NE smiješe zvijezde

Sezona Strijelca bit će posebno izazovna za ova tri horoskopska znaka

Unatoč činjenici da je ovo jedan od tradicionalno najoptimističnijih znakova zodijaka, nitko ne doživljava ovu energiju na potpuno isti način, zbog čega je sezona Strijelca 2021. posebno nesretna za tri horoskopska znaka

profimedia-0263833737.jpg
Foto: Profimedia

Sezona Škorpiona službeno je došla svom kraju, a hrabra i velika energija Strijelca stupila je na snagu. Kao promjenjivi vatreni znak, Strijelac je praktički sinonim za slobodu, širenje i dokazivanje.

Image
Zvjezdanova prognoza

Strijelac - godišnji horoskop 2021.: Jupiter ulazi u tvoje polje doma i obitelji pa očekuj super vijesti

Iako mnogi mogu rezonirati s ovom energijom na mnogo načina, postoje neki horoskopski znakovi koji će imati posebno izazovno vrijeme tijekom ovog mjeseca i sezone Strijelca. Unatoč činjenici da je ovo jedan od tradicionalno najoptimističnijih znakova zodijaka, nitko ne doživljava ovu energiju na potpuno isti način, zbog čega je sezona Strijelca 2021. posebno nesretna za tri horoskopska znaka.

shimmer fallback

Iako sezona Strijelca - koja počinje 22. studenog i završava 21. prosinca - možda nije mjesec u kojem će ovi znakovi cvjetati i napredovati, sunce će se i dalje kretati kroz važno područje svačijeg natalnog karata. Za ove pojedince, sezona Strijelca je samo razdoblje prijelaza koja ih priprema za nešto za što možda još nisu spremni. Provjeri tko treba biti posebno pažljiv tijekom sezone Strijelca, ali i na što sve treba paziti.

Bik

Kao zemljani znak, ovo nije baš idealno godišnje doba za tebe, ali je savršeno vrijeme da duboko zaroniš u sebe i razmisliš o svojim odnosima. Sezona Škorpiona vjerojatno je stavila velik naglasak na veze, a sada kada sunce prelazi u tvoju osmu kuću, od tebe će se tražiti da razmisliš o vlastitim osobnim granicama u svojim partnerstvima i kako se prema njima postupa.

Sada je vrijeme da se ozbiljno pozabaviš svojim osobnim potrebama. Žrtvuješ li svoju želju za zadovoljstvom radi nekog drugog? Iako ova sezona može potaknuti težak razgovor ili dva, izaći ćeš s druge strane s puno boljim razumijevanjem sebe, kao i onoga što stvarno tražiš od potencijalnog partnera.

shimmer fallback

Rak

Nakon sezone Škorpiona ispunjene užitkom, krećeš u razdoblje koje od tebe traži da analiziraš svoje dnevne zadatke i odgovornosti. Sklona si igrati 'ulogu skrbnika' u mnogim svojim odnosima, ali što je s tvojim odnosom prema sebi i svom tijelu? Ovo je savršeno vrijeme za procjenu kako svakodnevno održavaš svoju osobnu dobrobit.

Ne možeš točiti iz prazne šalice, stoga je važno da sama za sebe sastaviš wellness rutinu koja ti može pomoći da spriječiš da izgoriš. Ako si u posljednje vrijeme odgađala neke obaveze, ovo je savršeno vrijeme da ih konačno izbaciš s popisa obaveza.

shimmer fallback

Jarac

Ti si netko tko daje prednost disciplini i marljivom radu nad svim ostalim, pa ne čudi da će ti ova sezona biti pomalo izazovna. Dok se sunce seli u tvoju 12. kuću izolacije i mentalnog zdravlja, sada je savršeno vrijeme da duboko zaroniš u sebe. Jesi li se toliko bacila na posao da si neispavana ili si jednostavno iscrpljena?

Sada je vrijeme da si daš malo milosti. Odgodi budilicu, povuci se iz te dodatne smjene na poslu koju si pristala uzeti. Sada nije vrijeme da gomilaš odgovornosti na tanjuru. Prije nego što nastupi tvoja sezona, trebat će ti energija. Sada je vrijeme da sebi daš prioritet.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.