Za njih je ljubav samo igra: Horoskopski znakovi koji su najveći srcolomci

Postoje određeni horoskopski znakovi koji će ti vjerojatnije slomiti srce nego drugi. Neki od njh misle da je ljubav samo igra, a neki će radije slomiti tuđe srce prije nego li ta osoba može slomiti njihovo

Za njih je ljubav samo igra: Horoskopski znakovi koji su najveći srcolomci

Ljubav uključuje mnogo prvih puta. Svi smo se veselili tom prvom poljupcu, ali zasigurno bismo svi (ili barem većina nas) rado izbjegli onaj prvi put kad nam je netko slomio srce, zar ne? 

Image

Ovi znakovi su potpuna suprotnost, ali imaju neobjašnjivu kemiju

Možda se odlično slažeš s nekim jer se vaše osobnosti dobro slažu kad je u pitanju prijateljstvo, ali kada pređete granicu i stupite u romantično partnerstvo, stvari se raspadaju. Ništa neuobičajeno u astrologiji jer postoje određeni horoskopski znakovi koji će ti vjerojatnije slomiti srce nego drugi.

Neki horoskopski znakovi jednostavno su prirodni srcolomci. Neki misle da je ljubav samo igra, a neki će radije slomiti tuđe srce prije nego li ta osoba može slomiti njihovo jer ponekad brzina njihovih prekida dolazi isključivo iz straha, nedostatka povjerenja ili nesigurnosti.

Bilo kako bilo, prekidi nisu neuspjesi, već samo promjena smjera u tvom ljubavnom životu i svakako bi trebala biti zahvalna osobi koja ti slomi srce jer ti takva ne treba u životu. Želiš li saznati tko su najpoznatiji i najveći srcolomci u astrologiji, provjeri u nastavku.

POGLEDAJ VIDEO: Što kad strahujete od budućnosti?

STRIJELAC

Strijelci su brutalno iskreni, zbog čega su prvi na popisu poznatih srcolomaca. Oni će ti reći kako stvari stoje bez zadrške ili uljepšavanja. Njihova iskrena priroda može ostaviti drugu stranu jako povrijeđenu, pogotovo ako je osjetljiva. 

Ako Strijelac otkrije da se njihov partner ne može nositi s time koliko su iskreni, to će ih iznervirati i veza će krenuti nizbrdo. Umjesto da pokušavaju riješiti stvari, oni se radije okreću prekidu kako bi mogli nastaviti govoriti što žele bez straha od cenzure.

Image

VODENJAK

Vodenjaci su nepredvidivi i ne zadržavaju se predugo ako veza nije onakva kakvom su je zamislili. Jednog su trenutka ludo zaljubljeni, a u sljedećem ne osjećaju ništa. Zbog toga su veze s Vodenjacima često nestabilne.

Stvar kod Vodenjaka je da, pored toga što su nepredvidivi, lako mogu ispasti kao hladne osobe. Jednom kada se Vodenjak postavi na svoj način, vrlo je vjerojatno da neće pristati na kompromis. Budući da Vodenjak ne želi gledati stvari iz perspektive drugih, najvjerojatnije će prvi prekinuti sa svojim partnerima.

Image

BLIZANCI

Blizanci nikada nisu istinski predani. Oni su nedosljedni u životu, pa im je teško biti dosljedan i u vezama. Teško im je držati se svojih obećanja i obveza, a obično su dosta neodlučni prije donošenja odluka (posebno onih važnih), a upravo to ih može dovesti do prekida s partnerom. 

Image

RIBE

Ribe su emocionalno svjesne, pa im je potreban partner koji je suosjećajan kada dijele svoje osjećaje. Ribe često postaju emocionalne, ali i samopožrtvovne, pa ako njihov partner više ne pokazuje brigu za njihove emocionalne potrebe, osjećat će se kao da ih se ne razumije. Ako se Ribe osjećaju neshvaćene u vezi, više neće htjeti biti u njoj i zbog toga je jedini logični sljedeći korak - prekid.

Image

LAV

Lavovi su samouvjereni i ta je osobina ličnosti obično dobro poznata među onima koji su oko njih. Ako Lav odluči stupiti u vezu s tobom, oni žele da poštuješ njihov ugled.

Svog partnera/icu vide kao produžetak sebe. Dakle, ako misliš da je u redu ne brinuti se o sebi, Lav će te se sramiti. Možda se čini kao djetinjast razlog za prekid s nekim, ali Lav želi da njihov partner uvijek u svom najboljem izdanju.

Image

BIK

Bik je pouzdan i pun podrške u vezi, što je odlična kvaliteta. Ipak, ti pozitivni faktori ne nadmašuju koliko sebični mogu postati u vezi. Sebe stavljaju na prvo mjesto i žele biti u kontroli nad što više aspekata veze. Dakle, ako se njihov partner ne prilagodi njima, Bik će željeti izlaz iz veze.

Image