Bajker Robi je zadovoljan večerom, a gosti se žalili da im je nedostajalo začina: 'A gdje je sol?'

U utorak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' domaćin Robert Čudić, inače iskusni amaterski kuhar, ekipu je ljubazno ugostio u svom domu u Puli, no njegova jela nisu ispunila visoka očekivanja protukandidata.

Bajker Robi je zadovoljan večerom, a gosti se žalili da im je nedostajalo začina: 'A gdje je sol?'

Robi je na samo početku večere goste dočekao s domaćom rakijom koju svu svi pohvalili i iskapili osim Žakline, kojoj je istarska loza bila prejaka. Bez obzira na to, svi su komentirali kako i je domaćin lijepo ugostio i jedva su čekali vidjeti što im je pulski bajker pripremio za predjelo.

Marinirane kozice s mozzarellom, maslinama i rajčicama bile su ponuđene kao prvi slijed, a svi su odmah uočili isto – previše povrća na tanjuru.

Predjelo je imalo dobar okus, ali bilo je premalo kozica naspram povrća“, komentirao je Miguel, a Varaždinki Žaklini je to bilo previše lagano: „Kontinentalci ne vole dijetalnu i lešo hranu.“

Za glavno jelo Robi je poslužio neku vrstu brudeta od raže s palentom, a nepca gosti su i tu bila složna – nedostaje soli!

Image„Lijepo je izgledalo, ali nije bilo jako ukusno, trebalo je staviti dovoljno luka i soli“, kazala je Žaklina, a i Ljubici, inače velikoj ljubiteljici soli, je također nedostajalo slanoće. 

Pijane i pečene banane bile su servirane kao desert koji je Miguelu bio: „Bomba!“ No s njim se nije složila Ljubica: „Meni desert nije bio ni metak, a kamo li bomba!“

ImageKada je stigao red na ocjenjivanje Mladen je Robiju dao ocjenu 8 jer je domaćin zaboravio staviti sol i papar na stol, Ljubica mu je također dala osmicu jet joj je nedostajalo soli i glavno jelo joj nije bilo jako ukusno. Miguel mu je zamjerio previše povrća u predjelu i premalo soli u glavnom jelu pa ga je ocijenio osmicom, a Žaklina mu je dala devetku. 

"Čini se da je večera prošla u redu i da su gosti bili zadovoljni", zaključio je domaćin Robi koji je zaradio ukupno 33 boda, čime nije uspio prestići prvoplasiranu Ljubicu. Hoće li to sutra učiniti Miguel i što će on kuhati za večeru – pogledajte u srijedu u 20 sati na RTL-u!