Tjedni horoskop

Astro prognoza za tjedan od 18. do 24. siječnja 2021

Ovaj tjedan zvijezde se smiješe Ribama, Vodenjaku i Blizancima

Horoskop
Foto: www.profimedia.hr

Bliži nam se kraj siječnja, prvog mjeseca u novoj godini za koju svi imamo visoka očekivanja. Dobro, možda ne baš visoka već samo bolja.

Iskoristi svaki dan za poboljšanje, a u našem tjednom horoskopu pročitaj što tvoj znak čeka u narednih sedam dana.

Ovan

LJUBAV: U prvoj polovici tjedna još ćeš trebati izdržati poneku frustraciju, a onda, od sredine tjedna počinje povoljnije razdoblje kad ćeš sa svim izazovimna lakše izlaziti na kraj. Zato se suzdrži i koji put partneru progledaj kroz prste.

KARIJERA: Na poslu će ti uglavnom ići dobro. Štoviše, pojačat ćeš kontakte i više se angažirati oko suradnika. Neke će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će one same biti pozvane nekamo da rade. Izazovi će biti ugodni i društveni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi samo ono što jesi.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

Bik

LJUBAV: Ako se nekom udvaraš, budite diskretnija. Ako si u vezi, prešuti kritiku partnera. Drugi dio tjedna donosi bolje ljubavne prilike, ali ne još takve da bi se mogla razmahati. Idi korak po korak i budi strpljiva.

KARIJERA: Učinkovitost kojom ćeš djelovati na radnom mjestu bit će fascinantna. To je posljedica toga što ti točno znaš što hoćeš, pa nema gubljenja vremena na suvišna razmatranja. Ipak, ponekad proradi ponešto i s drugima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Dva para očiju vide više nego jedan.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

Blizanci

LJUBAV: Bit ćeš sretna što te drugi razumiju. Otuda će porasti i povjerenje u vezi, ali i tvoja očekivanja prema voljenoj osobi. One koje još traže srodnu dušu lako će je sresti kroz svakodnevicu na sasvim uobičajenim mjestima. Susreti su tu.

KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osjećaš potaknut će te i na nova poslovna poduzimanja. Bit ćeš spretna, konstruktivna, otvorena, žedna izazova. Lako ćeš se povezati s drugima, a posebno s onima koji ne rade u istom mjestu gdje i ti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Razmisli o svojim željama.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

Rak

LJUBAV: Ako još tražiš srodnu dušu, obrati pažnju na osobe iz radne sredine. Netko ti je vjerojatno vrlo sklon i jedva čeka da to primijetiš. Ako si u vezi, odnos će biti stabilan, a obje strane zadovoljne i mirne.

KARIJERA: Neke će se okrenuti borbenom stilu. Druge će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treće će tražiti mogućnost rada negdje sasvim daleko, ako može i na drugom kontinentu. Bit će i onih koje će istraživati duhovno.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi ono što jesi i slijedi svoj put.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

Lav

LJUBAV: Većinu idućih dana imat ćeš dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi. Otvarat će ti se mnoga vrata lakše nego inače, bit ćeš pozivana na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mjesta. Ako si sama, prihvati pozive i kreni među ljude.

KARIJERA: Neke će započeti male kućne radove i uzeti nešto slobodnih dana da ih obave. Pokazat će se to kao pun pogodak. One koje ostaju na radnom jestu morat će obaviti neke zaostatke ili male inventure koje su čekale. Ništa posebno.

ZDRAVLJE&SAVJET: Organiziraj boravak u prirodi.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

Djevica

LJUBAV: Uživat ćeš udvoje u miru i tišini poznatih mjesta. Nećeš se dati vidjeti na društvenim okupljalištima, nego ćeš radije boraviti u prirodi ili kod kuće. One koje još traže srodnu dušu također neće mnogo izlaziti, pa će najvjerojatnije ostati same.

KARIJERA: Činit će ti se da ne možeš mnogo utjecati na stvari. Što je najgore, bit ćeš u pravu. U ovom trenutku morat ćeš se prilagođavati, ali to ne znači da kasnije nećeš moći svjesno mijenjati stvari. Da bi to dočekala spremna, nemoj se živcirati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vjeruj u ljepše sutra.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

Vaga

LJUBAV: One koje ne očekuju ništa spektakularno bit će zadovoljne. One koje maštaju o ljubavnim atrakcijama osjećat će se pomalo frustrirano. Moguća su povlačenja iz društvenog života. Vezane će najradije boraviti kod kuće gdje će potiho uživati.

KARIJERA: Tvoj poslovni interes sve se više usmjerava na skrivene teme ili područja gdje nisi izložena. Možda je ovo malo čudno, ali baš u spomenutom bi sada mogla imati uspjeha. Zato odbaci predrasude, a ako treba i publiku.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjeruj s konzumacijama.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

Škorpion

LJUBAV: Većina idućih dana donijet će mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Nećeš se mnogo isticati, ali to ne znači da ne žudiš za ljubavlju. Dapače, povremeno će te mučiti snažne čežnje. Izdrži.

KARIJERA: Možda će ti dosaditi djelovati iz sjene i zapravo jedva čekaš da dođeš u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi zablistala u punom sjaju, još ćeš malo pričekati. Zato ne žuri.

ZDRAVLJE&SAVJET: Kad se ide postepeno, rezultati su čvršći.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

Strijelac

LJUBAV: Prvih par dana ovog tjedna donijet će ugodnije ljubavne događaje, a od sredine tjedna stvari jenjavaju. Tvoje ljubavno raspoloženje bit će lošije, prilike za poznanstva počet će se prorjeđivati, a one u vezama malo će se distancirati od partnera.

KARIJERA: Boravak u prirodi osvježio bi te. One koje mogu, uzet će par slobodnih dana. One koje ne mogu, nakon posla neka prošetaju jer će im tako brže i lakše dolaziti do dobrih poslovnih rješenja, a napunit će i baterije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pazi da se ne počneš debljati.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

Jarac

LJUBAV: Do sredine tjedna tvoja će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karaktera ili će sve biti obojano frustracijama. U nastavku će se situacija početi razbistravati, a tebi će se vraćati volja za ljubav. Utoliko će doći do poboljšanja.

KARIJERA: Sve što je kockasto te sputava. Sad ćeš biti u poziciji da se trebaš prilagođavati novim programima i to najčešće onima koje su smislili drugi. Nemoj divljati, nego prođi kroz to. Druge ti nema. Ako ništa, sazrijet ćeš.

ZDRAVLJE&SAVJET: Osvježi se nekim vodenim sportom.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

Vodenjak

LJUBAV: Uživaj u društvu osobe koja ti je draga kad god možeš. Ipak, pazi da ne reagiraš preburno. Uz malo samokontrole, sve će biti dobro. Ako si sama, izlazi. Nikad ne znaš što ti se lijepo može dogoditi i to već danas.

KARIJERA: Uslijedit će određene protekcije. Potom ćeš zamišljati sebe u ulozi one koja vodi cijelu stvar. To će biti djelomično točno, no nemoj se umisliti. Treba odraditi još neke detalje. Čini to po pravilima struke.

ZDRAVLJE&SAVJET: Izađi van s prijateljicama.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

Ribe

LJUBAV: Bit ćeš zanimljiva drugima, zavodljiva, šarmantna i elokventna. Sve su to osobine kojima možeš ostvariti ugodna poznanstva, a možda i mnogo više. Nemoj samovati jer su ovo tvoji dani kad imaš povećane šanse za ljubav.

KARIJERA: Bit ćeš aktivnija više nego inače, a cilj će ti biti stvoriti što kreativnije okruženje ili jednak proizvod. Neke će se pokazati kao prave umjetnice. Ništa ti neće biti teško, pa ni prekovremeni rad. Mnoge će zapravo uživati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Povremeno zastani.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.