Astro prognoza za tjedan 6.-12.4.2020.

Što su ti zvijezde pripremile ovaj tjedan?

Astro prognoza za tjedan 6.-12.4.2020.

Saznaj što te čeka na ljubavnom planu ovaj tjedan, čekaju li te promjene u karijeri i kako će položaj planeta utjecati na tebe ovaj tjedan.

OVAN

LJUBAV: Sve ćeš se više baviti svojim prijateljima, premda nećeš zanemariti ni voljenu osobu. Ipak, što se emocija tiče, proroadit će tvoj 'društvena' faza - makar je sad online. Pazi.

KARIJERA: Neke će umišljati da mogu više nego što zaista mogu. Važno je biti realna i postaviti ciljeve na zreli način. One koje u tome uspiju kretat će se prema dobrim rezultatima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nemoj biti materijalist.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

BIK

LJUBAV: Povezanost s voljenom osobom bit će jaka. Pred vama su dani u kojima ćete razmjenjivati ideje o svemu i svačemu, i to će vas oboje ispunjavati. One koji su same, tražit će osobu iz svojih snova.

KARIJERA: Djelovanje iz sjene činit će ti se kao najbolja varijanta rada. Zato će se sve činiti mirno, bez previše atrakcija. Uživat ćeš u sitnicama. Neke će svoje ambicije svesti na realnu mjeru i to će im goditi. Bit će i onih koje će vagati svoja postignuća iz prošlosti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Mogući su erotski snovi.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 
BLIZANCI

LJUBAV: Uglavnom ćeš igrati na kartu zavođenja. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušaš malo više razgovarati s drugom stranom, naići ćeš na nerazumijevanje i kaos. Zato šuti i voli.

KARIJERA: Poslovi sada kreću jednim novim pravcem koji možda nije bio očekivan. Budi spremna na još poneko iznenađenje jer će ti ono donijeti priliku za razvoj kreativnosti. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Probaj tu i tamo prošetati.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

RAK

LJUBAV: Možda će ti se neko početi sviđati zbog svakodnevnog dopisivanja ili razgovora. Ipak, ne žuri, jer ako sve počne prenaglo, tako bi se moglo i razvodniti. 

KARIJERA: Mnoge će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, te svježe ideje. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Možda ćeš promijeniti nešto u svom imidžu.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4 

LAV

LJUBAV: Bit ćeš usmjerena na nove ljude, ali i dalje postoji mogućnost provokacija, pa i rasprava koje ti ne idu na ruku. Radi se o tome da trebaš paziti kako komuniciraš. Budi taktična.

KARIJERA: Maštat ćeš o boljem poslu. Važno je biti realan. One koje u tome uspiju kretat će se prema dobrim rezultatima. Samo treba više strpljenja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi taktična sa šefovima.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

DJEVICA

LJUBAV: Tvoje ljubavne dogodovštine i lovačke priče postat će sve popularnije. Bit ćete jako zabavni drugima.

KARIJERA: U trenucima kad osjećaš povećan pritisak na temu rokova pozovi se na svoja prava. Tako ćeš stvari usmjeriti u pozitivnom pravcu i izbjeći nepotrebne rasprave. Ne zavaravaj se da te vole, njima je do toga da te iskoriste.

ZDRAVLJE&SAVJET: Imaj mjeru u svemu.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5 

VAGA

LJUBAV: Vodit ćeš u sebi jaku borbu između razuma i osjećaja. Bilo bi bolje povesti za razumom, bar zasad.

KARIJERA: Što god se nađe na dnevnom redu, ti ćeš biti glavna pokretačica cijele stvari. Uz to će ići i određeni napori, pa i stresovi. Imat ćeš energije za dvoje, pa ti ništa neće biti teško. Tvoji potezi dobit će na značaju, a ugled porasti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pazi da ne izgoriš.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

ŠKORPION

LJUBAV: Kroz priču mogla bi otkriti sebe i doći do važnih privatnih spoznaja. Zato ne podcjenjuj ni jedan razgovor. Sve je otvoreno i moguće. Potrebno je samo biti budna. 

KARIJERA: Umišljenost nekih ljudi ići će ti na živce, ali ne reagiraj ako to baš nije nužno. Radi svoj posao i ne komentiraj tuđi. Doći će vrijeme kad će se sve pokazati kroz rezultate.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbaj jogu.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

STRIJELAC

LJUBAV: Prihvatit ćeš ono što imaš i što živiš. S takvim zrelim pristupom počet ćeš uživati u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovarat će svima koje su u duljim vezama. 

KARIJERA: Bez obzira na stres, uvjerljivost kojom ćeš zračiti omogućit će ti utjecaj na druge. Pokaži što znaš i ne zaustavljaj se dok ne postigneš cilj.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nemoj zaboraviti na opuštanje.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4 

JARAC

LJUBAV: Malo je toga što bi u ovim izazovnim danima moglo smiriti tvoje emocije. Bacat će te amo tamo, a ti budi dovoljno čvrsta i hladna da odoliš iskušenjima naglih reagiranja zbog kojih bi ti kasnije moglo biti žao. Čekaj.

KARIJERA: Komunicirat ćeš sa suradnicima oko sitnijih tema, ali ćeš to odraditi besprijekorno. Ponekad će ti nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavaš svakodnevno bit će obojani stresom. Prihvati to kao borbu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Neke će osmisliti novi plan.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

VODENJAK

LJUBAV: Vjerojatno ti je već dosta vlastitih ljubavnih očekivanja, pa ćeš ili sve preokrenuti, ili svesti na realnu mjeru. Istina je da će ti nedostajati atrakcija, ali život donosi neka rješenja koja se tek kasnije pokažu kao najbolja. 

KARIJERA: Vrijeme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će ti od ruke. Ako se pak želiš upustiti u nešto veće, atrkativnije ili zahtjevnije, ovo nisu dobri dani za takvo nešto. Možeš planirati. Ništa više od toga.

ZDRAVLJE&SAVJET: Moguće su glavobolje. Opusti se.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

RIBE

LJUBAV: Osjećat ćeš sreću u srcu zbog stvari koje su ti drage. Budi otvorena, imaj povjerenja u one koji te vole i bit ćeš zadovoljna.

KARIJERA: U situacijama kad osjećaš povećan pritisak od strane nadređenih pozovi se na svoje znanje i stručnost. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Nauči se opustiti.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4