Astro prognoza za tjedan 25.3. - 31.3.2019.

Što su ti zvijezde pripremile ovaj tjedan?

Astro prognoza za tjedan 25.3. - 31.3.2019.

Saznaj što te čeka na ljubavnom planu ovaj tjedan, čekaju li te promjene u karijeri i kako će položaj planeta utjecati na tebe ovaj tjedan

Ovan

LJUBAV: Mnogi će ovih dana otkriti koji je zapravo njihov ideal u ljubavi i krenut će u potragu prema tom kriteriju. Ponekad će biti blizu toga, a ponekad daleko. U svakom slučaju, nećes stati dok ne nađeš nešto što je najsličnije zamišljenom.

KARIJERA: Drži se onog što ste zamislili i provedi to u djelo bez skretanja s puta. Tvoje ideje su odlične i donijet će rezultate. Bit ćeš spremna i na određene promjene kako bi postigla bolje poslovne rezultate. Izborit ćeš se za njih bez odgode. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerojatno ćeš spojiti zabavu i putovanje.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

Bik

LJUBAV: Moguće je da si očekivala nešto nešto bolje u usporedbi s onim što ti se događa, no ako uzmeš sve to kao dobru priliku za sazrijevanje i razvoj, opet ćeš biti na dobitku. O tvojem pristupu ovisit će i kako ćeš se osjećati u nekom osobnom odnosu.

KARIJERA: Bit ćeš borbena i puna energije. Nekima ćeš postati uzor. To je posljedica toga što ti točno znaš što hoćeš, pa nema gubljenja vremena na suvišna razmatranja. Ipak, ponekad proradi ponešto i s drugima. 

ZDRAVLJE&SAVJET: U timskom radu treba sudjelovati barem dvoje.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

Blizanci

LJUBAV: Vjerojatno si očekivali nešto drugo od onog što živiš i osjećaš, no to je samo privremena i prolazna zbrka s kojom se trebaš suočiti na vješt način. Još uvijek imaš dovoljno energije i kredita od prije da sve dovedeš u red. Uspjet ćeš.

KARIJERA: Zaigranost i vještina ophođenja s drugima bit će tvoje glavne osobine koje ćeš pokazivati na radnom mjestu. Ovisno o vrsti posla, ili će te tražiti ili prokazivati kao neozbiljnu. Uglavnom, drži se svoje profesije i onog što ona traži.

ZDRAVLJE&SAVJET: Neki će ipak nesvjesno živjeti svoje snove.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

Rak

LJUBAV: Prva polovina tjedna donijet će mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Drugi dio tjedna ljubav će postati strastvenija. Bit će lijepih susreta, ali i nestrpljenja. Ne zamaraj se s previše pitanja.

KARIJERA: Iako će tvoji nadređeni pokazivati određenu naklonost prema tebi, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obje strane žele dominirati, a u hijerarhijskom poslovanju to ne prolazi. Shvati gdje ti je mjesto i tako se ponašaj.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbaj jogu. Ona smiruje.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

Lav

LJUBAV: Bez obzira što će katkada tvoje ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćeš ipak naći mrvicu zadovoljstva. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što si dosad izgradila garancija je da ove dane prolaziš mirno.

KARIJERA: U suradnji s mladim osobama ili s novim suradnicima pokazat ćeš emocije više nego što bi trebalo. Pazi da ne ispadneš neprofesionalna. Zbrka u komunikaciji rezultat je žurbe. Uz bolju pripremu doći ćeš do više staloženosti i mira.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nema potrebe za žurbom.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

Djevica

LJUBAV: Vjerojatno je da ćeš dati sve od sebe da osvojiš osobu koja ti je jako draga, a primijetit ćeš i to da te drugi stalno odmjeravaju. Oni u vezama pokušat će osvježiti odnos, dok će samci rado izlaziti i zavoditi. S vrlo dobrim rezultatom.

KARIJERA: Cijeli tjedan bit će usmjeren na rješavanje jednog važnog pitanja na temu komunikacije. Otvorit će se mogućnosti ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinanciranja. No ovaj put, o tome će ovisiti mnogo toga. Pokaži što znaš.

ZDRAVLJE&SAVJET: Gdje god se zatekla, širit ćeš glas razuma.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

Vaga

LJUBAV: Tvoji osobni odnosi od ovog tjedna razvijat će se lakše i skladnije. Bit ćeš opuštenija i sretnija što je tako. Sve ono što te mučilo nekako će olabaviti, pa će ti se činiti kao da ničega nije ni bilo. Mnogi parovi poboljšat će svoj odnos.

KARIJERA: Malim koracima može se preći jednaka udaljenost kao velikim. To što trenutačno nedostaje atrakcija nije znak da posao ne ide dobro. Male monotonije mogu se nadilaziti originalnijim rješenjima i humorom. Najbolje je kod kuće.

ZDRAVLJE&SAVJET: Blagi pad imuniteta. Jednostavno olabavi.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

Škorpion

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemoj pričati previše jer bi cijeloj stvari mogla oduzeti na spontanosti. Pusti neka se tvoja ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvijek biti vremena kasnije. Jednostavno uživaj.

KARIJERA: Ovaj tjedan za neke od vas mogao bi donijeti nešto novo u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Cijeli tjedan čekat ćeš da se situacija razbistri, a krajem tjedna sve će se činiti još složenijim. Ipak, brzo ćeš shvatiti u čemu je stvar. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Surađuj s drugima.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

Strijelac

LJUBAV: Oni koji imaju obitelj ovih će joj se dana prilično posvetiti. Oni u novim vezama prolazit će male krize u kojim će trebati pokazati više razumijevanja i tolerancije za drugu stranu. Uz malo takta uspjet ćeš prebroditi sva iskušenja.

KARIJERA: Cjelokupna situacija na radnom mjestu mogla bi ti ove dane učiniti napornim. Stalno ćeš imati osjećaj da gubiš tlo pod nogama ili da sve ovisi o šefovima, a baš ništa o tebi. To je samo privremeno. Budi otvorena i surađuj.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sjeti se svojih postignuća.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

Jarac

?LJUBAV: Ako izađeš van među ljude, naići ćeš na niz prilika za ugodna poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu. Zato smanji svoja ljubavna očekivanja. Nije loše, ali sjećaš se i boljih dana. Oni u vezama bit će uglavnom dobro.

KARIJERA: Nalaziš se u periodu kad će neke stvari trebati definitivno privesti kraju. Baš ovaj tjedan karkaterističan je po tome. Završit ćeš neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žuri, nego prvo odvaži.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pazi na prehranu.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

Vodenjak

LJUBAV: Dane pred tobom zapamtit ćeš po pojačanim čežnjama i osjećaju usamljenosti. Oni u vezama prolazit će iskušenja na temu dominacije u odnosu. Samci će pak ponekad prenagliti u udvaranjima jer će jedva čekati da uspiju u svojim namjerama. Polako.

KARIJERA: Predlagat će ti se mnogo toga, ali ti sama nećeš moći utjecati na stvari. Osjećat ćes se kao promatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Surađuj i pažljivo slušaj. Čitaj između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Svaki dan nađi nešto što te veseli.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

Ribe

LJUBAV: Tvoj društveni i ljubavni život postat će malo kvalitetniji, a tebi će biti drago. Već si se pomalo zasitila svojih čežnji, pa će te bolja povezanost s partnerom zaista osvježiti. Slično će osjećati i tvoja najdraža osoba, pa sklad neće izostati. 

KARIJERA: Istraživači će dobiti novi vjetar u leđa. To će te potaknuti da radiš još predanije. I umjetnici će istraživati nove načine izražavnja. Svi ostali na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti, a njihova intuicija bit će im najbolji vodič.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi se tvoj interes za alternativu.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4