Astro prognoza za tjedan 18.-24.5.2020.

Što su ti zvijezde pripremile ovaj tjedan?

Astro prognoza za tjedan 18.-24.5.2020.

Saznaj što te čeka na ljubavnom planu ovaj tjedan, čekaju li te promjene u karijeri i kako će položaj planeta utjecati na tebe ovaj tjedan.

OVAN

LJUBAV: Tvoje kretanje među ljudima bit će intenzivnije. Imat ćeš prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija s osobama suprotnog spola bit će kvalitetna, a ti šarmantna. Oni u vezama bit će otvoreni jedno prema drugome.

KARIJERA: Ulaziš u fazu kad će ti se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da ti se nudi posao iz snova, ali budi realna i oprezna. Sve što ne drži vodu, pusti. Neka pričaju što žele. Ostani profesionalna.

ZDRAVLJE&SAVJET: Neujednačenost u konzumacijama.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

BIK

LJUBAV: Potreba za intimnošću kod tebe će ojačati. Zato će se mnoge koje već imaju partnera rado povlačiti u svoj dom i tu potiho uživati udvoje. Nećeš mnogo izlaziti. Za samce to znači više sanjarenja, a manje druženja i šansi za ljubav. Osim ako ne izađeš.

KARIJERA: Nastavit će se bogato poslovno razdoblje. Barem za tebe. Također je moguće da će se pojavljivati opcije nelegalnog poslovanja. Razluči što se smije, a što ne smije. Svaka djelatnost koja van pravila sada ti nije dobro postavljena.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjeruj u konzumacijama.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

BLIZANCI

LJUBAV: Tvoji privatni odnosi od ovog tjedna razvijat će se lakše i skladnije. Bit ćeš opuštenija i sretnija što je tako. Sve ono što te mučilo nekako će olabavjeti, pa će ti se činiti kao da ničega nije ni bilo. Mnogi parovi poboljšat će svoj odnos.

KARIJERA: Pasivan stav da se „na kraju sve samo složi“ vrijedi samo onda kad imaš dovoljno vremena. Ovaj put trebat će djelovati nešto brže, a ti moraš biti što je moguće više realna. Ne gradi kule u zraku, nego se drži činjenica.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nedostajat će ti mjere u svemu. 

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

RAK

LJUBAV: Ljubav ćeš nalaziti na svakom koraku i u svakom danu. Neće biti potrebno ništa posebno da je ostvariš. Ova običnost tebi odgovara jer sui mirna u duši. One u vezama bit će zadovoljne i s najmanjom sitnicom koju će rado dijeliti.

KARIJERA: Možda nećeš još vidjeti prednosti nove faze u koju ulaziš, ali osjetit ćeš ih intuitivno. Baš intuicija bit će ti glavni vodič u poslu ovaj tjedan. Ako si u dvojbi, samo zastani i pažljivo osluškuj svoj unutrašnji glas. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Stabilna si u svakom pogledu.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

LAV

LJUBAV: Nekima će se činiti da su prepoznale svoj ljubavni ideal koje su tražile, ali bi se sve u trenu moglo pokazati kao puka iluzija. Zato budi više na zemlji,  a manje u oblacima. Tako ćeš biti sretnija. One u vezama bit će previše analitične prema partneru.

KARIJERA: Bit ćeš izložena brojnim kontaktima, a tvoja sposobnost komunikacije povremeno će biti zbrkana. Potrudi se sve dobro organizirati i ako treba zapisati na papir. Najviše zato da ne ispadneš smiješna ili neprofesionalna.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbaj jogu ili meditiraj.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

DJEVICA

LJUBAV: Najviše će ti odgovarati mir i povlačenje. Mnoge će vrijeme provoditi u vlastitom domu, a ako je voljena osoba uz tebe, tim bolje. One koje su još same prepuštat će se ljubavnim snovima. Tvoja mašta kao da neće imati granice.

KARIJERA: Zaposlene u uslužnim djelatnostima vjerojatno će morati raditi prekovremeno. I ostale će dosta raditi, te nećeš imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije. Uglavnom, većina stoji dobro jer imaju posla.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ponekad ćeš se osjećati kao da imaš krila.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

VAGA

LJUBAV: Ovih dana vjerojatno će mnoge od vas početi pretjerivati u uživanjima ili obratno, u suzdržanosti. Ili ćeš svaki tren željeti biti s voljenom osobom, ili ćeš težiti potpunoj samoći. Razmisli o sebi i o onom što želiš, te nađi ravnotežu.

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćeš prebacivati na nova područja, uglavnom iz struke. Vjerojatno će se ostvariti i zakonski temelji da možeš zavrtjeti nešto što si dugo čekala ili planirala. No idi polako, korak po korak.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prvo sagledaj s čim raspolažeš.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

ŠKORPION

LJUBAV: Brige će ipak ostajati iza tebe i partnera, a usredotočit ćete se na to kako konstruktivno osnažiti svoj odnos. Bit će još uvijek malih provokacija, ali s njima ćeš se nositi lakše. Na taj način uspjet ćeš osvježiti svoju vezu.

KARIJERA: Metoda da odjednom riješiš više stvari samo će napraviti nepotrebnu zbrku. Još ćeš morati rješavati posljedice toga. Zato se priberi i sagledaj što je važnije, te odrađuj zadatke po njihovoj važnosti. Rezultati tada neće izostati. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne postavljaj suvišna pitanja.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

STRIJELAC

LJUBAV: Bez obzira što će katkada tvoje ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćeš i dalje biti zadovoljna. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što si dosad izgradila garancija je da ove dane prolaziš mirno.

KARIJERA: Poslove koji su iza tebe nije potrebno toliko analizirati. Prepusti vremenu neka radi za tebe, a ti se usredotoči na ono što upravo počinje. Pred tobom je nešto potpuno novo i ne još sasvim definirano. Budi spremna na to. Stižu važne informacije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pomiči granice pod svaku cijenu.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

JARAC

LJUBAV: Vjerojatno ćeš se malo udaljiti od voljene osobe. Ovo zahlađenje ti nećeš uzeti preozbiljno, nego ćeš sve nadilaziti humorom i pozitivnim stavom. Humor je u svakom slučaju zdrav, no ipak pazi da ne pretjeraš sa šalama na tuđi račun.

KARIJERA: Polako će početi stizati potrebne informacije. Ono što je bilo, bilo je. Ne valja plakati nad prolivenim mlijekom. Pred tobom se sada otvaraju nove mogućnosti i samo o tebi ovisit će kako ćeš ih iskoristiti. Gledaj pozitivno na sve.

ZDRAVLJE&SAVJET: Uobičajeno trči maraton, a ne kratku prugu.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

VODENJAK

LJUBAV: Vjerojatno češ se zavući u kuću kako bi izbjegla ljubavne frustracije. Ovaj kukavički stav neće ti olakšati distancu u odnosima ili samoću u noćima kad se pitaš zašto se to događa baš tebi. Nije tako strašno, uglavnom, prolazno je.

KARIJERA: Povremeno će ti nedostajati snage i motivacije da izguraš ono što želiš. Sjeti se stoga što ti sve možeš. Moguće je da će ti malo u pomoć priskočiti neki ljudi koji imaju utjecaja, ali tek toliko, radi njihove rekreacije. Ostalo moraš sama. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Osjećat ćeš da ti treba malo odmora.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

RIBE

LJUBAV: Uglavnom ćeš imati dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi. Činit će ti se da svi nešto očekuju od tebe, ali neće ti biti jasno što. Rado ćeš izlaziti i pokazivati se drugima. One u vezama bit će jako raspoložene za nježnosti.

KARIJERA: Ništa nije slučajno, pa ni to da se baš tebi događa mnogo toga što nisi očekivala. Ipak, ono najgore je prošlo, pa sad polako hvataš konce u svoje ruke. To će ići postepeno. Zato ne žuri, nego idi korak po korak.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sve će kasnije doći na svoje mjesto.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4