Arijana Čulina: 'Što sam starija, manje se šminkam. Ne trebamo se time zamarati'

Jedna od četiri glumice u hrvatskoj verziji svjetski poznatog mjuzikla 'Menopauza' otkrila mi je dojmove o predstavi, ali i svoju beauty rutinu i kako, bez obzira na godine, i dalje izgleda sjajno

Arijana Čulina: 'Što sam starija, manje se šminkam. Ne trebamo se time zamarati'

Kao spisateljica Arijana Čulina (54) vjerojatno je najpoznatija po knjizi "Što svaka žena triba znat o onin stvarima", a kako bi se žene trebale nositi s još jednom velikom promjenom na komičan način objasnila je u domaćoj inačici svjetski uspješnog mjuzikla "Menopauza“. Nakon čak 18 rasprodanih predstava u Zagrebu, ove godine moći će je pogledati i Splićani već 18. siječnja na Gripama. Time "Menopauza" započinje svoju najavljivanu turneju po Hrvatskoj. "Jako mi je drago da sudjelujem u takvom jednom projektu kojeg je vidjelo već dosta Zagrepčana i očekujem da ćemo imati turneje, za početak, u Lijepoj našoj", naglasila je.

Njezina uloga poslovne žene mnogima je omiljeni lik u predstavi. „Uzeli smo da bude malo Hercegovka, ne previše, što bi mi glumci rekli, da se ne gazi previše po tome, to joj daje komičan štih poslovne žene u tranziciji. Različite smo, ne samo karakterno i jezično i mislim da je to uvijek zanimljivo, neka različitost kako među nama tako i na sceni“.

Menopauza se u prosjeku javlja u pedesetim godinama uz popratne simptome poput naleta vrućine, nesanice i debljanja. Za svaku ženu simptomi su različiti, slaže se i Arijana. "Ono što bih ja savjetovala je da to mi žene puno 'ne obadajemo', da putujemo, družimo se, radimo ono što nismo mogle kad smo bile preopterećene u mlađim godinama.“ 

Koje su joj omiljene modne kombinacije, voli li se šminkati, kako njeguje kožu, bez čega ne izlazi iz kuće i je li u današnje vrijeme teže biti žena nego muškarac - pogledaj u videu:Mjuzikl 'Menopauza' postigao je veliki uspjeh na brojnim pozornicama svijeta zato što na vrlo duhovit, iskren i autentičan način oslovljava probleme žena u srednjoj životnoj dobi, a nove termine predstave od ove godine možete očekivati u Splitu, ali i drugim gradovima.

Image

Trikovi Karmele Vukov Colić kako se brzinski srediti za izlazak

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.