Anonimni korisnik

Pozdrav zene!Imam jedno pitanje vezano za spolne odnos...

Pozdrav zene!
Imam jedno pitanje vezano za spolne odnose.. naime, imam 19 godina, u dugoj i stabilnoj sam vezi, sve stvarno fukncionira savrseno, nema stresa ni nicega..
Imamo spolne odnose, pazimo se i sve je okej sto se tice toga.. no primjetila sam da nekada, ne uvijek ali nekada imam bolove tokom spolnog odnosa.. neznam kako da vam opisem tu bol, kao da je mozda penetracija preduboka pa decko "udara" u nesto i to dosta boli.. oprostite na mom opisu ali neznam kako da se izrazim drugacije..
Osim toga primjetila sam da me tu i tamo zna boliti lijevi jajnik ali to nije nista strasno, uglavnom za vrijeme ovulacije se to dogada i receno mi je da je to normalno..
Eh sad, postoji jos jedna stvar, primjetila sam da s lijeve strane vagine ili takozvanog vanilanog kanala, imam kao neku izbocinu koja recimo meni na dodir nije bolna ali kada decko tokom odnosa to pogodi, zna dosta boliti...
Jako me strah, prije cca god dana sam bila kod ginekologa i tad je sve bilo uredu, iako sam i tada imala po sjecanju tu izbocinu..
Zvala sam ginekologicu opet no slj slobodni termin je tek za 2 i pol mjeseca i neznam sto da radim.. bojim se da nije nesto s jajnicima jer sam dosta citala o ovakvim situacijama i iskreno bojim se jos vise citati..
Hvala unaprijed!

Hej, slobodno nam se obrati

Imaš pitanje vezano uz ljubav, bolne mjesečnice, što da dalje napraviš u životu, poslu?
Postavi Pitanje