Anonimni korisnik

Pozdrav,muško sam i imam jedan problem. Htio bih vam ispriča...

Pozdrav,muško sam i imam jedan problem. Htio bih vam ispričati svoju priču i molim za neki savjet.
U braku sam 6 godina,u vezi smo bili 3 i pol godine prije nego smo se vjenčali. U vezi me jednom prevarila kad smo bili zajedno 7 mjeseci,ali sam ja to saznao nakon 2 god. Nakon kratkog prekida i njenog obećavanja svega i svačega pomirili se i nakon 1 god vjenčali i dobili dijete.
E sad problem, ona se zaposlila u jednoj firmi gdje radi dosta muških. Nakon nekih mjesec dana vidio sam promjene u njenom ponašanju. Prvo je počela stalno imati mob uz sebe,iako to nikada prije nije imala. Za Uskrs ujutro dok sam se igrao s djetetom ona je otišla u spavaču sobu,vidio sam da joj nema ni moba i otišao za njom.Nije mi hitjela pokazati mob nego je s njim počela trčati po kući i smijati se,i rekla je da je samo gledala profil od nekog na Fb. Prošle god od 7 mj do 12 mj smo pokušali s još jednom bebom,ali nije se dogodilo,i bio je dog da opet ove god od 7 mj probamo. Sad ona više ne želi dijete,a razlog koji ona navodi je jedna svađa iz 12 ili 1 mjeseca gdje smo rekli da više nećemo imati djece(iako je takvih svađa znalo biti i prije ali nije bilo problema). Na Fb sam vidio da je taj lik stavio njezine inicijale(prvo i zadnje slovo imena i prezimena ,a u sredini točkice) na neku sliku „označi osobu koju najviše voliš“,nakon toga sam vidio da je stavio neku sliku na kojoj piše „uvijek si mi u mislima“ i koju je jedino ona lajkala i ispod toga je on u komentar stavio smajlić. Kad sam to vidio poludio sam sve sam joj pokazao to na fb,na što je ona rekla da je to sigurno šala,ona je na te svoje inicijale stavila lajk haha i da ona nije sigurna jeli je to ona ili ne. Jer se on na poslu ponaša skroz drugačije ni ne primjećuje ju,i kada prolazi uz nju gleda u drugu stranu. Ona je na sve to gledala kao neku šalu. Ona kao ni ne komunicira s njim na radnom mjestu. Ja njoj to nisam vjerovao i rekao sam joj da ćemo se rastati. Onda je ona sve to njemu ispričala i lik me nazvao i kaže da on s njom nema ništa,da su ti inicijali od njegove bivše cure i rekao mi je kako se zove i to se podudara s inicijalima, još je rekao kako on nju(bivšu) ima na fb i da to zbog nje stavlja, i on se nikad ne bi miješao u naš brak. Nakon tog poziva odem na njegove prijatelje na fb i on te osobe nema za prijatelja,takva osoba postoji i to iz našeg grada,ali je žena udana i ima djecu. Tako da mislim da laže. Vidio sam da je i moja supruga po Fb i google tražila tu osobu,i ona je rekla da misli da on laže.
E sad lud sam već od svega i ne znam što da radim,ne mogu mirno spavati,stalno mi se to vrti po glavi.Ne znam kome vjerovati dali samome sebi koji imam osjećaj da je tu bilo nečega,ili supruzi koja se kune da nije bilo ničega?

Hej, slobodno nam se obrati

Imaš pitanje vezano uz ljubav, bolne mjesečnice, što da dalje napraviš u životu, poslu?
Postavi Pitanje