Anonimni korisnik

Ne da mi se nikog pitat ni ikog zamarat sa svojom panikom, a...

Ne da mi se nikog pitat ni ikog zamarat sa svojom panikom, ali treba mi savjet / riječ utjehe. Prije svega - nije potrebno govoriti kako je ono što sam napravila glupost i da se za*ebajem jer sam toga svjesna. Ovako, bila sam na nekom poslovnom putu par dana, puno kolega, skoro ni jedna kolegica (samo jedan kolega kojeg od prije poznajem) i sve u svemu - more, sunce, puno domaćeg vina i napravila sam sr*nje. Bio je tu jedan tip s kojim sam nakon večere i alkohola, noćnog kupanja i priče završila u krevetu. Bitna stvar je da nismo imali kondome ni ja ni on, a i ruku na srce - nismo ih imali gdje kupiti na otoku u 3 u noći. Ok, svršio je van i ta noć me ne brine. Ali sutra smo zajedno putovali, stali na ručak i opet se napili više - manje,i navečer završili kao i večer prije. Iskreno - nisam se sjetila stati kupiti kondome (znam da sam idiot i nesmotrena) i opet je svršio van. ALI, bili smo oboje pijani i s obzirom da je nakon svega pitao "Jesmo van ili?!" i mom potvrdnom odgovoru dodao "A drugi put" na što sam ja pitala - "KOJI drugi put?!" i kad je dobro razmislio kaže da sigurno nije bilo dva puta. E sad - kad je svršio van bilo je to doista obilno i kontam da u slučaju da je još jednom prije ne bi bilo tako obilno. Ali me brine onaj preejakulat ili kako se već točno piše. Cherry on a top je što mi je bio početak plodnih dana. Naravno, sad si počinjem smišljati filmove u glavi i blago paničariti ujedno sebe uvjeravajući kako je mala mogućnost da sam trudna, al znate da je teško ne mozgati.

Zanima me sljedeće: koliko treba proći od odnosa da mogu napraviti test? I da li je ikako moguće da žena osjeti da je muškarac svršio u nju, odnosno preejakulat?! Možda su vam pitanja glupa - al mogla bi poludit od hrpe pitanja sama.

p.s. Još jednom napominjem - znam da je glupo, posebno jer sam već jednom nakon domaćeg bijelog vina napravila istu glupost i završila na operaciji. Molim da me se ne osuđuje, sama sebi sam dovoljna. Uz to - kondomi su mi sad u novčaniku za svaki slučaj. Prevršila sam svaku mjeru po svom mišljenju i ne smijem se ovako za*ebavat više!

Dajte mi mišljenje - što mislite kolika je mogućnost da sam trudna? (Idući tjedan planiram u ginekologa, jer je na godišnjem ona sad i ne mogu otići, ali do tad ću vjerojatno poludit)

Hvala vam unaprijed

Hej, slobodno nam se obrati

Imaš pitanje vezano uz ljubav, bolne mjesečnice, što da dalje napraviš u životu, poslu?
Postavi Pitanje