Anonimni korisnik

Žene trebam savjet ??Imam 20 godina i živim sa roditel...

Žene trebam savjet ??
Imam 20 godina i živim sa roditeljima (što mi se ne čini čudnim s obzirom na situaciju u Hrvatskoj). Vidite problem je u tome što ja ne podnosim goste. One goste što ostaju u kućama na duže vrijeme. Moja sestrična dolazi živjeti kod mene na neko vrijeme, a ja to ne mogu podnijeti. Volim svoji mir, ujutro popiti kavu bez da gledam drugu osobu, a pogotovo kada dođem s posla. Razumijem da je to tehnički kula mojih roditelja, ali i ja živim u njoj i plaćam svoji dio. Moja majka vidite, ima tendenciju skupljanja "beskućnika". Ovo je već peti put da netko drugi živi s nama.
Živim u trosobnoj kući i nagovorila sam je, što nije bilo teško, da od gostinjske sobe napravi garderobu samo da mi smanjila prostor da ljudi ne prespavaju.
Ja volim svoju sestrična, ali kada kod netko dođe u moju kuću prespavati hvata ne anksijoznost, nesanica i živćanost. Ja, živčana nisam dobra, postajem bezobrazna i blago rečeno pretvaram se u čisto zlo. Pokušala sam razgovarati s njom o tome, ali ona kaže da što se moje sestrične tiče nemam pravo glasa i da je to zato što sam jedinica i da sam antipatična. Još da bude gore mrzim iz dna duše kada netko drugi spava u mojoj sobi. A kao karma da se desila majka će moju sestričnu smjestiti u moju sobu, a i sama zna kakvi su mi osjećaji vezano za to i sama je takva. Valjda jabuka ne pada daleko od stabla.
Ne znam kako da se nosim s tom situacijom. Nije da se mogu negdje odseliti sa koronom u zraku. Možda zvučim sebičnog, razmaženo i bahato, ali meni to stvarno toliko smeta. Možda bih i mogla pregristi da je ovo prvi put, ali ovo je več peti put da netko živi kod nas.
Ako mi možete dati savjet kako da se nosim s tim? Dali ima netko tko se osjeća kao ja?

Hej, slobodno nam se obrati

Imaš pitanje vezano uz ljubav, bolne mjesečnice, što da dalje napraviš u životu, poslu?
Postavi Pitanje
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.