POVODOM MAJČINOG DANA

Ženska priča o majčinstvu i balansu između karijere i obitelji

Gošće 'Ženske priče', Maja Šuput Tatarinov, Lejla Filipović i Lana Klingor Mihić donijele su savjete kako uspješno balansirati između zahtjevnog poslovnog i ispunjenog privatnog života

Marijana Perinic, Maja Suput Tatarinov, Lejla Filipovic, Lana Klingor Mihic.JPG
Foto: Marina Ribar

Talk show „Ženska priča“ koju vodi Marijana Perinić sinoć se održao u klubu hrvatskih glazbenika SAX!, a ovoga puta tema je bila „U susret majčinom danu“. Povodom majčinog dana, koji je u nedjelju, gošće su ovog puta bile poznate žene, majke i poduzetnice Maja Šuput Tatarinov, Lana Klingor Mihić i Lejla Filipović.

Glavna tema ove epizode bila je balansiranje između poslovnih i obiteljskih obaveza, a gošće su ujedno otkrile pronalaze li među svim tim obavezama vremena za sebe. Maja Šuput Tatarinov tako je podijelila s publikom kako ona koristi svoje slobodno vrijeme „Nakon poroda puno sam se promijenila, postala sam dosta emotivna i stalno se brinem zbog svega. Kako ja radim i vikendom, ponedjeljkom, dok mi je dijete u vrtiću koristim priliku kako bi otišla na masažu“. Na pitanje kako bi nazvala kćer Maja je rekla da je odabrala ime Anastasija zbog muževog prezimena, ali da ne planira imati još djece u skorijoj budućnosti.

Image
Foto: Marina Ribar

Koliko se život promijeni dolaskom djeteta potvrdila je i Lana Klingor Mihić. „Prije sam bila dosta eksplozivna, ali to se mijenjalo sve više dolaskom svakog djeteta i sada sam puno mirnija“ rekla je Lana te dodala kako joj je uz 22 psa i troje djece ovo gostovanje zapravo „vrijeme za sebe“. Kada su trebale izabrati najdraže putovanje s djecom Lana je odabrala put u Pariz na Europsku izložbu pasa sa svojom najstarijom kćerkom jer joj je tada rekla da joj, iako voli svoje sestre, nedostaje vrijeme kada su njih dvije bile same, jer je imala mamu samo za sebe.

Image
Foto: Marina Ribar

Lejla Filipović, čiji su sinovi već stariji, rekla je kako trenutno ima više vremena za sebe nego što je to bilo u njihovim mlađim danima. „Sada je tek došlo vrijeme kada mogu sa prijateljicama otići negdje“ izjavila je Lejla te dodala kako za majčin dan ide na putovanje sa prijateljicama, ali i kako su joj obiteljska putovanja jako lijepa sada kada su joj sinovi narasli.

Na pitanje publike tko više radi u kuhinji, one ili njihovi muževi, Lejla se našalila kako ne izlazi iz kuhinje jer muškarci puno jedu, a ona živi sa njih troje. Nakon osvojene titule u MasterChefu  Lani je pripala uloga kuhara u obitelji, dok muž aktivno sudjeluje u ostalim kućanskim poslovima. S druge strane, Maja je otvoreno priznala kako ne zna kuhati i da taj dio prepušta svom mužu.

Image
Foto: Marina Ribar

Sljedeće i zadnje pitanje iz publike postavio jedan od muškaraca, kojeg je Maja prepoznala po glasu zbog njegovog nastupa u Supertalentu. Pitanje je bilo o neugodnim situacijama do kojih su ih dovela njihova djeca, a Maja je humoristično odgovorila kako se dovoljno sramoti sama i da je Bloom još premali za to.

Kao i svakog puta, sav prihod od ulaznica doniran je Hrvatskom forumu u borbi protiv raka dojke Europa Donna. Nakon završene još jedne Ženske priče gosti su zasigurno još uvijek pod dojmom, a sve majke koje su bile u publici sretno su krenule kućama u susret novim izazovima majčinstva.

Image
Foto: Marina Ribar