Zdrava i njegovana kosa pri svakom sušenju? Saznajte koji beauty gadget štiti kosu, čini je predivnom i istovremeno štedi vrijeme

Sigurno ste čuli za izreku – „Invest in your hair it's the crown you never take off“ – ona najbolje oslikava zašto je zdrava, sjajna i lijepa kosa čežnja mnogih žena. Kosa je simbol ženstvenosti i ljepote, njom izražavamo svoje mišljenje i stav, kosa nas čini jedinstvenima, a vrlo često utječe i na naše raspoloženje.

Philips - Mirna - male (70).jpg
Foto: Promo

Nema toga što dobra frizura ne može napraviti boljim - od bitne prezentacije na poslu do svečanog eventa ili pak izlaska s dečkom, mužem ili prijateljicama. No, glavni preduvjet dobre frizure je zdrava i njegovana kosa, a upravo je to dio u kojem, kad je kućna njega u pitanju, mnoge žene imaju problema.

Zagrebačka hair stilistica Mirna Barišić, vlasnica Karmell Ateliera, otkrila je da je jedno od najčešćih pitanja koje joj postavljaju klijentice: kako se boriti protiv suhe i ispucale kose. Uz ciljane proizvode za njegu, otkriva nam, najvažnije je sušilo koje koriste. “Sušenje kose može imati negativni efekt na isušivanje vlasi, ali Philips SenseIQ sušilo je u tom segmentu nadmašilo sve druge jer pomoću umjetne inteligencije prati toplinu vlasi te regulira temperaturu sušenja prema tome”, kaže Mirna Barišić.

Image

Philips SenseIQ je uređaj za sušenje i stiliziranje kose koji djeluje u dva smjera: prilikom sušenja kose štiti je od oštećenja, ali i primjenjuje optimalnu količinu topline kako bi vrijeme sušenja bilo što kraće. Ovo je sušilo koje se prilagođava svakoj kosi, za personalizirano iskustvo sušenja, osjeća kosu dok je suši i čak 12 tisuća puta tijekom procesa regulira temperaturu kako bi rezultat bila maksimalno hidratizirana, sjajna i svilenkasta kosa.

“Kako bi kosa bila savršeno stilizirana, ona mora biti zdrava, a Philips SenseIQ se prilagođava svakom tipu kose, od kovrčavih preko gustih pa sve do blajhanih uvojaka, njeguje ih, zadržava vlagu u vlasima te ih štiti od oštećenja i pucanja”, otkrila je stručnjakinja za kosu. U prilog tome da je riječ o personaliziranoj njezi kose govore i pet različitih načina sušenja te tri nastavka pomoću kojih svatko može, u kućnoj radinosti, kreirati željenu frizuru. A najbolje je što se to može učiniti u rekordnom roku.

Image

Osim što Philips SenseIQ sušilo njeguje kosu i prilagođava se svakom pojedinom tipu kose, ono je i iznimno efikasno. Nije mala stvar da pomoću Philips SenseIQ sušila za kosu možete imati željenu frizuru 30 posto brže nego s drugim fenovima i to za samo 5 do 6 minuta. Ako današnja suvremena žena s nečim muči muku, onda je to svakako nedostatak vremena pa će joj ovaj beauty gadget svakako pomoći u rješavanju tog problema, a pri tome će njena kosa biti zdrava i lijepa. Zbog napredne tehnologije i korištenja umjetne inteligencije, Philips SenseIQ sušilo prilagodit će se baš svakoj kosi i njegovati je na odgovarajući način kako bi izgledala točno onako kako želite.

Kosa je vaš zaštitni znak, pružite joj jedinstveno iskustvo uz tehnologiju koja osjeća. Više nemojte pristajati na kompromis između zdrave i sušilom savršeno stilizirane kose jer uz Philips SenseIQ možete imati oboje. Budite sjajne i uvijek svoje uz Philips!