MODERNA RJEŠENJA

Zaboravite zastarjele trikove: donosimo tri uređaja uz pomoć kojih ćete jednostavnije i brže očistiti svoj dom

Moderni kućanski uređaji postaju najbolji saveznici koji donose efikasnost, praktičnost i uštedu svih resursa

Bespoke-Jet™-AI-launch_PR_dl7.jpg
Foto: Promo

Zaboravite na zastarjele trikove i metode čišćenja koje su naslijedile generacije prije nas. U današnje vrijeme, tehnologija je postala nezaobilazan saveznik u održavanju doma čistim i svježim pa sada imamo priliku upoznati se s inovativnim uređajima koji donose revolucionarne promjene u pristupu čišćenja doma. Od pametnih perilica rublja koje prilagođavaju svoje programe tkanini, štedeći vodu i energiju, do usisavača s naprednom umjetnom inteligencijom koji precizno prepoznaju prašinu i prilagođavaju svoju snagu – moderni kućanski uređaji postaju najbolji saveznici koji donose efikasnost, praktičnost i uštedu svih resursa.

Moderna rješenja za jednostavniji život

Brže i efikasnije čišćenje, ušteda energije te manje deterdženta cilj su nove generacije Samsung perilica rublja. Napredna i inovativna Bubble Shot tehnologija omogućuje ravnomjerno korištenje deterdženta, čime se povećava ukupna učinkovitost pranja. Korištenjem 20 % manje vode, gustoća deterdženta u vodi postaje veća, što poboljšava učinkovitost pranja i skraćuje vrijeme ciklusa za do 25 %. Kako bi olakšala razvrstavanje odjeće prije pranja, Samsung AI Ecobubble tehnologija omogućuje prilagodbu programa prema rublju. Ovisno o detektiranom tipu tkanine, prilagođava količinu mjehurića koji brzo uklanjaju prljavštinu i mrlje, ali i prilagođava vrijeme pranja, temperaturu vode i brzinu centrifuge. Detergent Scan omogućit će pak da skeniranjem deterdženta, putem SmartThings aplikacije, perilici rublja stignu sve potrebne informacije o količini deterdženta i omekšivača koja je potrebna za pranje. Ovo su samo neke od vrhunskih opcija koje donosi najnovija generacija Samsung perilica rublja. Uz pomoć Samsung sušilice rublja, proces sušenja postaje brži i jednostavniji, oslobađajući nas stresa i omogućujući nam da se posvetimo omiljenim aktivnostima. Optimal Dry tehnologija s tri senzora nadzire razinu vlažnosti odjeće, štedeći vrijeme i optimizirajući svaki ciklus sušenja, a uz postavku Superbrzine i Quick Dry 35’ ciklus, odjeća je spremna za nošenje u najkraćem mogućem roku.

Image
Foto: Promo

Inovativnost u cijelome domu

Osim što je unaprijedio svoje perilice i sušilice rublja, Samsung je inovativnost unio i u male kućanske uređaje. Bespoke Jet™ AI štapni usisavač uz pomoćpametnih senzora precizno prepoznaje prašinu i prilagođava usisnu snagu kako bi postigao vrhunske rezultate. Svojom snagom od 280 W, ovaj usisavač nudi najjače performanse do sad, osiguravajući dubinsko čišćenje svih vrsta podova. Samsung pametni uređaji predstavljaju moderno i inovativno rješenje u transformaciji našeg doma. Uz pomoć ovog pametnog usisavača i njegove posebne Pet Tool+ značajke, uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca jednostavan je i kratkotrajan posao. Snažna baterija omogućuje do 100 minuta rada s jednim punjenjem, dok LED osvjetljenje olakšava pronalazak skrivenih nečistoća. Povezivanjem Samsung Galaxy S24 pametnih telefona ili bilo kojeg Galaxy pametnog telefona s usisavačem putem SmartThings aplikacije, korisnicima je omogućeno napredno iskustvo upravljanja. Na ovaj način korisnici mogu pratiti razinu usisa i preostalog vremena baterije te imati uvid u potencijalne poteškoće prilikom rukovanja uređajem. Samsung zna kako je zadovoljstvo kupca najbitnije, stoga im nudi 100 dana da se 100% uvjere u kvalitetu proizvoda.

Image
Foto: Promo

Svojim pametnim značajkama i inovativnim rješenjima pružaju korisnicima praktičnost, efikasnost i brzinu u obavljanju svakodnevnih poslova, ostavljajući tako više vremena za druženje s prijateljima i obitelji. Uz pomoć ovih uređaja zaboravite na stare trikove i prepustite se užicima modernog doma. Na određene uređaje Samsung daje produljeno jamstvo, a više informacija pronađite putem poveznice.

Image
Foto: Promo