Zabava za sve

Vrhunac sezone donosi vrhunac zabave u Fun Parku Biograd!

Piratske bitke, koncert Željka Bebeka i pustolovne Divljeg Zapada čekaju vas za samu špicu sezone!

Bebek_Wild west_pirati_776x437.jpg

Za samu špicu sezone Fun Park Biograd opet je pripremio svoje poznate tematske partije sa atraktivnim programom i koncert Željka Bebeka! Biti će odlična prilika za sve one koji su propustili krenuti u morske avanture ili pustolovine Divljeg Zapada da i oni budu dio ovih tematskih avantura. Naravno svakog petka sve posjetitelje čekaju Late Night Rides sa svojim čarobnim svjetlećim dekoracijama.

Prvu tematsku avanturu koja nas baca na uzburkana mora otvaraju super zabavni i osvježavajući pirati spremni sa svojim dobro naoružanim brodovima da vas poprskaju do kože!

Pirates party  07.- 09.08.2021

Image

Za sve one koji se nisu stigli okušati u piratskim bitkama imamo dobru vijest!. Pirati će opet zavladati Fun Parkom Biograd i odvesti vas na uzburkana mora.

Pripremite pravu posadu koja će biti spremno zauzeti piratske brodove i krenite u super zabavne prskajuće bitke.  Piratski brodovi dobro su naoružani praskajućim vodenim topovima i čekaju sve one željne zabavnih pustolovina u piratskom zaljevu. Budite kraljevi mora i dobro pošpricajte vaše protivnike. Ali pazite opasnost vreba i sa kopna. Jaki vodeni prskajući topovi čekaju vas iza ugla i spremni su vas zaliti do kože, a i poneka vodena bombica sa terasice. Naravno prava posada spremno će im uzvratiti i vjerujte nam krenuti u nove bitke na ovoj zaraznoj atrakciji.

Piratski zaljev sa svojim brodovima prava je hit atrakcija ljeta jer u njoj mogu sudjelovati razni timovi svih uzrasta, a još u ovim ljetnim vrućinama sama bitka dobro će vas osvježiti..

Oni hrabriji mogu prošetati i kućom strave koju krasi velika piratska glava sa nožem. I jedan poznati Pirat s Kariba sa kojim možete napraviti prave piratske fotke za društvene mreže. Zalijevati se možete i na popularnim brodićima naoružanim vodenim topovima i sudarati, jer tko je još iz Fun Parka Biograd otišao suh!

Još na kraju uronite u veseli Pirate pjenjak i zaplešite u veseloj sapunici uz poznate hitove. Ekipe se mogu okušati i u piratskim natjecanjima u obaranju ruke i potezanju konopa i to u četiri kategorije (mame, tate, cure i dječaci), a na kraju zaigrati zabavnu tombolu i možda osvojiti neki poklon paket koji ćete sa ovim lijepim piratskim uspomenama ponijeti kući.

Piratski program:

17.00 sati – susreti sa Funny i gusarima– napravite piratski selfie i počastite se slatkim poklončićem

18.00 sati – Pirate pjena party -zapjenite se i zaplešite  u gusarskom stilu

19.00 sati – natjecanje u obaranju ruke u četiri kategorije (mame, tate, cure i dječaci)

20.00 sati  - natjecanje u potezanju konopa u četiri kategorije

21.00 sati – Tombola-šećer kao i nagrade dolaze uvijek na kraju pa tako i naša popularna tombola

Nakon piratskih bitki pozornicu Fun Parka Biograd preuzeti će Željko Bebek!

Koncert Željka Bebeka 13.8.2021 u  Fun Parku Biograd