'MIJENJAJU IGRU'

Velika noć inovacija: Game Changer dodjela nagrada bit će najspektakularnija dosad

Pomaknite se u svijet inovacija i umjetnosti dok se bliži trenutak dodjele prestižnih Game Changer nagrada za 2024. godinu! Držeći se obećanja da će ova godina biti još spektakularnija od prethodne, Game Changer tim pripremio je nezaboravno iskustvo koje će vas ostaviti bez daha

GC dobitnici 2023.jpg
Foto: Press Game Changer

Gala večer za sve koji „mijenjaju igru“

Samo 9 dana nas dijeli od večeri kada će tehnološki pioniri stupiti na scenu i biti po drugi put nagrađeni za svoj nevjerojatan doprinos digitalnoj transformaciji. Ovogodišnja svečana gala večer u hotelu Zonar bit će oda najnovijim tehnološkim dostignućima domaćih tvrtki i hrabrim pojedincima koji su "promijenili igru" ili će to tek učiniti. Tijekom večeri bit će otkriveni dobitnici u čak 14 kategorija, uključujući i posebnu BABY UNICORN nagradu koja slavi nadolazeće zvijezde tehnološkog svijeta.

IZLOŽBA: Naïve artist meets artist powered by JANAF

U sklopu ovogodišnjeg programa naći će se i posebno iznenađenje - izložba digitalne umjetnosti pod nazivom "Naïve artist meets artist", koju predstavlja izvanredni Fran Mubrin. Koristeći umjetnu inteligenciju kao alat za stvaranje, Fran je istražio autentičnost umjetničkog izraza i kako naši međusobni utjecaji oblikuju umjetnost.

Ovaj eksperiment donosi AI-generirane slike koje nas potiču na razmišljanje i prenose iskustvo susreta koji možda nikada nisu ni postojali. Pridružite nam se dok istražujemo granice umjetnosti i tehnologije, stvarajući most između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Jedinstvena izložba bit će otvorena za javnost u četvrtak, 9. svibnja 2024., u hotelu Zonar.

Image
Foto: Press Game Changer

Game Changer – mjesto na kojem morate biti

Game Changer projekt nastoji učiniti tehnologiju humanijom, uvesti nove tehnologije i izvući najbolje iz promjena koje dolaze. To je mjesto kreativnih profesionalaca iz različitih industrija koje povezuje i stvara nove prilike. Bilo da ste start-up, korporacija ili ambiciozni student, ovo je mjesto na kojem morate biti! Nakon dodjele nagrada, slijede Game Changer konferencije koje će se ove godine po prvi put održati na tri atraktivne lokacije u regiji: premijerno u Crnoj Gori od 4. do 7. srpnja, zatim treći put u Zagrebu, 10. listopada, te po drugi put u Ljubljani, 11. studenoga.

U ožujku ove godine održan je prvi u nizu programa "GROW! by GAME CHANGER", koji je u Opatiji okupio vodeće regionalne HR stručnjake tech kompanija. Ovaj revolucionarni HR program namijenjen je tvrtkama koje znaju da je opće blagostanje zaposlenika temelj svake održive kompanije. Program je odmah izazvao veliki interes ostalih tvrtki, a tim okuplja desetke vrhunskih stručnjaka iz različitih područja – od liječnika i znanstvenika, preko life & business coach eksperata, spremnih prenijeti znanja o tome kako kako pojedinci i njihove tvrtke mogu ostvariti svoj puni potencijal i primijeniti najbolje prakse u suočavanju s današnjim izazovima.

Posebno zahvala ide partnerima koji su podržali projekt Game Changer Awards 2.0 i bez kojih ova jedinstvena manifestacija ne bi bila moguća: JANAF, VISA, PBZ,  CROWE, DELONGHI, ATLANTIC GRUPA, HONOR, HAMAG BICRO, MIVA , HAVAS ADRIATIC, REVUTO, PPD GLOBAL, CASUMO, D3 STOOGES 3D, VINARIJA ČOBANKOVIĆ.

Image
Foto: Press Game Changer
Image
Foto: Press Game Changer
Image
Foto: Press Game Changer
Image
Foto: Press Game Changer