Veličanstvena Kristalna dvorana hotela Kvarner u Opatiji poziva vas ovog ljeta na spektakularni MINT CABARET DINNER SHOW

Prepustite se čarima cabareta i uživajte u jedinstvenoj izvedbi vrhunskih plesača, pjevača i akrobata koji će svojom izvedbom i energijom osvojiti posjetitelje Kristalne dvorane hotela Kvarner

Cabaret Show_9.JPG

Tijekom ovog ljeta, veličanstvena Kristalna dvorana hotela Kvarner u Opatiji (bit će domaćinom) ugostit će Mint Cabaret Dinner Show,  spektakularni cabaret program koji je tijekom dosadašnjeg održavanja u Zagrebu privukao preko 70 000 gledatelja. Ovaj spektakl magičan je spoj vrhunske gastronomije, svijeta cabareta u očaravajućem ambijentu i nestvarnoj atmosferi, a performeri i akrobati tijekom večeri goste vode u čudesnu zemlju čiste zabave.

Image

Mint Cabaret Dinner Show ljetni program odvijat će se u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u razdoblju od 12. srpnja do 17. kolovoza, svake srijede i četvrtka s početkom u 20:30. Idealna kulisa za produkciju prilagođenu veličanstvenom ambijentu uz novu pozornicu i igru svjetala, Kristalna dvorana će zahvaljujući novoj kostimografiji i koreografiji Cabaret Showa, pružiti posjetiteljima večeri za pamćenje, večeri pune energije, sjaja, elegancije i vrhunske zabave.

Image

Koreografiju potpisuje izvrsni Mario Jukić, a pod njegovim vodstvom mnogobrojni plesači, pjevači, akrobati i niz drugih izvođača iz cijele Hrvatske predstavit će publici poseban svijet strasti,  senzualnosti, plesa, ali i nevjerojatnih vokalnih izvedbi te zasigurno ostaviti bez daha svakoga u potpuno novom iskustvu Cabaret Dinner Showa. 

Image

Teško je zamisliti strast bez vrhunske gastronomije, a upravo će gastronomija grupacije Liburnia Hotels & Villas u Kristalnoj dvorani pružiti to iskustvo sljubljivanja koje neće ostaviti ravnodušnim niti najosjetljivija nepca.

Image

Dobrodošli na Cabaret Dinner Show u Kristalnoj dvorani Hotela Kvarner u Opatiji - mjesto gdje se snovi pretvaraju u stvarnost!

Image

Foto: Ivan Klekar