KLASIČNA ELEGANCIJA

Upoznajte trendove: Najpopularnije boje ženskih satova

Zaboravite na dosadne i monotone satove!

WAP_PR_Cover.jpg
Foto: Promo

U 2024. godini, satovi za žene odvažniji su nego ikada, ostavljajući iza sebe monotoniju. Od pastelnih i romantičnih do energičnih nijansi, ali i različitih tekstura i materijala satova, otkrijte kako ih uklopiti u vaš stil i pronaći savršeni sat koji će se naći na vašem zapešću.

Bilo da se radi o satu koji ćete koristiti svaki dan ili o satu za posebne prigode, boja sata igra važnu ulogu prilikom kupnje te je zbog toga i u fokusu kod proizvođača satova.

Na jednome mjestu donosimo pregled svih popularnih boja satova koje možete očekivati u 2024. godini.

KLASIČNA ELEGANCIJA – BOJE SATOVA KOJE NIKADA NE IZLAZE IZ MODE

Kada su u pitanju ženski satovi, postoje boje koje jednostavno nikada ne izlaze iz trenda. One su sinonim za eleganciju, sofisticiranost i bezvremenost. Bez obzira na trendove koji dolaze i odlaze, ove boje će uvijek biti u modi.

Srebrna: Srebrna je boja koja se lako kombinira s bilo kojom odjećom i za bilo koju prigodu. Ona je simbol jednostavnosti jer je neutralna boja koja neće privući previše pažnje.

Zlatna: Još jedna klasična boja koja ne izlazi iz mode je definitivno zlatna. Ona je simbol glamura i bogatstva, a ujedno je i topla i elegantna boja. Sat u zlatnoj boji je savršen izbor za žene koje se žele istaknuti i biti primijećene.

Rozo zlato: Iako nije primarna boja zlata, rozo zlato zaslužuje priznanje zbog svoje trajne popularnosti koju duguje dojmu luksuza koji pruža zlato, a kada se spoji sa rozom satu daje romantičnu notu.

Najbolji primjer popularnosti klasičnih boja sata vidljiv je kroz brand ženskih satova - Cluse .

Cluse je savršen primjer branda koji je prepoznao snagu klasičnih boja i dizajna u svijetu ženskih satova. Njihove kolekcije pretežno se sastoje od satova u bezvremenskim bojama poput srebrne, zlatne i ružičastog zlata, s fokusom na minimalistički i elegantan dizajn. To im je donijelo ogromnu popularnost u Hrvatskoj, jer se nalaze na samome tronu kada su u pitanju ženski satova.

Image
Foto: Promo

Njihovu široku ponudu kolekcija možeš pronaći na webshopu WATCH-A-PORTER.

RAZLIČITE BOJE BROJČANIKA

Brojčanik ručnog sata je poput platna na kojem se ispisuje vrijeme i oduvijek je vizualno najvažniji dio svakoga sata. Njegove boje su do sada bile klasična bijela, crna, zlatna, srebrna – sve do nedavno, kada se pojavljuje sve više novih i netipičnih boja brojčanika ručnoga sata.

Najpopularnija je svakako zelena boja brojčanika koju je prepoznao i brand Cluse u svojim kolekcijama.

Zelena boja brojčanika sata može se kombinirati s mnoštvom boja i stilova. Ne bojte se eksperimentirati i pronaći kombinaciju koja vam se sviđa. Najčešće se kombinira uz srebnu i zlatnu boju remena ili narukvice.

Image
Foto: Promo

Ako nemate inspiraciju za nošenje sata sa zelenim brojčanikom, dajemo vam par savjeta kako ih uspješno dodati u vaš stil.

Neutralne Boje: Kombinirajte sat s neutralnim bojama, poput bijele, crne, bež i sive, za klasičan i elegantan izgled.

Komplementarne Boje: Odvažite se i kombinirajte sat s komplementarnim bojama, poput ljubičaste ili ružičaste, za dinamičan i moderan look.

Nijanse zelene: Nosite sat uz odjeću u sličnoj nijansi zelene za sofisticiran i ujednačen izgled.

Osim boje brojčanika, sve više se proizvođači i fokusiraju i na boju remena sata, a Cluse je i tome priskočio na najbolji mogući način.

U samo nekoliko sekundi možete transformirati izgled vašeg sata i prilagoditi ga bilo kojoj prigodi. Izmjena remena je jednostavna i ne zahtijeva nikakve alate. Samo otkopčajte stari remen i na njegovo mjesto pričvrstite novi.

Ponudu Cluse remenja možete istražiti na WATCH-A-PORTERU.

Plava: Plava boja brojčanika sata jedna je od tradicionalnijih, posebice tamno plava nijansa koja krasi na tisuće verzija satova.

Osim tamno plave nijanse, apsolutni „boom“ u svijetu satova izazvala je svijetlo plava boja brojčanika. Njezina kombinacija sa srebrnom bojom remena ili narukvice, najpopularnija je na zapešćima svake trendy ljubiteljice satova.

Ako među Cluse satovima niste pronašli ono što tražite, imamo rješenje za to.

Webshop WATCH-A-PORTER vaša je destinacija za kupnju novog sata. Istražite preko 50 brandova i naručite svoj sat već danas.

Više od boje: Uzorci, teksture i materijali u ženskim satovima

Boja je bez sumnje važan faktor u odabiru ženskog sata, ali to je tek početak. Uzorci, teksture i materijali igraju jednako važnu ulogu u kreiranju sata koji odražava vaš stil i osobnost.

Uzorci:

Uzorci na brojčaniku sata mogu biti suptilni ili odvažni, geometrijski ili cvjetni, apstraktni ili figurativni. Oni mogu dodati dozu ženstvenosti i osobnosti satu.

Teksture:

Teksture mogu dati satu dubinu i dimenziju. Mogu biti glatke, hrapave, sjajne ili mat. Različite teksture mogu se koristiti za kontrast i za naglašavanje različitih elemenata sata.

Materijali:

Materijali kućišta, remena i brojčanika sata utječu na njegov izgled. Uobičajeni materijali uključuju metal, kožu, plastiku i keramiku, a svaki materijal ima svoje jedinstvene karakteristike

Image
Foto: Promo

Cluse se također poigrao i s teksturama brojčanika te su predstavili nove kolekcije satova koje na kućištu osim raznih boja, uključuju i teksture poput linija koje daju prirodan izgled materijalu od kojega je brojčanik izrađen.

Image
Foto: Promo

Bilo da se radi o boji, materijalu ili teksturi sata, sat je dio svakog outfita pomoću kojega se želite izraziti. Ako ne pratite trendove i vjerni ste jednome brandu ili izgledu sata, ne brinite, pomoći ćemo vam u pronalasku onog idealnog.

I za kraj ne možemo, a ne spomenuti najpopularniji ženski i muški sat iz Casio Vintage kolekcije.

Popularno zvan „zlatni Casio“, ovaj sat krase sve gore spomenute karakteristike, a daškom vintage duha osvojio je ljubitelje satova u Hrvatskoj, ali i diljem svijeta. Zanimljiva je i činjenica da je ovaj sat jednako popularan među ženskom i muškom publikom, tako da može biti i „matching“ sat za vas i vašu voljenu osobu.

Image
Foto: Promo

Ovaj pravi moderni klasik svojom zlatnom bojom remena i kućišta te digitalnim brojčanikom, najbolje spaja retro dizajn sa modernim funkcijama i sigurno će oduševiti i vas.

Satove branda Cluse, Casio Vintage kolekciju, ali i ostalu široku ponudu ženskih satova možete pronaći na jednome mjestu – webshop: WATCH-A-PORTER

Istražite preko 50 brandova i uz brzu dostavu naručite vaš novi sat već danas.

Ako se odlučite za kupovinu možete iskoristiti kod AKCIJA za dodatan popust koji vrijedi i na već snižene proizvode.