'Ulovi zamah' i 'Promijeni se': Kreće program mršavljenja koji je mnogima promijenio živote

Izazov „ULOVI ZAMAH“ osmislila je Danijela Pupovac, autorica uspješnih programa za promjenu navika, ponašanja i mršavljenje

Danijela Pupovac 2.jpg

Hodaj, treniraj, jedi zdravo, više spavaj, nauči se nositi sa stresom… Unatoč tome što smo svjesni svih naputaka za zdraviji i bolji život, složit ćemo se da je teško promijeniti životne navike. Distrakcija je previše: nova serija samo čeka da ju pogledamo, umor nakon posla liječimo izležavanjem na kauču, a da ne govorimo o uživanju u omiljenim snackovima. Ipak, sjedilački način života i konzumiranje namirnica bogate kalorijske, a siromašne nutritivne vrijednosti uzimaju danak našem psihofizičkom zdravlju. Najteže je početi: taj prvi odlučan korak sputavaju tromost, bezvoljnost, inercija i neaktivnost. Svjesni smo kako je odluka na nama, međutim ponekad nam je potrebna pomoć izvana.

Image

I upravo tada na scenu stupa projekt „ULOVI ZAMAH“, izazov koji pomaže odraditi najteži dio – započeti promjenu, dijetu i trening. Besplatni izazov se sastoji od plana prehrane, plana treninga, 2 zoom predavanja. Uključuje i 7 dana izazova, treninga, prehrane i potpore od coacha, trenerice i nutricionistice s kojim će vaša dijeta i promjena biti snažno otpočeta.

Image

Ovaj besplatni izazov osmislila je Danijela Pupovac, autorica uspješnih programa za promjenu navika, ponašanja i mršavljenje. Ujedno završava studij psihologije, koji joj omogućava dodatne vještine i znanja koji su potrebni da polaznike razumije i pomogne im u ostvarenju željene promjene. Ona je jedna od rijetkih coacheva koja je i sama prošla kroz nevjerojatnu preobrazbu i borbu sa sobom te samim time daje dodatnu autentičnost ovom programu. Izazov kreće 19.03. a prijave su moguće do petka 17.3. stoga požurite i osigurajte svoje mjesto!

Image

Ovaj besplatan izazov zapravo je uvertira sljedećeg ciklusa njenog popularnog programa „Promijeni se“,  koji je pomagao njoj osobno, ali i mnogim Hrvaticama da promijene svoje navike te zavole fitness. Ključ uspjeha programa „Promijeni se“ krije se u radu na mindsetu, promjeni načina razmišljanja, kao i na odnosu sa samim sobom.

„Promijeni se“ program uz fitness treninge, svakodnevni sistem odgovaranja i prijavljivanja te podršku i provjeru trenera i nutricionistice, sadrži i mindset radionice, koje polaznicima pomažu da promjene svoju percepciju, uvjerenja i razmišljanje. Upravo to je poanta, ali i razlog uspjeha programa „Promijeni se“ – rad na mindsetu, koji pomaže polaznicima da donesu dosljednost, disciplinu i izvrsnost u ponašanju koje je potrebno. Mnogim polaznicima program „Promijeni se“ promijenio je život, i to ne samo zbog uspješnog skidanja kilograma. Neki od polaznika uspješno su se izborili s anksioznošću, neki su pronašli posao iz snova, dok su neki vratili pobjednički duh, samopouzdanje i kontrolu nad svojim životom.

Image

Za više informacija zapratite i službeni Instagram profil.

Besplatni izazov „ULOVI ZAMAH“ započinje 19.03., a prijave su moguće do 17.03., putem linka.

Plaćeni program „Promijeni se“ kreće 02.05., a više saznajte ovdje.

Foto: Matea Smolčić Senčar