HOMEFIT

Trener Edo uz pomoć posebnog asistenta vodi program vježbanja u kojem mogu sudjelovati svi!

U brzoj i bespoštednoj svakodnevici mnogi se nađu u začaranom krugu nezdravog života iako imaju želju promijeniti svoje navike i uvesti one zdrave.

HomeFit_3x2-polleo sport.png

A kako je nedostatak slobodnog vremena najveći problem u današnjem užurbanom životu, trener Edin Mehmedović nakon 20 godina radnog iskustva, osmislio je progresivni program vježbanja Homefit by Edo u kojem UŽIVO trenira sa svima koji to žele vježba tri puta tjedno - ponedjeljkom, srijedom i petkom.

A za svaki start, osim osnovne sportske opreme, poželjna je i zdrava te sportska prehrana. Polleo Sport specijalizirani je lanac trgovina sportske i zdrave prehrane za sportaše, rekreativce te ljude koji brinu o vlastitom zdravlju. Kako je aktivan život važan za kvalitetno življenje bez bolesti, pretilosti i kompleksa, sportskom prehranom koju možete pronaći u Polleo Sportu tu su u službi pomoći kako biste maksimizirali svoj trud kroz trening i prehranu.

Naravno, osim sportske opreme i prehrane, Polleo Sport nudi i gadgete za sportaše, a tu se najviše ističe bogata ponuda Fitbit pametnih narukvica i satova koji će zasigurno olakšati praćenje vlastitog napretka svima onima koji se odluče početi trenirati u HomeFit programu.

Trening uz najboljeg partnera u vježbanju

Glavni sponzor projekta je Fitbit by Google, najbolji partner u vježbanju, što potvrđuje i Edo koji ga svakodnevno koristi, a što svi mogu vidjeti i u HomeFit treninzima uživo. Trener Edo koristi Fitbit Sense 2 zbog postavki i dizajna koji najviše odgovaraju njegovim potrebama, ali i ukusu. Naime, ovaj model za samo 12 minuta napuni se za cijeli dan, a osim što njegov Fitbit sense 2 putem aplikacije prati otkucaje srca, tjelesnu aktivnost, sagorijevanje kalorija, pa čak i navike spavanja, može preuzeti stotine aplikacija, ima ugrađenog glasovnog asistenta te je otporan na vodu do dubine od 50 metara.

Uz Fitbit, u ovaj jedinstveni projekt uključili su se i drugi partneri, kao što je Polleo Sport, trgovina koja u svojoj ponudi ima sve od proteina, sportske prehrane, sportske opreme do gadgeta.

Specijalna ponuda za sve one koji žele pratiti svoje uspjehe

U okviru specijalne ponude, Polleo Sport će svima koji u određenom razdoblju kod njih na prodajnim mjestima kupe Fitbit fitness tracker pokloniti pretplatu za platformu HomeFit by Edo, tako da odmah mogu isprobati sve funkcionalnosti Fitbita i uvjeriti se na vlastitoj koži kako će im investicija u fitness tracker pomoći da osvijestite što trebate promijeniti u svakodnevici da bi ste, uz samo vježbanje, popravili kvalitetu života i zdravlja.

Na platformi HomeFit by Edo svaki ponedjeljak, srijedu i petak u 19 sati s vama je uživo Edin Mehmedović, koji će vas provesti kroz različite tipove vježbi, a koje možete raditi u vlastitom dnevnom boravku. Edo je tu da vam pokaže kako se pojedine vježbe ispravno rade, diktira tempo, podržava vas i motivira kako biste doista ostvarili željeni napredak, došli u formu kakvu sanjate i postali zadovoljniji sobom i svojim životom. U slučaju da se zbog obaveza ili nekih drugih razloga ne uspijete uključiti na vrijeme, na raspolaganju ćete imati trening u arhivi na samoj platformi. Uz to, svi korisnici platforme će imati pristup planu prehrane kako biste se osjećali zdravije i fit.

Vrijeme je da učinite nešto za sebe i svoje zdravlje! Odaberite svoj Fitbit fitness tracker u Polleo Sport prodavaonicama, vježbajte s Edom i napokon postignite formu života!

Sadržaj napravljen u suradnji s Fitbitom.