Ove godine Božić stiže ranije

Treba vam recept za zabavu koji ne uključuje pečenje bakinih medenjaka?

Donosimo 5 filmskih naslova uz koje ćete osjetiti pravu blagdansku atmosferu.

1200x800_Ciklus_božićnih_filmova_HR.jpg

Orašar (Nutcracker: The Untold Story)

Na božićnu noć, Mary shvaća da je njezin novi prijatelj oživio i Orašar ju povede na čudesno putovanje u svoj magični svijet fantastičnih bića i drugih božićnih igračaka koje su oživjele.
Pokažite najmanjima klasičnu blagdansku priču koja se prenosila generacijama.

Image

Snježna kraljica: Zemlja zrcala (Snow Queen 4)

Četvrti nastavak bajkovitog animiranog hita Snježna kraljica: zemlja zrcala oduševit će vas i ovih blagdana.

Glavna junakinja filma je djevojčica Gerda, koja za razliku od svojih roditelja i brata, jedina nema čarobne moći. Na njenom putu susresti će ju razne nadače. Postoji samo jedan način na koji Gerda može spasiti svoje roditelje, sve ostale čarobnjake i magiju, a to je da otkrije svoje čarobne moći. Jedina osoba koja joj može pomoći u tome je Snježna kraljica.

Image

Savršen blagdan (Perfect Holiday)

Kakav bi to mjesec bio bez doze romantike, komedije i ljubavi. Uživajte u filmu Savršen blagdan u kojem gledamo Nancy Taylor koja želi za Božić upoznati dragog muškarca. Kad njezina kći kaže svoju želju Djedu Mrazu u trgovačkom centru, Benjaminu Armstrong se potrudi kako bi se njezini snovi i ispunili, kako bi njezina razvedena majka našla novoga supruga.

Image

Pustolovina K-9: Božićna priča (K-9 Adventures: A Christmas Tale)

Luke Perry (hit glumac iz serije Beverly Hills, 90210) je udovac koji se seli u novi grad sa svoje dvije kćeri, Kassie i Esther jer je dobio posao. Nema ništa bolje od obiteljske, akcijske komedije. U spletu raznih okolnosti njihovoj obitelji se pridruži čupavi ljubimac.

Božić kod zločestih mama (Bad Moms Christmas)

Što kažete na malo drugačiji Božić ove godine?

Mila Kunis, Kristen Bell i Kathryn Hahn repriziraju svoje uloge u komediji smještenoj u dobrostojeće čikaško predgrađe kojim vladaju chic supermame i odlučuju o tome što je prihvatljivo ponašanje, a što nije.

Veseli trojac će se ovaj put suočiti sa stresom koji sa sobom donose blagdani s obitelji.

Ekipi se pridružuje i Susan Sarandon će glumiti Carlinu majku (Hahn), Christine Baranski Amynu (Kunis), a Cheryl Hines Kikinu majku (Bell).

Image

Za detaljan raspored filmova i serija na CineStar TV kanalima posjetite CineStar TV Facebook i Instagram profile, YouTube kanal te web stranicu.

Želimo Vam tople, nasmijane i ugodne blagdane!