TOP 5 trendova kupaćih kostima idealnih za ljeto 2021

Dani postaju sve duži, ljeto nam je sve bliže što znači da je sezona kupaćih kostima skoro pred nama

image1 (1).png

Potrebno je samo odabrati novi idealni kupaći kostim koji će biti u skladu s trendovima 2021. godine. Da bismo vam olakšali potražnju, u ovom članku vam donosimo najnovije trendove kupaćih kostima koji će obilježiti nadolazeće ljeto i uljepšati vam svaki godišnji odmor.

Pri kupnji novog kupaćeg kostima, najvažnije je da se osjećate dobro i ugodno u njemu. S obzirom na nove trendove koji su nam pristigli - upravo je udobnost na prvom mjestu. Vratio nam se dobro poznati retro stil iz 1970-ih godina kojega se možemo prisjetiti i po izričaju “lude 70-te”. Apstraktni i šareni dizajni, visoki struk, životinjski i cvjetni uzorak - samo su neki od obilježja koje ćemo pronalaziti na plažama i bazenima ovog ljeta. Klasični jednodijelni kupaći kostimi ili bikiniji nikada nisu izašli iz mode, pa će tako i ovog ljeta biti prisutni. Novitet se doduše pronalazi u njihovu dizajnu i bojama koje donose svježu seriju zabavnih trendova s inspiracijom na prošlo stoljeće i toplinu kojom je zračilo. Ovo je pet trendova kupaćih kostima koji će predstaviti nadolazeće ljeto 2021: 

1. Retro kupaći kostimi. Retro je ponovno u modi. Modni stilovi se konstantno mijenjaju i izmjenjuju, pa će tako ovo ljeto obilježiti retro stil. Prisjetimo li se samo 70-ih godina, prevladavali su visoki struk, asimetrični dizajni, apstraktne i šarene boje, remeni i velike kopče. Ovo će ljeto ponovno biti prisutan na plažama - u muškoj i ženskoj varijanti.

Image

2. Trend sportskih kupaćih kostima. Sportski kupaći kostimi postaju sve popularniji, posebice među mlađim generacijama. Oštrih crta, jednobojni ili sa uzorcima, vraćaju se i ovo ljeto na plaže i bazene. Nekada su sportski kupaći kostimi bili šturi i jednobojni, no danas ih se proizvodi u raznim bojama, uzorcima i dodacima koji nas jednostavno oduševljavaju. 

Image

3. Kupaći kostimi s raznim umetcima. S obzirom da retro stil obilježava ovo ljeto, tako su ponovno iznimno popularni umetci na kupaćim kostimima. Oni uključuju velike kopče, volane, perlice, zakovice. Popularni su i remenčići od konopa. 

4. Kupaći kostimi s raznim uzorcima. Grafike i uzorci također vam omogućuju ne samo da odaberete elegantne kupaće kostime 2021, već i da budete sigurni da je u skladu s modnim trendovima. Ovo su ljeto posebno popularni cvjetni i životinjski uzorci, no valja spomenuti i apstraktne uzorke različitih kombinacija boja. 

Image

5. Asimetrični izrezi na kupaćim kostimima. Ove godine, s obzirom na retro stil - ljeto će definitivno obilježiti i asimetrični izrezi, nabori, volani i zakrpe na kupaćim kostimima. Možda nešto više u ženskoj kolekciji nego u muškoj. U trendu su i jednodijelni kupaći kostimi i bikiniji s asimetričnim izrezom koji su izrađeni točno u struku. Ovo su možda nekada bili kupaći kostimi samo za najhrabrije, no s obzirom na povratak visokog struka, novi asimetrični dizajni odgovaraju svim oblicima. 

Image

Muške kupaće kostime ovog će ljeta također obilježiti retro stil. U ponudi možemo pronaći kupaće kratke hlače, bokserice i kupaće gaće. Popularan je sportski dizajn, ali i šarene jarke boje, cvjetni ili apstraktni uzorci, te svakako klasični maskirni uzorak koji je postao gotovo bezvremenski u muškoj modnoj industriji. 

Image

Modni kupaći kostimi za ljeto 2021. oduševit će vas svojom raznolikošću. Svaka će žena ili muškarac moći odabrati kupaći kostim koji je najprikladniji za stvaranje atraktivnog izgleda, a pritom skrivajući nedostatke i ističući prednosti. Svakako obratite pozornost na asimetričan izrez, visoki struk kupaćih gaćica, cvjetne uzorke i velike kopče koje će se odlično slagati s nakitom za plažu ili sa vašim sunčanim naočalama. A s obzirom da u modu ponovno dolazi lan i čipka - pogledajte i kolekciju retro odjeće i dodataka za plažu ili bazen u kojoj ćete zablistati u svim situacijama.